Posts

Showing posts from May, 2013

Kalsom 2

lepas peristiwa aku dilancapkan oleh cikgu Kalsom, aku menjadi begitu merinduinya. Sehari kalau aku tak nampak dia macam nak gila rasanya. Setiap kali kami bertemu, pasti hanya senyuman yang terpamer di bibir kami berdua. Senyuman yang penuh rahsia dan sulit untuk diperkatakan. Keinginan ku untuk mendampingi cikgu Kalsom lebih rapat terhalang berikutan tiada ruang waktu untuk kami bersama. Nasib baik aku gamble je ngorat dia hari tu, kalau tak, mesti susah nak dapat. Sekarang aku dah dapat, cuma waktu je tak ada yang sesuai. Lebih-lebih lagi selepas habis waktu sekolah, persekolahan sessi petang juga menjadi salah satu batu penghalang untuk kami bertemu. Aku tahu, dia juga menginginkannya. Setiap kali kami terserempak samada di tangga atau di tempat-tempat yang tidak dilihat orang, tangannya akan meraba batang ku sekali lalu. Begitu juga dengan ku yang akan meraba cipapnya sekali lalu. Dapat sentuh sikit pun jadilah, buat ubat rindu. Kerinduan kami berdua sudah sampai ke tahap paling …

Guru Yang Pemurah

Petang tu...selepas latihan sukan aku tak balik kerumah ,cikgu Nora mengajak aku balik kerumahnya terus.Untok pengetahuan pembaca aku belajar kelas tambahan (tusyion)
matematik dengan cikgu Nora.Cikgu Nora mengajak aku balik kerumahnya untok membantunya.
Hari tu cikgu Nora memandu begitu laju sekali.Sampai dirumah
dia menyuroh memberitahu ibu ku yang aku balik lewat kerana membantu cikgu.Ibu ku membenarkannya.
Sampai dirumah tiada orang lain cuma kami berdua saja.
"Cikgu...mana adik cikgu Leha tuuuu"
"Dia balik KL ada hal.lusa baru balik"
Aku memang dah bias dengan rumah cikgu Nora ni.
"Tutup pintu tu dan kunci"katanya.Sambil tu cikgu Nora terus membuka baju T nya yang basah berpeloh masa sukan tadi
sambil menuju kebilik air.Aku jadi terkejut.Cikgu Nora langsung tak malu dalam hati ku..
Aku terus menuju keruang tamu dan terdengar bunyi air paip.
Bermakna cikgu Nora tengah mandi.
"Man...kamu tak nak mandi ke?"
"Tak apalah cikgu,saya tak bawa…

Cerita Seks di Kampung

Aku dibesarkan bersama datuk dan nenek sejak kecil, sebab itu agaknya aku ni manja orangnya (mudah juga merajuk). Aku saja cucunya yang dipelihara walaupun cucu-cucu yang lain ramai. Sejak kecil agaknya umur lima atau enam tahun aku dah lali dengan cipap perempuan (sebab nenek aku ni bidan part time) sementara menantikan bidan sebenar sampai dia yang kena buat dan akulah orang kanan yang membantunya. Malah aku masih boleh kerat pusat bayi dengan hanya pakai sembilu buluh (pisau dulu-dulu) dan qualified untuk menyunatkan budak-budak pompuan (budak jantan tak reti). Jadi membesarlah aku dalam keluarga datukku itu seramai empat orang termasuk mak saudaraku anak dara pingitan yang come lote. Jangan salah faham bukan kisah mak saudara aku yang hendak aku ceritakan (dia baik dan bahagia bersama familynya).
Kalau dia orang mandi (mak saudara dan seorang lagi sepupu) aku jadi tukang escort dia orang (dulu-dulu mandi di telaga). Selalu juga aku ternampak bentuk tubuh dia orang bila kain mandi d…

Keseronokan Dalam Kereta

Peristiwa ini berlaku sewaktu aku bekerja di JB di mana aku telah dilantik menjadi ketua untuk menganjurkan company family day. Seperti tradisinya hanya orang bujang akan menjadi jawatankuasa penganjur. Sebagai ketua aku telah menetapkan aktiviti dan melantik ahli jawatankuasa yang lain.
Nak dijadikan cerita dua minggu sebelum function kami perlu ke beach resort yang sudah ditempah untuk memastikan persediaanya berjalan lancar. Kami 6 orang, 3 lelaki dan 3 wanita akan kesana yaitu aku, Roy dan Khan sementara wanita pula Nurool (nama sebenar) awekku, Mimi dan Leen.
Kami bertolak jam 3 petang selepas mendapat kebenaran Personnel Manager dengan dua kereta. Kami sampai jam 5 petang. Setelah 2-3 jam berbincang dengan pengurusan hotel kami pun berangkat pulang kira kira pukul 8 malam. Sebelum pulang aku memberi isyarat kepada Roy aku nak balik berdua dengan Nurool aja. Terpaksalah Roy tumpang kereta Khan, dia pun faham.
Nurool ni memang lawa baru aja grade dan masih 6 bulan bekerja di sini.…

Dalam Bas

Ada sekali tu aku nak balik ke Bentong naik bas biasa dari Pekeliling. Kebetulan plak orang memang ramai aritu. Masa nak naik bas bodo tu, kebetulan kat depan aku awek pakai seluar jeans ketat yang beratur. Orang memang berhimpit2 masa tu, apa lagi aku pun buat2 sibuk jugak, sondol batang aku terus kena kat jubor minah tu. Pasal orang dok tolak2, aku pun tolak sekuat hati batang aku kat jubo minah tu. Aaaaahhh sedap gila rasa kenikmatan, apatah lagi awek tu memang lawa aku tengok. Berair mazi aku kuar. Tapi pastu kat dalam bas dia dapat tempat duduk, aku tak dapat tapi ramai orang berdiri. Aku sedaya upaya setting supaya dapat berdiri kat belakang mana2 awek cun. Aku nampak ada sorang awek cun, putih muka ala2 minah kelantan pakai baju fit merah ngan kain skirt panjang lembut ketat warna merah hitam bebunga. Minah tu berdiri jugak. Masa bersesak2 tu cepat2 aku amik tempat belakang minah tu. Canteeekk, aku dapat berdiri belakang minah kelantan tu. Bas sangat sesak, kiri kanan depan bel…

Kisah Aku Kehausan Seks

Tiga hari suamiku berurut. Aku menanti dengan hati berdebar-debar. Bolihkah
penyakit suamiku dipulihkan ?. Dalam tempoh tiga hari itu kami kena berpantang.
Tidak boleh lakukan seks!! Malam keempat, setelah anak-anakku tidur aku usap
rambut suamiku. Dia cuba menahan senyuman. Benar seperti sangkaanku, dia
hanya pura-pura tidur.
Aku pura-pura tersentuh alat kelaminnya dalam kain sarungnya. Tersentak aku
dibuatnya, keras sungguh batangnya, sudah terhunus, berdiri tegak dan
tegang.Dadaku berdebar-debar.Aku jadi tak sabar. Ku cium pipi suamiku,ku kucup
bibirnya. Dia membalas kucupanku. Bibir kami bertaut. Lidah ku hulur
bersambut.Lidahku dikulum.Enaknya.
Kamiberpelukan. Betapa enak rasanya bila gunung semanggulku yang tidak
bercoliditindih dadanya. Biarpun masih berlapik baju, keenakan tekanan gunung itu
sungguh mengasyikkan. Gunung semanggulkembar duaku diramas-ramas. Enaknya
menjalar membakar darah keseluruh tubuh. Abang tidak dapat menahan sabar lagi.
Tangannya menyelak bajuku mengusap gunung ber…

Kereta Mewah Bos

Nama Aku Julia.. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta.. di sini aku nak share pengalaman cerita aku main dengan bos aku di dalam kereta.. hehehe.. bos aku ni india.. tapi hensem.. Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni.. hehehe..
bos aku ni memang suke dengan aku.. banyak kali gak di cuba-cuba goda aku masa kat bilik ofis dia.. kadang2 dia pura2 terpegang payudara aku, kadang dia pura teraba punggung and peha aku.. biasalah.. aku ni kulit putih gebu.. pakaian seksi, pakai skirt n kemeja ketat.. terjojol payudara aku ke depan.. tu yang bos aku x boleh tahan.. hehehe..
aku selalu gak perhatikan adik bos aku yang dalam seluar tu.. membonjol je setiap masa.. pasti besar pada pemikiran aku.. hehehehe.. bila aku masuk bilik bos, aku tengok adiknya tu gerak2 dalam seluar.. macam nak terkeluar pun ade.. hehehehe.. bos aku ni, memang lama idamkan tubuh aku.. aku je jual mahal.. x kan nak bagi free?? hehehehe
nak jadikan cer…

Kenikmatan Pancut Dalam

Cik Wan adalah salah satu cerita menarik ingin aku kongsikan. Cik Wan adalah wanita yang cantik dan comel. Kulitnya putih gebu. Tubuhnya sangat cantik dan senyumannya menawan kalbu. Cerita ni berlaku semasa aku masih kerja di Bank Bandar. Mulanya aku biasa saja dengan Cik Wan, walaupun nafsuku mencanak2 bila terpandang wajah dan tubuhnya. Namun Cik Wan kelihatan memberi respon yang baik dan kadang-kala seolah2 manja2 ngan aku. Cik Wan dah kawin dan mempunyai seorang anak. Kalau aku melawak dengan dia, mesti dia respon baik punya, dan kadangkala melawak lucah dengan aku. Aku tak kisah, memang layan pun sementelah aku memang bernafsu dengannya. Satu hari dia computer dia rosak, so dia mintak tolong aku baiki. Masa aku baiki, aku tengok sekali banyak cerita blue kat dalam laptop dia. Aku layan je. Masa nak pulang laptop dia, aku saja je usik dia, “amboi banyak gak cite best dalam tu, “ kataku. Dia senyum2 kemaluan tapi tak jawab. Aku cakap, “takyah malu la, saya pun tengok juga cite camt…

Kehausan Cikgu Salina

Cerita cikgu Salina ni berlaku masa aku tak sengaja berkursus sekali di sebuah sekolah tu. Minah ni memang agak happy go lucky, dia ajar BI dan agak friendly. Dia ni bini orang, tapi badan masih bergetah dan solid. Dia selalu pakai baju blouse korporat dengan kain lembut warna hitam yang sempit. Aku berkenalan dengannya masa satu group dengan dia. Lepas kursus malam kedua, dia ajak aku kuar makan. Aku pun on je, tak terlintas di kepala aku malam tu aku akan dapat pancut kat bini orang. Lepas je makan, dia ajak aku ronda-ronda genting. Genting kan sejuk, so konon-kononnya sejuk, kami jalan rapat-rapat. Memandangkan dia macam tak kisah rapat-rapat, aku try pegang pinggang dia, dia tak respon apa-apa pun, selamba aje sambil sibuk bercerita. Ni kira respon baik ni, fikirku. Aku ajak dia lepak kat atas bukit yang agak jauh dari orang, kononnya nak tengok pemandangan, padahal aku nak tembap bontot dia. Sampai kat atas, kami melepak sambil berdiri melihat kawasan, padahal aku slow2 dah kuark…

Nikmatnya Mak Ngah

Kisah yang ingin kuceritakan ini berlaku di kampungku di selatan tanah air. Sudah menjadi lumrah kebiasaannya kenduri kahwin kerap diadakan diwaktu cuti sekolah. Mungkin juga mudah mendapatkan pertolongan jiran-jiran dan sanak saudara dalam urusan persediaan majlis.
Masa itu aku sedang bercuti panjang menunggu keputusan SPM dan aku pulang lebih awal seminggu ke kampung berbanding dengan Ibu Bapakku dan adik beradikku yang lain. Alasanku sebab ramai sepupu dan sedara dikampung hendak kutemui dan boleh bantu lebih lama sikit untuk urusan majlis nanti. Ibu Bapakku tidak membantah dan mereka menghantarku ke stesyen bas sebelum menghubungi orang kampung untuk menjemput aku di stesyen destinasiku nanti.
Sepanjang perjalanan aku cuba mengingati satu persatu saudara maraku yang akan kutemui nanti. Ada yang sudah bekerja dan ada yang masih bersekolah. Tidak kurang juga yang sudah berkahwin serta mempunyai anak. Akhirnya aku terlelap sendiri sehingga lah bas ekspress yang ku naiki memasuki kawa…