Posts

Showing posts from February, 2013

Awek 15 Tahun

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make love, nak bagi I punya 'cum' terpaksa kosentrasi penuh. I pernah kira time make love ngan sorang girl yang buat ngan I, dia 'cum' 30 kali baru I selesai. Anyway……here's a story about one of my sexual experince ngan budak umur 15 tahun. Masih sekolah wooo. Kisah ni baru minggu lalu saja terjadi dan masih segar dalam ingatan.
Sebenarnya sebelum ni I memang dah biasa buat hubungan seks dengan teenager but kebanyakan yang berumur 20 ke atas. I tak pernah mimpi nak buat ngan yang berumur 15 tahun. Gila? Nak kena cekup? Statuary Rape wooo!! Tapi kali ni dengan tak ku sangka aku ter…….. juga akhirnya. Cerita nya begini,
Oh …

Adakah Aku Bohsia 2

Aku pergi ke toilet awam. 20 sen je. Aku kumur-kumur sampai aku yakin bersih. Baunya dah kurang walau pun masih ada. Aku ambik keputusan ke kedai beli gula-gula lepas keluar dari toilet. Biar baunya hilang lepas aku makan gula-gula.
Tengah aku beli gula-gula tu, aku nampak ada seorang budak sekolah kelihatan macam tengah pilih buku-buku majalah kat luar kedai. Aku perhatikan dia masih berpakaian sekolah. Budak melayu dan aku rasa dalam tingkatan 4. Apa dia buat kat shopping komplek kpakai uniform sekolah nih. Budak tu aku tengok bukannya tengah pilih buku, tapi matanya syok tengok bontot aku. Aku apa lagi, dengan gaya sundal aku sengaja melentik-lentikkan badan masa tengah bayar gula-gula. Budak tu aku tengok stim semacam je. Menelan air liur tengok body aku yang berpakaian ketat tu.
Aku pun blah dari kedai tu. Gula-gula aku makan, biar cepat hilang bau busuk kontol lelaki cina yang aku kolom tadi. Aku kemudian ke kedai handphone. Saja tengok handphone. Aku tengok budak lelaki tadi fo…

Adikku Suamiku

Nama akak Salina. Akak kini sudah berumur 49 tahun dan mempunyai 5 orang anak.
Suami akak bekerja sebagai pegawai pemasaran manakala akak tak bekerja. Dahulu
akak merupakan seorang supervisor di kilang, namun setelah mendapat anak yang
ke-3, akak telah berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa.
Apa yang akak ingin ceritakan adalah keaiban diri akak sendiri yang sudah jauh
menyimpang dari normal kehidupan dalam berkeluarga. Ketika akak berusia 35 tahun,
sewaktu akak masih mempunyai 2 orang anak yang mana masing-masing sudah
bersekolah rendah. Akak telah berzina dengan adik kandung akak sendiri, Adi.
Berbekalkan ketampanan wajahnya yang berusia 25 tahun dan susuk tubuhnya yang
tegap, akak hilang pertimbangan dalam keterpaksaan yang akak relakan.
Segalanya terjadi sewaktu akak mengambil cuti rehat dan mengambil keputusan hanya
berehat di rumah. Kedua-dua orang anak akak tidak di bersekolah kerana cuti
sekolah. Hendak dijadikan cerita, adik akak Adi juga mengambil cuti pa…

Adik Cikgu

Sebelum aku memulakan kisahku di zaman selepas pengajian di U elok rasanya kalau aku selitkan kisah ini kerana pengalaman ini merupakan sesuatu yang tak mungkin dapat aku lupakan malah inilah hubunganku dengan perempuan yang termuda pernah aku alami. Pihak anda tentu telah mengikuti episod Cikguku Manis dan yang berkaitan dengannya jadi ini merupakan episod sisipan yang mulanya ingin aku tinggalkan tetapi memandangkan ianya penting jadi aku teruskan.
Anda mungkin masih ingat dengan Cikgu Kathy, dipendekkan cerita suami Kathy telahpun pulang dari England dan mengajar di sebuah sekolah menengah yang berhampiran, mereka juga telah berjaya menduduki sebuah kuaters yang selang tiga buah dengan rumah cikgu Saridah dan secara rasminya hubungan aku dengan Kathy terputus terus. Bagaimanapun sesekali ia masih mahu merasa milikku dengan melakukannya di rumah Saridah. Kathy juga turut membawa adiknya yang masih bersekolah rendah tinggal bersama mereka.
Hendak dijadikan cerita suatu hari Kathy beg…

Adakah Aku Bohsia 1

Hai. Aku Lina. Aku ada cerita nak kongsi dengan korang. Aku merasai pengalaman persetubuhan sejak aku bersekolah di tingkatan 4. Ketika aku tinggal bersama mak, adik, akak dan bapak tiriku. Bapak tiriku lebih muda dari mak aku. Umur mak aku time tu 42 dan bapak tiri aku 35. Adik beradik aku yang paling besar time tu 19 tahun dan paling kecik 12 tahun.

Aku ketika tingkatan 4, aku telah dirogol oleh bapak tiriku. Mak aku memang tak tahu pasal perkara ni. Sengaja aku tak nak bagi tau. Lagi pun aku bukannya mengandung. Perangai aku yang suka seks mengundang musibah apabila aku kantoi dengan bapak tiri aku time aku tengah sedap menggentel cipap atas katil. Aku masih ingat, time tu aku bayangkan cikgu Khir main dengan aku.

Aku yang tengah sedap gentel cipap di kelengkang dari kain batik aku yang terselak ke perut terkejut apabila terasa jariku yang sedang menggentel cipap terasa di tepis seseorang. Aku buka mata bersama angan yang tiba-tiba lenyap. Terkejut beruk aku bila tengok bapak tirik…