Posts

Showing posts from March, 2013

Cerita Seks Rakan Chatting

Ini kisah benar pengembaraan N dalam dunia chatting. Dunia siber boleh dibawa ke alam realiti untuk menjadi kenyataan.
Jawatan inipun hanya sebagai eksekutif pentabiran sahaja setelah aku menjadi penganggur terhormat dengan memegang ijazah dari sebuah universiti tempatan. Akibat rungutan aku sudah tidak tahan rasanya, nasib baiklah aku ada kawan yang bekerja di sebuah syarikat swasta yang membuka tawaran pengambilan eksekutif itu. Jadi, peluang ini kuambil untuk mengelakkan diri dari terus menjadi bahan rungutan dan leteran.
Frankly aku sendiri tidak tahu. Aku mungkin khayal dan seronok sendirian. Kini setelah selesai pengajian di universiti, satu tanggung jawab selesai. Pembuktian bahawa aku boleh berjaya di situ. Kini satu pembuktian baru pula dituntut pekerjaan. Aku diminta mempunyai pekerjaan. Disamping itu ayah dan ibu mahu melihat aku berkahwin pula. Ada dua amanah dan tanggung jawab yang dituntut dari ketua keluargaku-ayah dan ibu.
"Ah, mereka tidak tahu keadaan aku sebena…

Dengan Jururawat

Aku adalah seorang jururawat lelaki di sebuah rumah sakit di swasta. Walaupun agakganjil lelaki berjawat jawatan sebagai jururawat tapi itu yang nyata. Kerja giliran
malam di hospital tempat aku bekerja bermakna aku harus menjaga dua buah ward yang
bersebelahan. Di samping itu aku ditugaskan dengan dua orang pembantu jururawat
(assistant nurse) wanita.
Sudah menjadi lazim kami akan membuat kerja routine sejurus mula waktu kerja. Kerja
ini akan selesai lebih kurang jam 12 tengah malam. Aku menyuruh dua orang nurse
pembantu ku untuk berehat sementara aku berada di nurses station menghabiskan
urusan admin. Jam satu pagi apalagi giliran aku pula yang masuk kedalam bilik rehat.
Apa nak buat membutalah untuk satu jam (jadilah!!!!!!!!!)
Jam dua aku kembali ke nurses station. Tapi tak banyak kerja. Duduk-duduk saja. Jam
tiga aku mula round tengok pesakit-pesakit yang rata-rata sedang syiok membuta.
Phuh......phuh.....phuh, ada yang kain terselak, yang tidur terkankang, pendek katamacam-macam style lah…

Kisah Cikgu Laili 1

Selamat Pagi cikgu....itulah peerkataan pertama bila cikgu Laili masuk ke kelas aku...Selaku ketua kelas aku dah terbiasa dengan perkataan itu.Cikgu Laili seperti biasa tersenyum saja dan disuruh nya kami duduk dan mengeluarkan buku pelajaran dan dia bertanya tentang kerja rumah semalam.Alamak aku dah tertinggal buku tu sebab semasa aku nak buat kerja rumah tu aku terbayang punggung cikgu laili.Akhirnya hasil daripada itu aku terpaksa melancap dan aku keletihan.Cikgu Laili memang menjadi perhatian oleh cikgu2 lelaki kat sekolah aku,lebih2 lagi cikgu Ramu.
Sorang2 rakan aku hantar buku kerja ke depan..sampai giliran aku.....shaiful!! mana kerja rumah semalam?..."aku terkejut bila cikgu Laili meninggikan suaranya...Aku ke depan dan semasa aku menghampiri Cikgu Laili aku terbau minyak wanginya dan secara tiba2 anuku memberi isyarat ketegangan dan aku perasan Cikgu Laili tgk ke arah pelir ku..Muka nya sedikit terkejut...Habis kenapa awak ni?soalan tu tak terjawab oleh aku...Malunya a…

Cikguku Ida

Aku ialah seorang guru yang baru dipostingkan ke sekolah baru. Sekolah aku agak kampong, jadi cikgu pempuannya pun kurang gedik. Sorang je yang gedik iaitu cikgu Ida, tapi dia tak berapa lawa, Cuma harap selalu pakai seluar ketat je, pada aku okeylah dari takde. Tapi dia kelihatan selalu cuba mendekati aku, selalu nak borak ngan aku kalo kat bilik guru. Tapi aku buat biasa je. Hinggalah satu hari kat kantin, kebetulan aku nak gi makan, Cuma kami dua orang je kat situ. Laluan meja kantin agak sempit, aku tengah nak survey makanan, tetiba je dia lalu depan aku dengan tak mengelak tubuhnya hingga kami bersentuhan. Konekku mengeras bila tergesel bontotnya yang lembut. Dia mengingatkan aku pada bekas awekku yang dah putus kerana bekas awekku memang tapi teteknya besar. Kami borak2 biasa. Dia kata letih kena kemas library sorang2. Aku pun pancing, kalo nak aku tolong boleh je pasa tgh free ni. Dia kata kalo sudi apa salahnya. Can baik ni, mesti lagi banyak can aku nak gesel bontot dia. Teka…

Cikgu Erna

Cerita ini berlaku secara tidak sengaja semasa aku belajar di salah sebuah
sekolah di selatan Semenanjung Malaysia pada tahun 1997. Kisah ini telah
memberikan aku pengalaman dan asas kepada pengalaman aku yang lain. Diharap kisah
ini menjadi iktibar kepada pembaca ² yang lain. Kisahnya bermula begini:
Suatu pagi yang indah dan permai, semasa aku berada dalam kelas Bahasa Inggeris,
aku terlihat Sir aku bawak sorang gadis yang baik dari segi rupa parasnya. “Aik
sape pulak orang tua tu bawak? Takkan bini mude dia, budak tu dah sebaya anak dia
dah” terlintas sejenak difikiranku. Bila Sir aku bawak dia masuk kelas, wow, cun
gile, terpegun budak lelaki kelas aku tu, sape tak cair. Muka lawa, berbaju
kurung dan bertudung labuh, nak usha bukit dia pun susah. Jadi, diperkenalkanlah
dia kepada kelas, nama dia Erna binti Datuk Ayob. Kami pulak panggil dia Miss
Erna. Maka diberitahu oleh Sir aku, Miss Erna akan mengajar kelas aku kerana dia
nak bersara tak lama lagi. Maka nak dipendekka…

Cerita Seks dengan Nurse Hospital

Hai.. Nama aku Joe.. Aku nak kongsikan dgn korang semua pengalaman paling best aku semasa teman kawan aku di hospital private.. Ni Pengalaman aku yang paling best and x kan aku lupakan sampai bila2..
kawan aku namanya Lin.. Dia kemalangan motosikal semasa balik dari kolej.. oleh kerana parents dia jauh, dia x bagi aku baritau parents dia yang dia kemalangan.. kawan aku ni ade medical card insuran.. sebab tu dapat masuk hospital swasta.. tu dia ambik bayar guna wit pinjaman.. biasalah tu pelajar.. huhu.. semasa lin kemalangan, dia kol aku minta tolong.. so aku bergegaslah ke tempat dia kemalangan.. lin kemalangan terlanggar lubang di tepi jalan.. tangan dia patah.. so aku hantar dia ke hospital dengan kereta aku.. masa dalam perjalanan, lin beritau suh hantar dia ke hospital swasta.. dia ade kad insuran yang boleh cover bil hospital.. sampai je hospital, aku pimpin lin perlahan-lahan kuar dari kereta dan terus masuk ke bahagian kecemasan.. kemudian aku uruskan pendaftaran lin.. lin di …

Bonda VS Jefri

Sudah tiga tahun bapa kesayangan Jefri meninggal dunia. Jefri baru berusia lima belas tahun ketika bencana itu berlaku. Jefri begitu merasakan kehilangan bapanya, begitulah juga emaknya. Kehidupan mereka penuh kesukaran, tinggal dikampung dan hanya bergantung hidup dengan duit pencen ayahnya yang tidak seberapa. Kehidupan mereka begitu indah sehinggalah kemalangan itu terjadi. Azhar iaitu bapa Jefri sedang menunggang motosikalnya pulang dari bekerja pada malam kejadian apabila seorang pemandu lori yang memandu mengikut nafsu telah melanggarnya dari belakang. Azhar mati terbunuh di tempat kejadian. Pihak ***** memberitahu yang pemandu tersebut didapati mempunyai pelbagai saman kerana memandu laju sebelum kejadian itu.
Saat-saat getir yang dialami oleh Jefri dan Halimaton turut dirasai oleh seluruh sanak saudara mereka. Kaum keluarga mereka cuba menghulurkan bantuan sekadar termampu. Walaupun begitu, setelah masa merangkak berlalu, Halimaton dan Jefri terpaksa menghadapi realiti. Selepa…

Bas Ekspress 2

Selepas ke bilik air Nor melangkah kaki ke restoran yang berderet di kawasan R&R itu. Nor memesan segelas kopi panas supaya badannya lebih segar. Sambil minum dia melihat gelagat orang ramai di tempat itu. Dari jauh dia melihat dua India jiran tempat duduknya di atas bas. Dalam cahaya lampu yang terang begini dia nampak handsome juga india dua orang tu.
Seorang tu agak tinggi sikit. Dialah yang menikmati tubuh Nor tadi. Seorang lagi agak gempal berambut agak jarang dengan dahi agak luas. Kedua-duanya berpakaian kemas. Nor tersenyum sendirian.
Setelah menghabiskan kopinya Nor terus naik ke bas. Segar sikit badannya. Pemandu naik ke bas bersedia untuk bergerak. India dua orang itu merupakan orang terakhir untuk naik ke bas. Sambil melintasi tempat duduk Nor, India yang menyetubuhinya tadi tunduk berbisik pada Nor.
"Kawan saya mahu jugak."
Nor menoleh ke belakang melihat kawannya yang masih berdiri kemudian Nor menoleh ke arah lelaki yang berada di sisinya. Nor cuma senyum …

Bini Tokey

Ha...ko semua nak tau cerita macam mane seorang isteri solehah kena main ngan aku.?panjang
cite dia.tapi aku pendekkan ok.
Macam gini mulanya.aku seorang perantau.aku tinggal kat umah sewa,ngan kengkawan.ade 3 org kat
umah aku.kira dok bujang lah.aku keje di sebuah kedai tayar kereta kat daerah batu pahat.
biaselah tak cukup makan punya pasal aku buat keje part time kat sebuah kedai makan kat sini.tak
jauh dari rumah sewa aku.so di pendekan cerita,bini tokay warong tempat aku keje nih sangat
lah lawa,cun,uummmmuaaah....walaupun dah beranak 4.baik dari ujung rambut sampai ujung kaki,
semuanya aku nak jilat.so aku panggil bini tokay aku ni kak ila.kak ila nie dia jaga duit.aku ni
keja buat air.aku dah lame intai kak ila ni.dalam kepala otak ni dah set nak main ngan dia
je.diam tak diam aku dah bekerja ngan tokay aku ni dekat dua tahun.tapi aku still tak dapat
main.nak jadikan cerita mimpi aku menjadi nyata.pada satu malam,masa tu dah nak balik.tengah
kemas nak balik nih.umah tokay aku ni tak jauh…

Bertuahnya Jadi Guru Tusyen

Aku seorang guru sekolah rendah di KL. Boleh dikatakan aku seorang guru yang baik, menurut para ibu bapa yang menyekolahkan anak mereka di sekolah aku mengajar. Guru Besar sendiri memuji kaedah pengajaranku. Maklumat ini aku perolehi daripada guru-guru lain yang rapat dengan Guru Besar. Oleh yang demikian, ramailah ibu bapa yang menawarkan aku untuk mengajar anak mereka secara peribadi di rumah mereka.
Tuisyen, bukanlah sesuatu yang baru padaku. Sebelum ini pun, dah banyak rumah aku pergi untuk tuisyenkan anak mereka. Aku dibayar mengikut jam. Dalam banyak-banyak rumah yang aku pergi, aku suka pergi ke rumah seorang murid aku yang terletak kira-kira 2 km dari rumah ku.
Dia murid tahun 2, berbangsa Cina. Bila giliran aku ke rumahnya (dua kali seminggu), aku cukup seronok, kerana ibunya seorang yang cantik. Aku memanggilnya Mrs. Chin.
Umurnya lingkungan awal 30-an dan tidak berkerja. Suaminya seorang arkitek yang berjaya. Semasa aku mengajar anaknya, dia akan masuk ke bilik. Memang aku t…