Posts

Showing posts from June, 2012

Awekmu Awekku

Masa aku sekolah dulu aku mempunyai seorang member, nama samarannya tin tu. Dia mempunyai seorang girl yg bleh dikatakan lawa. Masa tu aku memang terkenal kerana mempunyai ramai awek yg sentiasa menemani aku, kiranya aku tu playboy la. Masa aku pertama kali berjumpa ngan awek member aku tu, aku dapat rasakan yg dia terpikat kat aku. Aku buat selamba je.
Semua awek yg aku dampingi kata mata aku bleh buat awek meleleh bila pandang aku. Masa tu aku tingkatan 2 lagi tapi aku dah kenal seks masa aku darjah 6 lagi. Masa tu aku leh dikatakan liar. Kalau ada org baru kahwin mesti akulah org pertama yg cari port. Aku mencuba seks masa aku tingkatan 1 lagi masa tu kebetulan ada jiran aku tu yang tua 2 thn dari aku. Dia bleh dikatakan berpengalaman. Untunglah dia merasa keterunaan aku.
Aku dengar cerita kalau perempuan dapat teruna laki maka awet muda. Tak tau la sejauh mana kebenaran cerita tu. Nak dijadikan cerita kawan i tu tak tau lagi tentang sexs. So akulah cikgu sexs yg tak bertauliah.
Di…

Awek UiTM

Kisah berlaku terjadi dalam tahun 1996. Waktu itu aku bekerja di dalah sebuah resort yang terkemuka di Pangkor. Aku juga adalah salah seorang yang boleh di panggil "Playboy" di tempat kerja, tak kira apa bangsa dan status perempuan mesti aku sondol punya. Aku ni tak la dikatakan kacak tapi manis dan ayat ·ayat yang aku keluarkan pasti akan membuat perempuan tergoda kat aku. Masa itu aku seperti biasa sedang bekerja didalam pejabat, tiba ·tiba aku menerima satu panggilan telefon yang menyuruh aku menguruskan tempat penginapan seorang pelajar praktikal dari ITM yang bernama Iza. Aku pun apa lagi kelam kabut la sebab arahan tu datang dari GM aku. Iza boleh dikatakan cun jugak dengan saiz badanya 38-28-36.
Aku terus menelan air liur bila terpandangkannya. Aku pun berbual dengan Iza bertanyakan latar belakangnya sambil mata aku memerhatikan lurah buah dadanya yang besar tu. Keesokkan harinya aku nampak Iza didalam pejabat dengan GM aku sambil meneliti beberapa dokumen. Aisey·.aku…

Awek Seluar Trek Di Hospital

“Nama adik siapa?” tanya Akmal.
“Saya Dilla” jawab gadis itu.
“Oh.. Dilla.. ” sambut Akmal.
Suasana sepi seketika. Masing-masing melontarkan pandangan kosong ke Taman Herba yang biasanya menjadi tempat pesakit-pesakit beristirehat dan para pelawat menunggu waktu melawat. Bunyi cengkerik menghiasi suasana sunyi pada malam itu.
“Dilla sebenarnya temankan siapa kat sini?” tanya Akmal.
“Dilla temankan abah Dilla. Dia kena ulser usus. Dah buat operation dan sekarang tengah tunggu doktor bagi kebenaran balik.” jawab Dilla.
“Agak-agak bila agaknya abah Dilla boleh keluar hospital?” tanya Akmal ingin tahu.
“Tak tahu lah bang. Masih macam tu lagi nampaknya, cuma dia dah tak menanggung sakit macam dulu lagi dah. Doktor kata mungkin lagi seminggu dia kat sini. Abang temankan siapa pulak?” tanya Dilla pula.
“Abah abang. Dia kena semput. Kronik sangat sampai dah masuk air dengan oksigen. Katil abah abang selang sekatil dari katil abah Dilla.” terang Akmal.
“Ye ke, eh Dilla tak perasan.” kata Dilla…

Awek Sales Girl

masa tu aku baru aje abis ambik SPM, jadik masa awal2 cuti tu aku takde le plan nak buat ape2 lagi jadi hari2 aku lepak kat rumah aje layan TV ngan VCD. mak bapak aku ni selalu sibuk memanjang, jarang lekat kat rumah. adik aku pulak masih sekolah lagi. jadik, selalu le aku lepak sorang2, nak ajak member pegi mana2 pun aku dah malas dah. member2 aku ramai dah keje, so diorang pun kira sibuk lah jugak! kadang2 aku rasa boring duduk kat rumah so sejak masa tulah hobi mengumpul `CD blue` aku mula bekembang.
nak jadik cerita, satu hari tu aku duduk rumah sorang2. mak bapak aku pegi mana tah, aku pun tak tau. tapi diorang ada kata tak balik rumah dalam 2-3 hari. adik aku pulak pegi camping ngan kengkawan dia.
pagi tu lepas sarapan aku pun layan le CD blue, saje aje nak kembangkan minda sambil kembangkan konek ler..... tengah aku syok2 seluk tangan dalam spender, pintu rumah aku diketuk orang.
kelam-kabut aku dibuatnye, yelah.....mana tau family aku dah balik ke... ataupun sedara-mara datang…

Awek Mat Salleh Part 3

Hallo gang...solliy ah,pasai buat u all tertunggu...
ni aku sambung balik lah ni...janganla marah...
"Now,this is my turn".....
giliran aku pulak membalas serangan Rosa,ni dia....amik kau Rosa....aku pun menyentuh hujung puting tetek kanan Rosa dgn lidah aku...smoothhhh...Rosa macam tersentak pulak..kedua tangan aku memegang pangkal tetek dia,aku pun ramas pelan pelan sambil menghisap dgn gaya yang penuh klasik(macam iklan Benson & Hedges plak..)Rosa dah mengerang...suara erangannya menambahkan berahi suasana ketika itu....aku jilat,jilat dan terus menjilat sampai basah kedua dua tetek Rosa dgn air liur aku.Kali ni tangan kanan aku meraba mencari kuih apam Rosa....aku kuis kuis bijik kelentit,Rosa mengelinjang kegelian.Aku celupkan jari hantu aku kedalam lubang cipap dia...satu,dua,tiga jari aku menyauk lagi ..kali ni aku tarik keluar aku bawa ke hidung aku lagi..nak tahu busuk ke tidak lagi..keh,keh,keh...
hmmmmm...okey jugak..tak macam hari tu,kali nih kurang sikit teng…

Awek Mat Salleh Part 1

Yesss...I'm coming back...for u all pembaca versi Melayu.
Kali ni kisah aku fuck dengan sorang pompuan mat salleh.
Kejadian ni masa aku kerja dgn sebuah kompeni landskap di Bt.Feringgi.Aku kenal dengan pompuan mat salleh ni nama dia Rosa masa aku tengah break time kat tepi laut
dekat belakang hotel Park Royal.Waktu tu Rosa tengah bersantai atas towel dia sorang diri...Rosa menyewa kat sebuah guest house kat situ.Sebenarnya aku ni bukan rgeti sangat cakap mat salleh...tapi dek kerana kegatalan sangat sangat nak mengurat awek mat salleh nih,aku beranikan hati aku.Aku tahu,mat salleh nih suka m inum minum..so aku beli dua tin stout,pas tu aku beli rokok salem..aku pun buat buat lalu mundar mandir kat kawasan Rosa tengah lepak...mula mula Rosa buat dono jer,lepas tu aku saja saja pandang dier...bila dier tengok aku angkat kening..senyum,dia pun senyum... aku lalu lagi,aku angkat tangan bagi signal & senyum...dia pun angkat tangan senyum..aku lalu lagi...kali ni aku lalu dekat sikit…

Awek Chatting

Ni aku nak citer sket pasal awek melayu zaman nih.. aku kenal minah nih dah hampir setengah tahun... kat ruangan chat (channel tak yah sebut la.. kang kena saman aku plak yg susah) nick name aku "spender biru", chat punya chat.. kenal punya kenal.. kitaorang jadi rapat (but still kat Online).. masa tuh aku dah feeling habis kat dia nih... kira dah jatuh cinta la konon... oleh kerana masing2 dah excited.. kitaorang pun pakat jumpa kat UpTown... tapi sebelum tuh.. dia kena bagi gambar.. yer laa.. nak jugak aku nengok 'buah hati' aku nih... so dia nih pun setuju la antar gambar dia.. dan aku plak... sengaja tak antar gambar aku sbb aku nih kannyer hensom pun... dah la kurus... hitam lak tuh.... ntah laa naper aku berkeadaan gini aku pon tak tau.. sebab tuh la aku selalu 'usha' awek kat Online.. kalau nak harap ngorat biasa.. gerenti diorang tak layan punya... tapi takper... aku tetap sedar sapa diri aku...
Berbalik pd citer asal.. mak aiiihh... punya la gumbira …

Anis Asyifa 2

Semasa aku sedang melepak sambil makan angin depan rumah aku,aku asyik terbayang Uzer dan Anis buat projek depan tempat tuisyen mereka. Tiba-tiba aku ternampak Anis membonceng motor Uzer. Hatiku ingin tahu mereka ingin kemana. Aku mengikut mereka dari jauh. Setiba sahaja di depan sebuah rumah kosong, mereka berhenti. Mereka masuk kerumah kosong itu. Aku mengintai dari jauh. "Wei...aku takut la...kalau ada orang nampak macam mana??" Kata Anis dengan wajah yang risau. Uzer memegang tangang Anis yang memakai baju ungu dan berkata "Jangan la takut..takdak orang aih...". Anis memeluk Uzer dengan erat. Uzer memegang dagu Anis dan mengucup bibir Anis,lalu berkata "Jangan takut sayang....".Hatiku berasa panas. Anis memeluk Uzer dengan erat dan cium mulut Uzer. Mereka bercium dengan gelojoh sehingga terjatuh ke lantai. Mereka ketawa kecil selepas terjatuh. Anis duduk di atas perut Uzer dan membuka zip Uzer. Sekali lagi aku melihat Anis menghisap kote lelaki itu. S…

Arissa Gila Batang

Aku seorang Jurutera, graduan dari salah sebuah pusat pengajian tinggi tempatan. Sehingga ke tahun ini (2001), telah hampir 7 tahun aku bekerja. Cerita ku bermula sekitar tahun 1995 di mana waktu itu kehangatan sektor pembinaan amat menggalakkan. Imbuhan tetap cukup untuk aku menampung keluarga dan membiayai pengajian adik ku disamping wang tambahan yang ku perolehi dari sumber-sumber tertentu.
Di tahun itu aku mula menjinakkan diri dengan perempuan dan minum. Aku sering ke kelab malam di bandar ‘M’. Setiap malam aku membelanjakan RM 100 – RM 150 semalam untuk minum. Untuk pengetahuan aku tidak minat pada pelacur. takut dijangkiti penyakit. Di pendekkan cerita , akibat sering ke kelab malam aku telah terpikat dengan seorang pelayan wanita yang bernama Arissa (Bukan nama sebenar).
Arissa adalah seorang perempuan Sarawak berbangsa Iban dan beragama kristian yang baru tiba ke bandar ‘M’ dari kampungnya untuk bekerja. Arissa tidaklah tinggi dan tidak terlalu cantik tapi jika terpandang pada…

Anis Asyifa 1

Nama aku Farhan,aku belajar di SMK Tmn Jelutong di Kulim. Cerita ini berlaku pada tahun 2010. Disekolah aku ada seorang awek yang berbadan sedap,rendah dan mempunyai sepasang tetek yang besar. Branya bersaiz 30 D. Walaupun aku selalu stim tengok dia dan selalu jadikan dia modal untuk melancap, tapi aku tidak berani apa-apakan dia sebab dia selalu datang ke rumah aku dan dia juga seorang yang menjaga maruahnya. Satu hari, Anis bagitahu aku yang seorang budak lelaki di tempat tuisyennya yang bernama Uzer suka menjaja cerita pasal teteknya. "Malam ni lepaih tusyen aku nak cakap dengan dia...perangai pelaq sangat!!" Anis berkata kepadaku. Aku mengambil keputusan untuk menjemput Anis balik tuisyen pada malam itu dan menemaninya bersemuka dengan Uzer. Setibanya aku disana, dari jauh aku terdengar Anis berkata kepada Uzer. "Hang dok cerita kat semua orang pasal badan aku pasai pa??" Uzer hanya menjawab "Wei...sorry......" "hang tau tak ni maruah aku??Awat h…

Ani Dahaga Seks

Kini sudah 3 bulan peristiwa hitam di mana aku diperkosa oleh anak saudara suami berlalu. Nasib baiklah benih yang ditabur oleh Zaidin dan Zairul ke dalam rahim ku tidak menjadi. Walau pun aku kesal dengan kejadian tersebut, namun ianya memberi kesan dan dimensi baru dalam kehidupan seksual ku. Aku melayan kemahuan seksual suami hanya untuk melaksanakan tanggung jawab ku sebagai seorang isteri. Memang aku jarang mendapat kepuasan dari hubungan tersebut, tidak seperti yang diberikan oleh Zaidin dan Zairul ketika merogol ku tempoh hari. Kesan dari kejadian tersebut juag timbul keinginan dalam diri ku untuk bersetubuh dengan lelaki lain. Tetapi bila memikirkan aku ini isteri orang dan aku masih menyayangi suami ku, keinginan tersebut ku pendam sahaja dalam diri ku. Kini hampir 3 bulan suami ku berada di luar negara. Aku tinggal bersama mak mertua ku untuk menjaga dia yang tidak berapa sihat. Sepanjang 3 bulan di kampung suami ku kerja-kerja harian ku banyak dibantu oleh Mat Napi iaitu ka…

Angkara Rindu Dendam

aku merupakan seorg pelajar ipt di seremban. setiap pelajar d sediakan kemudahan hostel. area hostel aku ni confirm line clear. tp sbb mse 2 aku bru je dftr kat cni, so aku tetap da rase takot2 gax. aku ada bf yg bernama khairul azwan (nama samaran), tp aku panggil dy abg je, yg tua 3 tahun dari aku. kami berkawan slme 3 tahun ttpi hnya pernah berjumpa skli je. mse 2 aku n dy msig2 masih suci lagi tau. itu pun sblom aku smbug study aku kat cni. so, ble aku dh setahun study kat cni, aku pon pelawa r dye dtg ke kampus aku ni. kami pon plan r time yg sesuai untuk dy ziarah aku. heheh.. dh plan 2, tbe r hari yg d tggu2 oleh aku n abg. mse 2 aku n abg xda pon niat jht untuk wat sumthink yg terlarang. abg smpi je kat depan post guard hostel aku, dy pon kol r aku yg dah x sabo tggu dy. maklum lah slme ni berhubung dlm fon je kn? aku rndu dndm sgt kat abg. mcm 2 gax ng abg. aku pon touch up r cket muke aku ni sblom trun, mklum r nk jmp kekasih hati r katekn.. hahaha :-D ble aku kuaq je dr pos…

Andrian Kekasih GelapKu

Sebagai anak orang berada, pergaulanku agak bebas. Kawan-kawanku dari keluarga yang setaraf denganku. Biasanya kami kesana kemari secara berkumpulan. Kami sering berkumpul dengan kumpulan lain, lelaki dan perempuan menghadiri pesta. Bersukaria sampai ke pagi. Sungguhpun kami digelar kumpulan wanita liar tapi kami tak terbabas melakukan seks. Kegadisan kami tak terusik. Kami tahu batas-batas dan norma masyarakat.
Oleh kerana sering berseronok maka aku tidak sempat mempunyai kekasih tetap. Selepas tamat pengajian di sebuah kolej, orang tuaku memaksa aku untuk berumahtangga. Akhirnya aku berkahwin atas dasar paksaan. Memang tidak menyeronokkan kerana dipaksa berkahwin dengan lelaki yang tidak aku cintai. Tapi apa boleh buat suamiku yang bekerja sebagai doktor merupakan menantu kesayangan ayahku. Semua ini atas motif perniagaan. Suamiku adalah anak kawan ayahku.
Suamiku memang tekun dan rajin. Dia amat komited dengan kerjanya. Workaholic kata orang. Sebagai seorang pakar dia amat sibuk di…