Posts

Showing posts from January, 2011

Skandal Besan

saya bekerja di sebuah bank tempatan dan berkahwin dengan isteri saya seorang chinese convert kira-kira 3 tahun lalu. ketika itu umur saya 27 dan isteri saya baru 22. kami suka sama suka, dua-dua masih virgin masa kahwin tetapi kami juga agak open about sex and teringin cuba something different..... selalu jugak tengok filem blue together, nude massage dsb tapi setakat itu saja lah
kira-kira 1 tahun lepas kami berkahwin, mak saya meninggal dunia. bapa saya (49thn) tinggal dengan adik lelaki saya di rumah di kampung dan kadang kala datang ke rumah kami di ibu kota. kisah ini terjadi kira2 empat bulan lepas mak saya meninggal dunia. masa tu saya tiada di rumah sebab outstation ke kuantan. menurut isteri saya, lepas makan malam cerita di tv agak steamy dan ketika itu dia sedang menonton dgn bapa saya. bila selepas beberapa adegan 'panas', bapa saya mula tak senang duduk. isteri saya rasa tentu bapa saya horny sebab dah lama tak dapat 'hak suami'. kami tau dulu parents say…

Suamiku Suamimu Jua

Kisah ini bukan rekaan semata-mata, tetapi juga peluang bagi kaum sejenisku (wanita) yang malang bagi sama-sama menjamah kenikmatan.
Namaku Azidah. Usiaku kini 30 tahun. Mempunyai hanya dua orang anak kerana aku mengamalkan pil perancang keluarga (Aku sangat suka hubungan seks tetapi tidak suka mengandung). Aku bertugas sebagai seorang pendidik disalah sebuah sekolah menengah dinegeri Johor.
Apa yang kutulis disini semata-mata yang benar sahaja dan aku mahu memberi peluang pada kaum sejenisku yang malang untuk turut merasakan nikmat yang tidak dapat dinilai dengan kata-kata ini iaitu nikmat seks!.
Mungkin ada kalangan pengunjung internet yang pelik dengan sikapku. Tetapi percayalah ini adalah azam yang ku jadikan bagai nazar dalam kehidupan ku. Biarlah aku ceritakan dahulu sejarahku sebelum kisah kehangatan bersatu dengan suamiku. Terpulanglah samada anda mahu turut sama menikmati atau tidak........
Aku dinikahi suamiku sepuluh tahun yang lalu. Saat itu aku sangat bahagia. Puas benar …

Suhaila

Ini kisah benar, bukan tipu. Aku tengok banyak cerita dalam
my first time...pembohong...plot cerita hampir sama...ciplak.
Kisahnya begini. Aku berkhidmat di bandar JB dan kemudian
bertukar ke bandar KT. Sebelum bertukar aku kenal sorang girl
nama Sue..cute budaknya, bodi solid, umur baru 19 tahun. Aku
bagi tahu aku dah kahwin, tapi dia cakap, dia suka orang dah
kahwin, aku carry-on kawan dengan dia. Aku ni selalu out-
station dari KT ke JB dan setiap kali out station, keluar
dating. Mula-mula aku dengan dia ringan-ringan,Sue ni tak
kisah dan tak ada boy,so dia merelakan apa yang aku buat.Satu
hari, aku acah dia, ajak dia main. Dia kata okaylah...sebab
dia nak rasa juga, sedap ke main. Dia sendiri confess dia
masih virgin, tapi her don't mind. So one day masa aku out-
station aku set masa dan tempat di sebuah hotel. Aku bagi
no. bilik dan hotel. Sampai masa, lepas Sue habis kerja...
ding...dong...ding...dong...bell hotel berbunyi...Sure Sue
yang datang. Betul pun.
Aku suruh Sue masuk bilik. Dia ka…

Suziewati

Hari ini, hari pertama aku melapurkan diri untuk mula bertugas di sebuah firma perkapalan di bandar Kota Sri Alam Pasir Gudang. Jam di tangan sudah pukul 9 pagi. Dalam surat tawaran kerja aku diarah supaya melapurkan diri denga excutive officer pada jam 9.15. Ini bererti aku masih ada masa 15 minit lagi.
Untuk tidak kelam kabut dan tergopoh gapah, aku perlu lebih awal berada di dalam bangunan firma perkapalan ini. Masuk sahaja ke ruangan tetamu aku terus hampiri ke kaunter pertanyaan.
"Morning... Exsciuse me, saya Yusri Latif." Aku memperkenalkan diri kepada gadis petugas di kaunter pertanyaan.
"Morning.... Oh... you ni Yusri Latif... Welcome to Samudera Holding. I'm Irma Nani." Gadis itu memperkenalkan dirinya sambil mengukir senyuman manis.
"Encik Yusri tunggu sebentar, saya nak hubungi Miss Sue our excutive officer." Sambung Irma Nani gadis pertugas kaunter pertanyaan. Cantik orangnya, sesuai dengan namanya.
"Encik Yusri sila ke tingkat tiga, …

Syikin Dipukau Bomoh

Seperti biasa Bomoh Ismail menunggu mangsanya datang berubat ke rumahnya. Jika pesakit yang datang berubat dengan Bomoh Ismail adalah lelaki atau orang yang sudah berumur maka Bomoh Ismail akan mengubatinya seperti biasa dan didapati begitu mujarab sekali, lantaran kemujaraban jampi serapah Bomoh Ismail itulah namanya mula masyhur dan terkenal hinggakan ramai yang datang bertandang ke rumahnya. Tetapi jika pesakit yang datang berubat ke rumahnya adalah wanita cantik dan muda jelita mulalah Bomoh Ismail menggunakan ilmu pukaunya untuk menodai mangsa tersebut malampaui batas kesedaran mangsanya.
Sedang Bomoh Ismail leka mengulung rokok tembakau jawa beserta campuran cengkih, datanglah sepasang suami isteri yang baru berkahwin ke rumahnya untuk mengadu masalah yang mereka alami. Setelah dipelawa masuk ke dalam rumah Bomoh Ismail yang tinggal berseorangan tanpa anak dan isteri kerana isterinya sudah lama meninggal dunia lalu si suami tadi menyatakan hasratnya pada Bomoh Ismail.
“Pakcik.. …

Teman Suami

Aku mulakan kisah ini dengan mengenalkan serba sedikit tentang aku dan suami ku. Namaku nora, suamiku pula jefri. Kami berkenalan semasa belajar di us. Kami suami isteri memang jenis open tentang sex. Masa di us jef dan aku sering mengunjungi kedai-kedai sex serta sama-sama menonton cerita lucah. Malah dia pernah hadiahkan aku male stripper masa birthday aku.(lain kali aku cerita pasal yang ni).
Sekembali kemalaysia kami berkahwin..dapat kerja dengan gaji yang agak lumayan. Kawan-kawan jef ramai yang bujang lagi dan jef pula jenis suka outdoor activities. Kawan-kawan jef sering bertandang kerumah kami untuk minum lepas mereka outing sebelum masing-masing pulang ke rumah.
Pada satu malam (4 bulan yang lepas) jef tanya aku sama ada kedatangan kawan-kawannya yang kerap tu membuat aku rasa tak selesa. Secara bergurau aku kata aku suka sebab aku tengok benjolon dalam seluar dia orang. Dia orang ni selalu pakai seluar pendek aje.
Suami aku tergelak..dia tanya aku teringin nak tengok member-…

Terkena Pukau

Aku mendengar ketukan di pintu. Sekali, dua kali dan terus-terusan. Aku yang sedang menonton tv di ruang tamu bangun dan membuka pintu. Tercegat di muka pintu seorang lelaki. Badannya sederhana dan berusia dalam lingkungan 30-an. Dia berpakaian baju putih, seluar biru dan bertali leher merah. Di tangannya ada sebuah beg samsonite warna coklat gelap.
“Cik sungguh bertuah. Cik dipilih untuk menerima hadiah sepuluh ribu ringgit.” Pemuda itu memulakan bicaranya.
“Hadiah? Hadiah apa tu?” aku mula tertarik.
“Ada dalam beg saya. Cik bertuah dipilih dari ribuan orang.”
“Kenapa saya?” aku bertanya tak faham.
“Boleh saya masuk? Nanti saya tunjukkan,” kata pemuda tersebut dalam loghat indon.
Perasaan ingin tahuku tak mampu aku tolak. Aku mempersila pemuda itu masuk dan menutup pintu. Aku mengajaknya duduk di sofa. Dengan sopan pemuda itu duduk dan meletakkan briefcasenya di atas meja kaca di hadapan kami.
“Terasa penat. Boleh cik bawa segelas air.”
Aku hanya menurut. Aku ke ruang dapur, mengambi…

Teruna Gagah Part 1

Ianya bermula semasa aku berumur 20 tahun. Semasa itu aku masih dalam menjalani perkhidmatan negara. Ketika itu, aku baru saja habis berkerja dan terus pulang ke rumah. Sampai sahaja di bawah block, aku bertemu dengan kak Liah yang berumur 38 tahun. Dia seorang janda yang tinggal di sebelah rumah aku. Kak liah mempunyai sepotong badan yang seksi dengan mempunyai dua belah tetek yang besar dan tegang. Bontot kak Liah sangat bulat dan sederhana besarnya. Aku jadi tidak menentu bila melihat potongan yang indah ini. Apalagi, setelah melihat potongan badan kak Liah, butoh aku terus berdiri dengan tegap.
Aku mempunyai butoh yang agak besar dan keras, lebih kurang 8 inch. Kak Liah dapat merasakan kelainnan dari diri aku dan sempat ia melihat butoh aku yang sedang tegang dan menolak-nolak seluar tentera yang aku pakai. Aku pun senyum dengan muka merah apabila kak Liah melihat sinar mataku.
Anyway, akupun tegur dia dan bertanya dari mana dan hendak ke mana. Kak Liah memberi tahu yang ia baru p…

Teruna Gagah Part 2

Selamat bertemu kembali, so dengan tidak membuang masa, I nak sambung cerita I sebagai teruna gagah. Harap semua terhibur dengan cerita ini, cuma nama sahaja yang saya tukar ganti dengan yang lain.
Ianya bermula ketika saya baru saja habis menjalani 2 tahun dalam perkhidmatan army. Ketika itu saya baru berumur 20 tahun. Setelah R.O.D (RUN OF DATE) dalam army, saya pun berehat -rehat di rumah sambil mencari perkerjaan yang teriklan di dalam akhbar. So one morning saya pun keluar untuk pergi interview di salah sebuah company logistic di Tuas, ketika itu saya sedang menunggu bas numbor 252 di interchange Jurong.
Semasa queue itulah saya terpandang seorang gadis manis berbaju tshirt ketat dengan berseluar jean Levis. Rambutnya panjang dan potongannya badan saya agak dalam 35-26-36 dan berumur mungkin 21 tahun.
"Puh... sunggoh bergetah this sweet girl," kata suara hati saya. Melihat potongan dadanya yang pejal bak gunung Fuji yang tersergam indah. Bontotnya yang tonggek itu pula …

Teruna Gagah Part 3

Cerita benar aku kali ini adalah dengan seorang gadis 20 tahun bernama Rynna. Aku berkenalan dengannya semasa ditugaskan disebuah firma computer HP (Hewlet Packard) di Singapore. Selama sebulan di sana, aku telah menjalani hubungan rapat dengannya. Ketika bersamanya, aku masih ada lagi hubungan dengan Kak Liah dan Rina, kami akan bertemu dua kali seminggu.
So, satu hari, aku telah membawanya ke rumah ku di Yishun untuk bertemu dengan Kakak Mai. Aku tahu yang Kak Mai akan keluar berkerja pada pukul 2 petang, so sengaja aku tiba dengan Rynna pada masa Kak Mai hendak keluar. Setelah bersalam tangan, Kak Mai meninggalkan kami berdua di situ.
Suasana rumah ku sungguh romantic, kemas dan rapi, lebih-lebih lagi setelah aku mainkan lagu slow rock sentimental. Aku dapat rasakan yang Rynna tenang dengan suasananya dan ia akan lebih mudahkan aku untuk merasa tubuh montoknya 35-26-36. bayangkanlah.. gunung tetek yang pejal dan bontok bulatnya. adoh. sedap sekali mata memandangnya. Kami duduk bers…

Tiga Orang Kakak Angkat Ku

aku di lahirkan dalam keluarga yang kaya.ayah dan mak aku bekerja dengan sebuah syarikat terkemuka di malaysia..aku anak tunggal diorang..so aku memang selalu tinggal kat umah sorang2 tanpa teman..hanya orang gaji aku bagi menjaga makan pakai aku. so aku ade 3 orang kakak angkat yang 3 tahun tua dari aku..diorang nie best friend...aku slalunya ajak diorang dtang lepak kat umah aku sebagai teman... satu hari...aku bangun dari tidur...aku rase ade bende melekit kat kote aku...aku tengok ade lendir warne putih..so mase tu terdetik kat hati aku ini lar yang dikatakan baligh tur.. so..malam tu pulak hari minggu...kakak aku nie sumer lepak kat umah aku sebab cuti skolah...so kami pun makan malam..dalam masa makan tur biasenye kitorang berborak..aku pun tanyekan kat diorang pasal bende yang jadi pagi tadi...kak ina salah satu akak aku cakap yang aku dah besar...sebab setiap lelaki memang akan laluinye..so kitorang gelak2 lar pasal diorang kate aku tak malu citer bende tu kat diorang... pas t…