Posts

Showing posts from May, 2011

Nor dan Jaafar (Skandal Suam Isteri) Part 1

“Kirim salam pada Jaafar” Sambil Mak Esah Mencium pipi anaknya Nor.
“Baiklah mak..abah.Nor pergi dulu” sambil Nor mencium pipi Pak Akup.Sempat Pak Akum meramas ponggong bulat anak tirinya beberapa kali.
“Baiklah Nor.jaga diri baik-baik, salam abah juga pada Jaafar” Sekali lagi Pak Akup mencium dahi Nor. Sempat juga Nor meleretkan tangannya ke celah kangkang bapa tirinya dan terasa balaknya yang separuh keras.
“Malam ni bagi mak puas-puas” bisik Nor pada Pak Akup.
Pak Akup cuma senyum. Mak Esah pun senyum. Nor melangkah naik ke bas ekspres yang akan membawanya ke ibu kota.
Bas bergerak perlahan-lahan. Nor melambai pada mak dan bapa tirinya. Dia membetulkan blaus dan tudung yang dipakainya . Tidak ramai penumpang di atas bas malam ni. Hanya separuh tempat duduk yang terisi. Tempat duduk Nor agak terbelakang sedikit. Dia menoleh ke belakang Hanya terdapat dua orang lelaki India yang duduk betul-betul di kerusi di belakangnya. Selain dari itu kosong. Dia melontarkan senyum pada lelaki itu…

Pakcik, Salmah Lancapkan

Pak saudara Salmah pun merangkak semula untuk berundur dari situ. Sekali lagi begitu cermat dan berhati hati pergerakkannya. Sedikit demi sedikit dia menapakkan pengunduran. Akhirnya keluar juga dia dari muka pintu tersebut. Setelah keluar, si tua itu pun memakai semula pakaian. Walaupun berpakaian lengkap, namun zip seluarnya masih lagi terbuka. Memang sengaja dibiarkan begitu. Perlahan lahan di keluarkan batang pelir dari celahan zip seluar. Maka si batang pelir itu pun terjenguklah keluar.
Dengan berkeadaan yang sedemikian rupa, dia pun masuk semula ke dalam rumah. Memang sudah dijangkakan, kedudukan Salmah masih lagi tidak berubah. Lubang pantat pun masih ternganga serupa tadi. Konsentrasi Salmah tetap leka dengan majalah yang sedang dibacanya. Si tua itu pun tersenyum lebar. Cukup seronok dia melihatkan gelagat anak dara yang sungguh tidak senonoh. Lebih Lebih lagi jika ianya anak saudara sendiri. Lantaran itu dia bertekad untuk memperkenakan Salmah. Kali ini Salmah mesti mengela…

Paksa Rela

peristiwa ini berlaku tahun lepas (2007). ketika aku pulang dari kerja . waktu itu aku bekerja sif malam di sebuah kilang di bandar kelang . seperti biasa aku balik menaiki bas .. kebetulan bas tersebut penuh sesak jadi aku terpaksa naik juga memandangkan itu bas yang terakhir. bas semakin lama semakin sesak dan aku sedikit demi sedikit terpaksa beranjak ke belakang . penumpang berhimpit-himpit .. aku terpaksa memegang palang besi di bhgn atas .. tak lama kemudian tiba-tiba aku terasa seperti kain ku di selak ke atas . terasa ada tangan merayap dicelah-celah betis. aku ingin menoleh tapi tak nampak siapa yang melakukannya ..tangan2 tu makin merayap ke atas . aku kegelian , pussy ku rasa kembang kuncup , rasa ghairah .. aku buka kaki ku sedikit , memudahkan laluan jari-jari untuk merayap lebih jauh , ternyata aku menyukai perlakuan tersebut .. jari-jari tersebut bermain2 diluar pussyku .. aku semakin basah . agaknya , apabila dapat merasakan kebasahan tersebut , jari2 tersebut masuk ke…

Panas Cipapku

Namaku Zulaikha-panggilan manjaku Zu. Usiaku 30 tahun. Kalangan rakan-rakanku mengatakan rupaku iras Amy Mastura, penyanyi kecil molek tue. Hehe!!
Setiap hari aku menanti kepulangamu dengan sabar walaupun hatiku juga merintih kepenatan. Lantaran aku juga turut sama mencari rezeki. Cukuplah segala kepenatan yang kurasa diubati dengan senyuman manismu. Namun kepulanganmu pada suatu petang telah meragut keindahan mimpiku.
“Zu.. Abang ada sesuatu nak cakap dengan Zu.”
Fikiranku ligat memikirkan apakah yang bakal diperkatakan suamiku.
“Apa dia Abang, katakanlah?” jawabku bimbang dan curiga.
“Zu,” bicaranya tersekat-sekat,” Sebenarnya Abang.. Abang nak minta maaf dengan Zu.”
“Minta maaf? Kenapa Bang? Selama ini Abang tak pernah pun sakitkan hati Zu,” balasku dengan penuh rasa kasih sayang.
Abang Daud terpaku seketika. Mungkin sedang memikirkan perkara yang bakal disampaikannya. Aku lihat Abang Daud gugup. Dahinya berpeluh seolah-olah ada sesuatu yang membimbangkan hatinya.
“Zu masih ingat p…

Pelukan Datin

Lemas pelukan datin yang power..tapi aku pon memang power
salam untuk semua.
i nie tak pandailah nak bercerita, tapi boleh lah skit².
citer dier cam nie, i nie boleh katerkan masih teruna ler sebab i tak pernak make sex ngan sesaper. sampai ler satu hari......maser tu i tengah cuci motosikal tetibe ajer ader sorang pompuan datang kat i, dier tanyer kat maner jalan nak pegi ke lumut. pass tu i pun tunjuk kan arah dengan menunding jari arah jalan ke lumut. (nampak gaya macam mak datin ajer pompuan ni) pass tu dier kata dier urgent nmak ke sana dan kalau boleh dire minta i tolong tunjukkan sampai ke lumut. i kata kat dier i kene kerjer petang nie, dengan selamber jer dier kata ala untuk kerjer hari bnie i bayar u double nak tak..so nak tak nak dengan niat nak tolong i pun siap ler.
mak datin ni pun citer ler dier ader mesyuarat kat saner so i tanyer le dier sampai biler i perlu tunggu dier? dier jawab sampai habis mesyuarat ler..kenapa ???tanmyer mak datin, tak der aper cumer i bimbang. a…

Penangan Askar Pencen

Nama akak Jamilah tapi biasa orang panggil Milah atau kak Milah aja. Akak ni dah berumur sikit, dah 37 anak pun dah tiga. Badan akak ni berisi sikit tapi taklah gemuk macam Yusni Jaafar tu. Kulit sama macam dia cerah. Sebelum kahwin dulu akak kerja kerani tapi lepas dapat anak ketiga akak berhenti terus jadi surirumah sepenuh masa. Sekarang ni bila Anak Anak dah sekolah ni akak kerja balik.
Kak Milah nak cerita sikit pasal pengalaman akak dulu. Masa tu kami menyewa kat Datuk Keramat, satu dari empat rumah sewa kat satu tanah lot di situ. Sebelah rumah kami tu dihuni oleh Pak Husin tuan rumah seorang. Pak Husin ni dah mati bininya. Bahagian bawah pulak satu rumah tu penyewanya satu grup budak budak perempuan bertudung labuh dan yang satu lagi tu pasangan baru kawin tinggal. Si isteri ni sombong betul, berselisih kat pagar pun tak ndak senyum.
Pak Husin ni tak ndak tinggal dengan anak anak. Dulu anak perempuan dia Leha tinggal bersama tapi sekarang dia mengikut laki dia kena tukar ke Sa…

Penangan Isteri Orang

Kisah yg aku nak beritahu korang ni adalah kisah benar yang telah berlaku kepada aku dan aku telah melakukan hubungan seks dengan isteri orang. Pengalaman yang tidak akan aku lupakan sampai bila-bila. Kisah ini berlaku pada tahun 1988.
Aku berkenalan H ( Bukan nama sebenar ) melalui IRC. Pada mulanya aku menyangkakan yang dia adalah anak dara, tetapi rupanya bini orang yang mempunyai masalah dengan suaminya. Menurut ceritanya dia mempunyai seorang anak hasil perkahwinan dgn suaminya itu. Dia juga merupakan bini no. 2, bini muda la kiranya nih!
Kami berkenalan cukup lama sebelum kami membuat keputusan untuk berjumpa. Tak silap aku setahun lebih baru lah kami ingin berjumpa. Bayangkan setahun lebih berkenalan, hanya bercakap dalam email dan telefon. Meluahkan masalah rumahtangganya kepada aku. Dan aku sebagai good listener hanya mampu mendengar keluhan dan tangisan beliau berkenaan sikap suaminya yang tidak menunaikan tanggungjawab dengan baik.
Masa mula-mula berkenalan tu tentulah masi…

Pengalamn Di Universiti

Ni aku ada nak cerita sikit pasal pengalaman aku masa "first time" dulu. Aku harap kau boleh publish kat website kau yang menarik tu.
Ceritanya begini;
Benda ni berlaku pada tahun 1995, masa tu aku baru berumur 21 tahun. Aku belajar kat salah sebuah universiti kat selatan kuala lumpur (tekalah yang mana satu...!) Aku ni tak la handsome sangat. Ada yang kata kurus sangat, dah la tu konek aku pun tak la besar sangat. Masa dia 'tidur' lebih kurang satu inci dan bila dia tegang dapatlah 5 1/2 inci, Kira ok la kot. Warna konek aku agak gelap. Bulu pun kira lebat jugak, tapi selalu trim! Kalau aku melancap, masa nak pancut konek aku jadi 'extra' keras dan kepala dia jadi merah/purple.
Masa kat uni, aku ada minat sorang awek ni. Kita panggil dia 'N' ajelah. Dia sama course dengan aku, berasal dari Kota Tinggi, Johor. Tinggi dia lebih kurang 5'3", agak slim, dan aku rasa tak lebih 50kg. Berkulit kuning telur, macam ah moi sikit. Rambut dia pada paras …

Penangan Si Nani

Hari ke empat aku kat kampung, aku dah mula rasa seronok kerana selepas hari kedua, aku hari hari dapat main kak Salmah. Semalam Salmah kata dia nak pulang ke kampungnya dan dia ajak isteri aku ikut sekali. Isteri dan anak anak ikut, aku sekadar jadi driver aje sebab aku malu nak overnight di rumah keluarga Salmah sebab tak kenal sangat keluarganya itu. Tapi aku tahu dia ada adik perempuan yang amat cantik, tapi dah tunang, kalau aku dapat main dia, phew memang aku tak akan lepaskan peluang keemasan itu. Lebih lebih lagi bila mengenangkan kemungkinan dapat tuah pecahkan pantatnya yang masih dara itu. Tapi cerita itu lain kali, ini cerita lain.
Hari tu pada malamnya aku pun relax, takde kerja nak buat, jadi aku pun ke Alor Star. Nak pi Penang, malas sebab agak jauh. Jadi aku main dekat dekat ajelah. Dalam jam 8.00 malam aku pun perlahan lahan drive masuk kat belakang stesen kereta api Alor Star. Kalau betul kata anak sedaraku, sana banyak bapok, jad aku pun nak try jugak. Aku pun drive …

Pengalamn Pecah Dara

salams... biar i citer pengalaman sex i plak.. umur i dah 21.. i baru je hilang virgin i bulan 5 ari tuh...
Hmm.. camnie citernya... dulu.. waktu ngan bf i.. kitorang suka buat oral sex ngan phone sex.. so bila break off ngan bf i... i.. teringat la kenangan ngan bf i tuh... walaupun dia tak pernah fuck i.. tapi penangan dia kuat jugak.. sebab apa i break off ngan dia takyah citer la..
Kalo nak ikutkan pengalaman sex i tak la menarik sangat... i kenal ngan mamat yang pecahkan dara i nie dari internet.. nama dia azrul.. memula tuh dia tak cakapyang dia laki orang.. tah macamana satu hari tuh dia terlepas cakap.. kitorang buat phone sex dulu.. pastuh satu hari nie.. janji la nak jumpa... dia amik i kat umah.. pastuh dia ajak i gie makan... lepas makan dia bawak i gie opis dia.. takde sesapa katanya... lepak kejap.. tengah gambar bogel.. pastuh dia tanya i kalo i nak oral sex?? i pun kata la.. ok je.. asalkan dia tak fuck i... kitorang pun mulakan la... benda tuh takyah i citer.. buat bo…

Pengalaman Sex Pertamaku Waktu SMA

Cerita sex panas ini bener-bener ga bisa kulupakan. Pengalaman sex yang menggelikan tiap kali aku mengingatnya. Hanya disini dan pertama kali ini aku akan menceritakan pengalaman sex pertamaku ini. Siap-siap saja kalian tersenyum geli waktu membacanya, cerita sex pengalaman pertama yang aneh, seru dan menggelikan. hihihi. tapi ini bener-bener terjadi lohhh.
OK.. sebelumnya perkenalkan, sebut saja namaku Cindy umur 20 tahun. Aku akan menceritakan kisah seruku waktu masih duduk di bangku kelas 2 SMA di Surabaya. Aku sekolah di SMA swasta Katolik terkenal. Aku termasuk anak yang pandai di kelas namun tidak kuper. Temanku banyak, karena aku orangnya seru dan gokil. Dan aku juga suka pesta, bukan pesta sex lho he2. Beberapa waktu sekali aku dan teman teman ’se-gank’ suka mengadakan pesta di berbagai tempat. Kalau lagi ada uang kami bahkan menyewa restoran hotel untuk pesta. Dengan mengundang teman-teman seangkatan, kami patungan untuk menyewa tempat. Kadang di Westin, Sheraton, Shangri-la …