Peter Punya

Pada hujung minggu yang lalu, I dan hubby pergi jalan-jalan di shopping kompleks. Boring duduk kat rumah. Dengan memakai jean dan t-shirt ketat, I perasan ramai mata yang melirik tajam kat dada I yang membusung dan bontot I yang melentik. My hubby pun perasan tapi dia tak jealous, malah dia lagi seronok. Muka, mata, bibir dan hidung I seksi, rambut diperangkan dan lurus setakat pinggang. (boleh jadi pornstar kata my hubby...hehehehe..) Memang kami berdua kuat seks dan open tentang seks dan sering mengadakan hubungan threesome atau foursome!!!.
Melintas di depan sebuah kedai pakaian, kelihatan seorang jurujual lelaki yang segak, tinggi dan handsome. Suamiku menyaran kami masuk berasingan. Nak test power katanya. I pun masuk dahulu, dia ekori beberapa langkah dari belakang.
”Hello miss” sapa seorang jurujual, senyum sambil matanya sempat terfokus kearah dada dan belahan pantat I. I pun masuk. Sambil memilih t-shirt yang dijual, kami pun berbual-bual sambil I minta harga diskaun. Namanya Peter. Nampak sopan dan cepat mesra. Disebabkan keadaan kedai yang agak sesak, beberapa kali dada dan bontot I tergesel dengan Peter. I terasa bonjolan keras Peter menyondol bontot I semasa dia menarik t-shirt yang tergantung. Suami I yang bediri tak jauh dari situ tersengih. Melihat respon I yang agak sporting, Peter pun menekan bonjolan dengan lebih kuat dan I pun melentikkan bontot. Peter pun senyum sambil menelan liur...I pun senyum. Peter menyarankan agar I memilih stok t-shirt yang disimpannya di dalam stor di bahagaian belakang kedai. Dia kata boleh bagi t-shirt free sambil mengenyitkam mata. I faham maksud Peter dan I dapat rasakan faraj I dah mula berair. I fikir kena fuck by Peter, is nothing to lose. Wow.... I bagi signal dengan my hubby, dia angkat ibu jari. I nampak dia sedang berbual dengan seorang wanita cina. Boleh tahan seksinya, baju low cut dan skirt paras lutu tapi terbelah di depan menampakan peha & betisnya yang putih.
I pun ekori Peter. Sampai di suatu sudut, Peter pun berpusing dan dengan rakusnya memeluk I. With no hesitation, I pun merangkul tengkuk Peter dan tangannya memicit bontot I sambil kami berkucupan. Kamudian, Peter menjilat leher I dan I pun meramas bonjolan yang besar didalam seluarnya. I lemas dalam pelukan Peter.
Ciuman nya beralih ke dada, diangkatnya t-shirt dan bra I, Peter pun menjilat dan menghisap puting I. ”Nice tits” kata Peter. Dalam beberapa minit, pakaian I dah habis ditanggalkan oleh Peter dan kami pun berbaring di atas timbunan pakaian dan kotak-kotak kosong. Seluarnya pun dah dilondehkan, penis Peter yang panjang, beras dan keras itu amat I impikan. Panjang nya tak kurang dari 8 inci dan besarnya hampir sama dengan size botol mineral water 500ml. Super penis!!! Place to fuck doesn’t matter but Size matters!!!. Habis badan I di jilat oleh Peter....I rela dan membiarkan Peter meratah tubuh I...... I nikmati permainan lidah Peter. Lidahnya makin ligat berputar terutamanya di kelentit dan bijak menggerudi lubang faraj I, sambil I urut super penis nya yang keras membatu. ”I nak hisap your penis” pinta I. Peter pun menukar posisi ke 69, supaya I dapat hisap penisnya dan dia dapat lick dan terus mnggerudi my pussy. ”Hurry Petter. Fuck me now...I tak tahan lagi” rayu I. ”No problem miss” Peter pun bangun dan menghalakan penisnya ke lubang puki I dan sekali tekan..ssssrrruuupppp... aaaahhhhhhhhh...masuk bahagian kepalanya saja. ”Slowly Petter. Your penis is too big. I can’t accept all of it”....Peter memperlahankan tujahan nya...ditolak masuk sedikit demi sedikit....setelah bekerjasama hanya tiga suku batang penisnya dapat masuk.
Terangkat-angkat dan bergetar-getar bontot I menerima tusukan penis Peter. Lubang puki I penuh dan bila Peter menyorong-tarik, terasa seluruh dinding puki I digaru-garu. ”Fuck meeeeee...fuck meeee....” I jadi sasau kena tusukan penis Peter yang power itu. Air gatal I makin banyak keluar....membolehkan Peter menekan habis penisnya masuk, itupun I tolak perutnya takut faraj I terkoyak.......
Peter sangat pandai menggerakkan penis dan punggungnya. Ditolak kamudian dipusing...ditarik dan dipusing......sambil mulutnya terus menjilat buah dada I yang tegang macam nak meletup. Then, I rasa menggigil.....seluruh badan I begetar... ”I’m cumming.......terus Peter...terus...fuck me.....aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......” I pun klimaks tapi Peter masih gagah. Penisnya masih keras....badan kami berpeluh. ”We change position...doggy style” kata Peter. I love this position....kerana kemasukkan penis dari sudut yang berlainan dan menggesel dan meransang dinding faraj dengan lebih hebat terutamanya G-spot.
I pun menonggeng dan melentikkan bontot I yang sememangnya dah melentik. Peter pun membetulkan posisinya. ”Insert your super penis now....my wet pussy can’t wait any longer” Peter pun tujahkan penis nya, I sambut dengan mengemutkan puki sekuat hati. ...eeemmmmm so tight...dengus Peter..fuck me Peter......don’t stop....fuck me harder....I meraung-raung. Sedap woooooo........terasa dunia berpusing-pusing dan badan melayang-layang. I memang kuat seks. I nak setiap hari puki I di-amput oleh butuh-butuh yang super seperti milik Peter. Pernah my hubby menyewa dua orang gigolo untuk mengamput I selama dua jam non-stop semasa birthday I yang ke-30. Kadang-kadang kami menyewa call girl, my hubby dapat fuck dua pussy at one time. Sedang I suck penis my hubby, that call girl also lick my pussy and clit. I enjoy it and we’re happy. Sound crazy!!! But it’s adventurous and really wonderful experience.
“Peter..I’m cumming againnnnn..” I pun klimiks..tersentak-sentak badan I macam terkena getaran elektik. Nafas terhenti untuk beberapa saat. ”Miss..I want to cum too”.....garau suara Peter, terasa kepala penisnya mengembang dan serentak cecair sperm nya tersembur di dalam lubang puki I.....”Aaaaaaaahhhhhhhhhh...........” Peter klimaks, badannya menegang dan jarinya memicit bontot dan buah dada I silih berganti.
I melihat jam tangan,..oohhh dah hampir 1 jam I meninggalkan hubby I sejak I ikut Peter ke stor tadi. ”Ok Peter..... thank you nice fuck.....really nice fuck..............I puas........” Peter Cuma tersemyum sambil bangun dan menarik seluarnya. I pun menyarungkan pakaian dan memakai make-up, then I sms my hubby. Seketika kamudian dia balas ”Amoi is sucking my penis. Come here...Hotel X bilik no. xx”. I balas sms nya “Never mind.enjoy your fucking..I want to continue second round with Peter..call me after 1 hour”. I simpan my handphone dalam handbag dan I tarik tangan Peter dan kami pun berkucupan...sex stories continues...[Nanti I ceritakan kisah i di-fuck oleh Peter dan dua orang rakannya....it happened just last night]....for now...I’ve to stop typing...my pussy dah mula basah..minta di-fuck