Posts

Showing posts from November, 2011

Kisah Benarku

Ini kisah benar yang terjadi lebih kurang 2 bulan dulu semasa aku bekerja di sebuah sayarikat komputer di Tmn Sg besi Indah
Aku bekerja disitu sebagai seorang senior technical technical....masa tu aku baru bekerja...aku jatuh hati pada seorang gadis yang bernama ila...ila ni sederhana cantik,mata besar tapi...body dia...fulamak!!buah dada yang bulat,agak tajam dan besar walaupun body dia lansing..kulit dia memang putih...so aku ngorat dia....maklom lah..muka dia lawa..jual mahal sikit..mula-mula memang aku target nak buat bini...tapi(ada tapinya)pemikiran dia kurang matured..takpalah pasal dia lawa..so aku ayat dia ajak dia keluar ngan aku...susah gak!!!sampai banyak kali aku ajak dia..sampai satu hari tu..dia dapat kelentong mak dia ..kata dia keluar dengan member/jiran dia..kelentong mak dia kata pergi kerumah kawan..balik lewat petang...so dia keluarlah gan jiran dia sampai kat tempat janji nak jumpa aku..dia dengan jiran dia split..jiran dia ikut member lain...dia naik kereta denga…

Ramli Tak Kesepian Lagi

Jam menunjukkan sudah hamper 8.00 malam, Ramli berkhayaal di atas katil,
di luar chaletnya kedengaran suara anak2 kecil bermain .. riuh rendah bunyinya ..namun itu tidak mengganggu khayalan nya .. biasalah kanak2. anak2nya pun begitu juga .. Ramli lega kerana kelmarin dia telah menghanatar anak2nya kerumah ibu mereka yang telah pun berkahwin semula dengan kekasih mayanya semasa mereka masih lagi berkahwin. Tinggallah ramli memelihara anak2nya yang sedang membesar itu .. dgn persefahaman pabila cuti sekolah giliran jandanya itu pula menjaga anak2 mereka ..
Terasa bosan hidup bersendirian ramli mengambil keputusan utk pergi bercuti dan menempah chalet di Pantai Merdeka Sg petani ... Nak release tension ..
Sedang dia berkeadaan begitu .. tetiba hand setnya mendendangkan lagu Hotel California .. tahulah dia ada sms yg masuk .. dibiarkannya selesai lagu itu an dia membuka message tersebut terpampang nama Salina .. dgn sms ringkas .. U kat mana ? .. Sp.. Y? ringkas jawapan Ramli .. I wanna c U…

Kisah Lela Sunti

Peristiwa berlaku sekitar awal lapan puluhan dan waktu itu aku berumur dalam lingkungan 21 tahun. Aku memulakan carrier Technician bekerja di KL dan duduk dengan sedara aku di Gombak.
Aku berkenalan dengan seorang awek yang bekerja di syarikat guaman yang satu bangunan tempat aku bekerja.
Awek ni tua dua tahun dari aku. Lepas kenal dua bulan aku dah dapat tibai dia punya cipap. Dia ni dah season. Oleh kerana dia dah syok kat aku punya penangan, dia ajak aku tinggal sekali dengan dia macam laki-bini laaah.
Oh yeee. nama awek ni Faridah, asal dari Perak. Orangnya hitam manis dan sexy juga. Sebelum aku, banyak dah boy yang main dengan dia tapi selepas dia kamcing dengan aku, dia dah tak cari lain lagi. maklum lah aku punya pelantak boleh tahan juga. Ukuran kalau tengah steam adalah lebih kurang 14 cm dan diameter lilitan lebih kurang 3cm. Ukuran kepala konek (PALKON) aku pula 3.5 cm. Apa nak buat dah dianugerah tuhan begitu. Kami pun tinggal lah sebilik di deretan rumah kedai dua tingkat…