Posts

Showing posts from July, 2012

Aku Dan Kasmah

Malam tu malam pasar malam,,aku naik moto,,pakai kain
aje,,jam ditangan menunjukkan pukul 8.30 malam. Sejok
sebab hari nak hujan. On the way,,aku nampak seorang
perempuan jalan sorang2,,pakai jean lusoh dengan
T-shirt cerah.Aku berhenti dekat dia,,lalu dia senyum
dan terus naik,,alamak perempuan Indonesia separuh
umur,,badan kurus sekeping,,tetek dan punggung kecik
aje,, Aku tanya nak kemana,,dia kata pasar malam lah.
Dalam perjalanan tak sampai 5 minit,,tangan dia mula
meraba,,celah kelengkang lak tu,,aku mula rasa geli2
sedap,,barang aku mula mengkor berdebyut2. Otak aku
mula berkira2,,aku tanya nama ,,kata dia Kasmah. Janda
anak dua ,,dia beritahu tanpa aku bertanya.
Aku kata kita gi tempat lain dulu mahu,,dia tanya
kemana,,aku tak jawab terus menuju hujung kampong
tempat sunyi,,tempat buang sampah haram. Dalam
perjalanan ,,tangan Kasmah terus meraba dan
meramas,,barang aku diusapnya sesuka hatinya,,aku lak
tak melarangnya,,malah terus memberi ruang.
Sampai tempat yang sesuai,,dia terus mencangkun…

Aku Dan Ibu Tiriku

Nama aku Saiful, tapi family aku panggil epol je kat aku, kawan kawan aku pun panggil aku epol jugak, umur aku dah 25 tahun masih lagi menuntut di U, tapi buat out campus je, aku dah kerja di satu bank dekat KL ni, kisah ni terjadi setahun yang lalu.
Mak dan ayah aku dah bercerai ketika aku di sekolah menengah lagi, aku cuma dua beradik je, adik aku sekarang ni baru masuk sekolah menengah, sekarang ni tinggal dengan mak aku, aku pun tinggal dengan mak aku jugak, ayah aku seorang polis dah pun berkahwin lain, tapi sampai sekarang masih tak dapat anak lagi dengan mak tiri aku tu tapi mak aku masih lagi menjanda sampai sekarang, mak aku buka gerai makan untuk menampung kami dua beradik, masa kami kecil dulu memang lah ayah aku bagi nafkah setiap bulan, tapi untuk menampung tu terpaksa lah mak aku buka bisnes kecil-kecilan, mak tiri aku memang le baik, time aku pergi jumpa ayah, mak tiri aku cukup baik tak pernah pulak nak bermasam muka dengan aku. Umur mak tiri aku cuma 10 tahun beza den…

Aku dan Daddy

Just call me Tasha, Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan daddy mandi dekat pools.
Hari tu, I pakai my new swimming suit yang boleh kata seksi gila. Buah dada I yang memang mengkal tu memang nak terkeluar setiap kali I menyelam. Daddy plak cam biasa pakai dia punya swimming trunk hitam favourite dia.
Dah agak setengah jam swim, I penat sangat. Daddy plak tengah tersadai kat tepi kolam. I pun swim pergi kat daddy nak mintak tolong di picitkan badan I. Daddy pun urut dan picit badan I dengan dia bertenggek atas tangga pool atas dan I tenggek kat tangga bawah.
Sedap betul daddy picit sampai nak tertidur rasanya. Suddenly, daddy kiss leher ini dan belai-belai rambut I buatkan I rasa geli tapi sedap. I dapat …

Aku Dahaga

Asalku dari kampung. Namaku Azimah. Selepas SPM aku ke bandar mencari pekerjaan. Aku ditawarkan bekerja sebagai kerani penyambut di sebuah resort dan kelab golf. Namaku dah berubah, semua orang memanggilku Azie. Oleh kerana rupaku cantik dan pembawaanku ceria maka selepas enam bulan bekerja aku dilamar oleh seorang usahawan kaya yang selalu datang ke kelab golf. Kami berkahwin dan hidup bahagia. Aku dicurah wang ringgit dan rumah mewah.
Selepas lima bulan suamiku jarang pulang ke rumah. Sibuk katanya. Aku kesunyian walaupun di rumahku ada banyak pembantu. Setahun kemudian suamiku jarang-jarang kembali ke rumah. Kalau kembali pun hanya sekejap. Selepas di siasat aku mengetahui yang aku adalah isteri ketiga usahawan tersebut. Isteri pertama telah mengetahui perkahwinan kami dan mula mengongkong suaminya, dan suamiku jugalah.
Bagi menghilang kesunyian aku kembali kerja di kelab tempat kerja lamaku. Di sana aku berkenalan dengan seorang pengurus muda yang kacak. Namanya Johnny Lim. Johnny…

Aku Cleaner

Aku adalah isteri orang berusia 50 tahun. Suamiku bekerja di Kuala Lumpur berusia 53 tahun. Oleh kerana gajinya kecil, kami tak duduk bersama di Kuala Lumpur. Biasanya dia akan balik ke rumahku di kampung dua minggu sekali. Perjalanan dari Kuala Lumpur ke kampung kami dengan bas makan masa lima jam.
Aku bekerja sebagai cleaner di sebuah bank. kerjaku agak relax. Dari jam 8 hingga 10 pagi, aku menyapu dalam bank. Jam 10 hingga 4 petang aku rehat dan dari jam 4 hingga 6 petang, aku ke bank semula membersihkan kawasan dalam bank.
Ketika aku bekerja di bank ini ramai kukenali orang. Walaupun aku cleaner ramai yang cuba menguratku kerana mereka ingatkan aku ini janda. ramai yang minta nombor telefon tapi aku tak berinya kecuali kepada orang yang mengenali suamiku.
Pada suatu hari seorang lelaki menegurku di bank ketika aku ssedang menyapu.
"Ni bini Saalleh ke?'' tanya lelaki itu.
"Siapa ni?' tanyaku
"Ayah Wan ketua kampung kawan Salleh," jawab lelaki itu.
"…

Aku Bertudung Seksi

Nama saya Azura. Saya seorang gadis berumur 20 tahun.Saya bekerja di sebuah cyber cafe' di sekitar Ipoh. Saya mempunyai kesukaan yg jarang disukai oleh gadis-gadis di Malaysia. Saya suka tubuh badan saya diperhatikan orang. Terutamanya bahagian dada saya. Tapi bukan dalam keadaan berbogel. Saya berkulit cerah dan berambut lurus paras bahu. Tinggi saya dlm 5 kaki lebih dan berat 45kg. Potongan badan saya pula ialah 36/25/32. Tapi ini adalah skrg. Dulu tubuh saya tidak begini.
Semasa saya masuk ke sekolah menengah,badan saya sungguh kurus. Macam dahan pokok. Saya sentiasa berasa cemburu melihat kawan-kawan saya yg mempunyai potongan badan yg menarik. Walaupun saya ni jenis gadis yang bertudung,tapi keinginan utk memiliki tubuh yg indah tetap ada. Namun lama-kelamaan pertumbuhan badan saya mula berkembang. Saya berasa sungguh gembira dgn perubahan diri saya. Tapi tak siapa dari kawan-kawan saya yg menyedarinya kerana setiap kali ke sekolah saya memakai baju kurung serta tudung yg men…

Aku bekerja sebagai kerani

Aku bekerja sebagai kerani di sebuah bank ternama di bandar tempat tinggalku. Umurku 28 tahun dan baru 6 bulan mendirikan rumah tangga dengan seorang guru sekolah menengah. Aku dan suami baru sebulan berpindah ke rumah yang baru kami beli di sebuah kawasan perumahan yang sedang dalam pembinaan. Hanya separuh sahaja yang boleh didiami sementara separuh lagi masih dalam pembinaan. Banyak buruh binaan yang tinggal di kawasan itu yang terdiri dari warga Indonesia, Bangladesh, Nepal dan Burma.
Ada ketikanya waktu aku bekerja di halaman rumah, aku lihat pekerja-pekerja Bangladesh secara berkumpulan melintas di hadapan rumahku. Mereka menjeling dan senyum-senyum bila melihatku. Aku risau juga melihat renungan tajam mat bangla tersebut. Jika mereka menerkam ke arahku mati aku dikerjakan mereka, fikiran jahat bermain di benakku.
Pada satu hari aku rasa badanku kurang sihat. Aku meminta izin ketuaku untuk berjumpa doktor panel. Setelah diperiksa aku diberi beberapa jenis ubat dan diberi surat cu…

Akibat Naik Pangkat

Aku telah dinaikkan pangkat dalam bulan Oktober tahun lepas. Dan aku sepatutnya layak mendapat seorang secretary. Tapi sebab aku pun jarang ada ofis jadi majikan aku suruh guna orang dalam dulu lah buat sementara. Maka aku pun terus mencadangkan seorang makcik ni jadi secretary aku. Makcik ni sebenarnya dah lama aku peratikan. Body dia ni memang menggiurkan. Boss aku pun tanpa banyak soal terus setuju. Terpaksalah makcik tu jadi sexytary aku.heheehee. Aku mula terhidu peluang keemasan. Kalau kena taktik dan strateginya, ada can aku dapat menjamah tubuh badan makcik ni.
Untuk makluman korang, aku cerita sikit latarbelakang makcik ni. Nama dia Mona (nama glamer la ni..). Umur dia ni dalam 35 tahun kut. Body dia. mak datuk. memanglah mengancam yang amat sangat dan menepati selera aku. Buah dada dia besar..dalam 38D-cup dia punya size. Tapi tetek dia ni dah loyot sikit. Mungkin sebab selalu kena ramas kut. Biasalah kan.. Dah mid-30s.. Tapi pada aku itu yang membuat dia kelihatan lebih sex…

Raya Sexathon

Bila sebut pasal raya semua orang gembira. Aku paling happy time raya sebab boleh gathering ramai-ramai ngan sepupu-sepupu aku yang hot. Aku satu-satunya cucu tok wan yang tinggal ngan tok wan kat kampung. Parent aku kerja kat Dubai, dulu aku stay ngan dorang, tapi lepas atuk aku meninggal and takder sape-sape yang nak jaga tok wan, aku pon duk ngan tok wan and bertukar sekolah kat kampung plak. Walaupun aku baru 16 tahun, tapi memang aku dah advanced pasal sex ni. Aku dah start main puki sejak umur 13 tahun lagik. Lagi pun kat kampung aku, budak-budak perempuan sekolah memang tergila-gila kat aku, muka kacukan arab melayu, atlit plak tu. So body aku memang kekar lah.
Raya tahun ni memang aku rasa terlebih meriah, mak teh aku balik satu family. Mak su aku pon balik gak. Mak ngan ayah aku jer yang tak dapat beraya kat kampung sebab terpaksa bertugas. Umah tok wan memang banglow besar kat kampung tu. Kalau pasal bilik tak jadi masalah kalau semua anak-anak tok wan balik balik pon, masih…