Posts

Showing posts from April, 2011

Perkosa Ku

Bagi menyambut ulang tahunku yang ke-25 baru-baru ini aku telah membuat perancangan yang belum pernah aku laksanakan. Tidak seperti lazimnya kali ini aku memilih untuk menyambut secara privasi bersama tunangku Azman. Kalau tahun-tahun sebelumnya aku menyambut secara meriah bersama kawan-kawanku tapi kali ini aku dan Azman memilih untuk berkhemah dan bermalam di satu tempat yang sunyi. Tempat yang kami pilih ialah berhampiran satu tempat rekreasi yang cantik berhampiran tasik yang sungguh bening airnya.
Pagi itu, sehari sebelum hari jadiku yang kedua puluh lima aku dan Azman berkereta ke tempat yang kami pilih bersama barang-barang keperluan lain seperti peralatan tidur, peralatan memasak dan keperluan makanan seperlunya. Kami bercadang untuk bermalam di sana.
Sesampainya di sana kami memilih satu tempat terpencil dan terlindung. Kami bermandi manda sepuasnya sebelum menjamah makanan yang kami bawa. Selepas mengisi perut seadanya kami menyediakan khemah dan berehat beberapa ketika.
Mal…

Persetubuhan Kak Leha

Petang itu aku tinggal sendirian di rumah. Abah, mak, kakak dan adik-adik dah balik kampung kerana atuk nak buat sedikit kenduri. Jiran sebelah rumah ku juga dah seminggu balik kampung kerana nak naik pelamin. Rumah kami kembar tiga; dua kami pakai sendiri, manakala yang lagi satu abah sewakan pada Bang Hamid. Cuaca redup kerana hari nak hujan.
Sudah menjadi tabiat ku, kalau aku tinggal sendirian, pintu depan akan ku mangga dari luar, seolah-olah rumah ini kosong aje. Aku akan keluar masuk ikut pintu dapur. Lampu dalam rumah juga aku padamkan kecuali lampu veranda. Lebih kurang jam 5 petang aku makan nasi sejuk. Awal aku makan kerana takut nasi dan gulai basi. Aku paling malas nak perangatkan lauk-pauk. Almaklumlah usia ku ketika itu baru meningkat 15
tahun.
Nak menonton tv aku rasa boring. Dalam pada itu aku teringatkan bilik kecil di atas loting. Abah buat bilik itu untuk menyimpan perkakas kenduri seperti periuk besar, talam dan sebagainya. Baru minggu lepas abah bersihkan bilik itu…

Peter Punya

Pada hujung minggu yang lalu, I dan hubby pergi jalan-jalan di shopping kompleks. Boring duduk kat rumah. Dengan memakai jean dan t-shirt ketat, I perasan ramai mata yang melirik tajam kat dada I yang membusung dan bontot I yang melentik. My hubby pun perasan tapi dia tak jealous, malah dia lagi seronok. Muka, mata, bibir dan hidung I seksi, rambut diperangkan dan lurus setakat pinggang. (boleh jadi pornstar kata my hubby...hehehehe..) Memang kami berdua kuat seks dan open tentang seks dan sering mengadakan hubungan threesome atau foursome!!!.
Melintas di depan sebuah kedai pakaian, kelihatan seorang jurujual lelaki yang segak, tinggi dan handsome. Suamiku menyaran kami masuk berasingan. Nak test power katanya. I pun masuk dahulu, dia ekori beberapa langkah dari belakang.
”Hello miss” sapa seorang jurujual, senyum sambil matanya sempat terfokus kearah dada dan belahan pantat I. I pun masuk. Sambil memilih t-shirt yang dijual, kami pun berbual-bual sambil I minta harga diskaun. Namanya…

Pondok Usang

Kisah ni semasa aku ikut kawan aku bercuti kat kampong dia kat Kedah.Musim menuai pulak tu.
Jadi nak diteruskan cerita,pada suatu petang yang berangin sepoi2 mengatok giler,aku bagitau kat kawan aku yang aku
nak gi ke sawah jap,nak relek2 ler konon.
Sedang aku dok meniti batas2 sawah sampai kat kawasan yang agak sunyi,aku ternampak sebuah pondok yang agak usang,jadi aku cadang
nak rest jap.
Bila sampai jer,aku pun terus duduk sambil menyedut angin yang nyaman.Entah macamana,aku terdengar suara bertanyakan sesuatu..
Oiio..oii..ada orang rupanya..aku pun toleh kebelakang dan nampak ler sorang makcik yang berumur dalam lingkungan awal 40an dok
berlunjur sambil tersandar kat dinding pondok tu..
Aiyaaa..manis orangnya..kulit cerah n body pun ngam jugak...muka memang cute walau dah berumur..ntah2 masa muda dulu,mesti dia
jadi rebutan pemuda2 yang rambang mata..
Aku terus menegur.."Makcik buat apa ni..tunggu anak ker?" Makcik pun dengan ramah menjawab,"Tak dak aiih..makcik saja mai dok…

Pregnant Lady

Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Dia, bini aku, berdarah minang and tidaklah secantik mana. Tapi pada aku, she is the most beautiful woman in my life. Aku sekarang ada seorang anak berumur 3 tahun hasil perkahwinan aku dengan bini aku.
Bini aku seorang yang peramah dan penyayang. Tapi, bila part seks, dia kecundang. Banyak kali setelah aku main dengan dia, dia akan keluar air cepat and sebelum aku puas sepenuhnya. Lepas tu dia terus layan tidur. Aku pun apa lagi, terpaksa lanchap konek aku sorang sorang. Batang konek aku size biasa aja, lebih kurang 7 inchi setengah. So, baik aku teruskan cerita aku ni.
Jiran aku seorang lecturer dengan sebuah IPTS(Institute Pengajian Tinggi). Dia mempunyai 2 orang anak and laki dia seorang Project Manager. Jiran aku ni lawa orangnya, Sabrina (bukan nama betul) namanya. Kini Sabrina sedang mengandung 4 bulan. So, dia selalu pulang rumah awal untuk berehat kemudian pergi kembali ke opis nya.
Satu hari aku tengah cuti, aku berada di r…

Projek Didusun Durian

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun cukup ngam untuk melasak kan konek aku ni.. tapi awek di bertudung siut. Kekadang tu aku sajalah buat trik kotor nak mengorat dia... Bila kerja shif malam aku selalu gak beromen ngan dia. Tapi dia ni takda experience langsung, terpaksalak aku ajar cemana nak kulum lidah hehehe.
Satu hari aku ajaklah dia pi makan buah durian kat dusun bapak aku.. dia pun setujulah. Memandangkan dia duduk bujang, senanglah aku nak jemput dia.Masa tu aku belasah motor bapak aku laaa. Suzuki RC 100 bapak aku... Petang tu aku jemput dia.. Aku dah planning baik punya strategi. "Ina, nanti kiter pergi dusun petang petang sikit yer." Aku bagitahu dia. Dia …

Rakan Sekerja Aku Pah

Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain.
Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita mengenai sebarang hal termasuk mengenai sex memandangkan beliau sudah berkahwin dan begitu juga dengan aku.
Kami sering bergurau dan kekadang tu sehingga menyentuh tubuh badan masing-masing. Namun perlakuan kami berdua hanyalah sebagai kawan yang karib dan tidak terlanjur dari itu. Aku juga mengenali suaminya. Kebiasaannya apabila suaminya sibuk, maka akulah yang akan menghantarnya pulang.
Suatu petang suaminya menalipon Pah menyuruhnya pulang sendiri memandangkan beliau terpaksa pergi ke KL dengan segera kerana urusan penting. Lalu Pah meminta aku menghantarnya pulang.
Ketika tiba di rumahnya hujan mulai turun. Pah mempelawa aku masuk tetapi…

Rakan Sekerja Aku Pah

Kejadian ini berlaku empat tahun yang lalu. Ketika itu aku masih bekerja bersama dengannya sebelum aku ditukarkan ke tempat lain. Pah merupakan seorang isteri orang yang cantik lagi sedap dipandang dan disukai oleh pekerja yang lain.
Aku merupakan seorang lelaki yang dipercayai oleh Pah dan merupakan tempatnya mengadu. Kami berdua bebas bercerita mengenai sebarang hal termasuk mengenai sex memandangkan beliau sudah berkahwin dan begitu juga dengan aku.
Kami sering bergurau dan kekadang tu sehingga menyentuh tubuh badan masing-masing. Namun perlakuan kami berdua hanyalah sebagai kawan yang karib dan tidak terlanjur dari itu. Aku juga mengenali suaminya. Kebiasaannya apabila suaminya sibuk, maka akulah yang akan menghantarnya pulang.
Suatu petang suaminya menalipon Pah menyuruhnya pulang sendiri memandangkan beliau terpaksa pergi ke KL dengan segera kerana urusan penting. Lalu Pah meminta aku menghantarnya pulang.
Ketika tiba di rumahnya hujan mulai turun. Pah mempelawa aku masuk tetapi…