Posts

Showing posts from December, 2012

Kak Fazita

Masih terkenang di dalam ingatan I bagaimana kali pertama mendapat pelajaran seks. Sewaktu itu aku baru sahaja berumur 14 tahun. I masih lagi bersekolah dalam tingkatan dua. Korang tau je lah time tu muka memang cute baby face. Jadi masa tu ramai lah pelajar-pelajar perempuan yang berminat nak ambil I ni jadi adik angkat dia.

Salah seorang daripada pelajar perempuan tu bernama Fazita. Dan dia ni memang seorang yang cantik dan putih. Buah dadanya nampak agak besar untuk gadis seumur dengannya. Tapi waktu tu I memang belum tahu apa-apa tentang perempuan.

Pada hari itu I ke kantin sekolah untuk membeli makanan. Sewaktu I tengah asyik menjamu selera dengan kawan-kawan, Kakak Fazita tu datang duduk kat depan. I rileks ja. Kemudian dia mulalah tegur I.
“ Hai adik�, katanya.

I senyum saja. Kawan-kawan I yang lain asyik bercerita sesama sendiri hingga tak sedar yang Kakak Fazita tu dah duduk di depan kami.

“Ni akak belanja Pepsiâ€?, katanya lagi sambil menghulurkan Pepsi dalam cawan ker…

Kawan Terbaik

I dan S ialah kawan baik dan biasa keluar bersama. Weekend lepas kita cuti bermalam di sebuah resort hasil hasil daripada kita memenangi dalam satu cabutan bertuah. Asalnya kita ambil 2 bilik namun kebetulan masa tu resort sedang buat renovation, tiada bilik kosang lebih, maka hanya satu bilik je kita dapat. i tak kisah sebab sudah kenal sgt dengan S DAN I juga percaya pada S. Lepas makan malam, kita join dlm beberapa aktiviti anjuran resort dan waktu habis aktiviti masih awal lagi, jadi i cadang pergi jalan-jalan kat tepi pandai (memang i suka sgt dlm perkara nie). Tiba-tiba hujan turun dgn lebat, kita bergegas lari balik namaun bila sampai bilik kita berua dah basah habis, lepas salin baju i buat minuman panas, sambil minum kita sembang di balkani sambil tengok pemandangan luar, betul betul selesa sangat........ Tiba-tiba S terpagang tangan i masa ambil minuman, walaupun itu perkara biasa utk kita tapi endah kenapa kali nie rasa lain sikit, mata kita bertentang, S pula tidak berniat…

Milah

okay lah aku dok baca hangpa punya cerite aku pun teringat lah satu cerita aku masa aku baru lah nak belaja r buat seks nie . masa tu aku baru aje lepas spm so aku bekerja dengan mak pak aku sendiri .aku nie rider so aku suke ler kuar malam malam , kekadang race kekadang aku gi minum minum kat warong kat satu tempat nie mane bleh bagitau kan nanti pecah ler pulak port aku hehehehehehh
dalam beberape hari tu aku maleh nak race so aku pun pi la melepak kat satu warong nie, tak pernah aku gi warong tu , tak ler kecik sangat warong tu name warong tu die taruk restoran ape ntah aku dan tak ingat dah.

masa aku melepak tu atkde orang lain selain member aku jer mase tu kami dua orang je kat situ yang minum biasak ler kan mase tuh dah dekat kul 2 pagi dah so mane ade orang kan .
lagipun memang restoran tu tutup lambat sebab die bukak pun lambat.
mase tu ade ler dua orang pelayan ler (waiter ler konon)
yang sowang nih awek siam, die ler yang datang amik order yang sowang lagi tengah layan blues…

Kecurangan Seorang Isteri

Aku masih ingat waktu tu, Din peluk tubuh ku dari belakang. Tubuh kami rapat bersatu. Aku memaut lengannya dan dia sungguh lembut menyentuh tubuh ku. Leher ku dikucupnya hingga naik segala roma ku. Mata ku seakan berat mahu dibuka. Aku tenggelam dalam alunan keberahian seorang wanita. Tubuh wanita ku yang genit ku biar dijajah kuasa lelaki muda yang perkasa di hati ku.
Belahan punggung ku menerima tekanan yang mengasyikkan dari tubuh Din. Bonjolan keras yang misteri semakin liar di dalam seluarnya. Menekan-nekan dan menggesel-geselkan batangnya di belahan punggung ku. Kain sutera yang membaluti punggung ku tidak dapat menangkis tekanan batangnya yang kekar dan liat itu.
Ku hulurkan tangan ku ke belakang tubuh ku, dengan harapan dapat memegang sesuatu yang istimewa daripadanya. Dia seakan mengerti kemahuan ku. Perlahan-lahan dia memberi ku peluang memegang batang nakalnya yang masih terpenjara di dalam seluar. Tapak tangan ku yang selama ini muak memegang batang pelir suami ku akhirnya…

Masa Bekerja

Aku ni masa sekolah dulu takdelah gila seks sangat macam member-member aku dulu. Ada yang bawak CD bluelah, majalah playboy dan memacam lagilah. Aku pernah sekali dua jek tengok itupun setakat majalah jek. Tapi sekarang aku nak citer masa aku kerja dekat sebuat pulau (resort di JR). Masa mula-mula datang interview ada 3 orang girl ni saing dengan aku sekali. Semuanya cun-cun. Akupun berkenalan lah dengan diaorang. Ada sorang tu nama dia Fatimah, apply nak jadi chef kat situ dan 2 orang lagi Arowana & Aisya. Diaorang tak kisah kerja apa asalkan kerja. Lepas seminggu aku dapat kerja, jadi lifeguard. Mungkin kelayakan aku ni memuaskan aku dijadikan Asst. Commander kat bahagian lifeguard. So aku diperkenalkan dengan pekerja-pekerja bahagian aku. Dalam bahagian lifeguard terbahagi 2 kumpulan. 1 kumpulan diketuai oleh boss aku sendiri dan satu lagi akulah ketuanya. Dalam kumpulan aku terdiri dari 15 ahli, 7 lelaki 8 pompuan. Biasanya aku akan duduk di kaunter persalinan dan ahli-ahli ak…

Mariani dan Ayah

Namaku Mariani, aku adalah seorang surirumah yang berumur 31 tahun, sudah 8 tahun aku aku berkahwin dengan Roslan. Hasil dari perkahwinan, aku mempunyai 3 orang anak dan anak-anakku semuanya sudah bersekolah.

Suatu malam rumahku dikunjungi oleh ayahku yang tinggal tidak jauh dari rumahku. Dia meminta untuk bermalam di rumahku semalam dua kerana telah bergaduh dengan emakku. Aku dan suamiku tidak berkeberatan membenarkan ayah bermalam dirumah kami. Suamiku juga gembira kerana dia terpaksa menghadiri mensyuarat di Kuala Lumpur keesokan hari selama dua hari.

"Bagus jugak ayah di sini sebab saya terpaksa ke kuala lumpur esok. Tidaklah saya risau sangat jika ayah tinggal di sini, dapat tengokkan Ani dan anak-anak Lan," kata suamiku.

"Ye la ayah... tidaklah Ani takut sangat bila malam," sambungku.

"Ayah tak kisah, terima kasihla sebab benarkan ayah bermalam di sini," jawab ayah.

Ayah telah berusia 68 tahun, tetapi badannya masih tegap, maklumlah orang kampung b…

Mama Rizal

Rizal adalah seorang budak yang pintar dan tegap tubuh badannya. Wajahnya hampir seiras dengan wajah Mamanya, Sofea. Dalam usia begini Rizal sudah mula mengalami perubahan hormon pada tubuhnya. Dia menjadi semakin tinggi dan tegap. Alat pembiakannya juga semakin membesar dan memanjang. Kadang-kala dia terasa seperti ingin melakukan sesuatu untuk 'melegakan' dirinya. Dia sentiasa berasa resah dan gelisah tetapi dia sendiri tidak tahu mengapa.

Satu hari dia telah diberi pinjam sekeping VCD oleh kawan sekolahnya lalu dia terus menonton VCD tersebut sebaik sahaja dia pulang ke rumah. Apa yang ditontonnya telah membuatkan nafsu jantannya membuak-buak. VCD lucah yang dipinjamkan oleh kawannya itu telah membuatkan zakarnya mencanak-canak kekerasan. Secara spontan dia telah mula mengusap-usap alat pembiakannya itu.

Semakin diusap semakin enak rasanya. Seketika kemudian terbitlah air pekat di hujung kepala zakarnya itu. Dia mendengus-dengus keenakan. Benih pekat itu memancut-mancut den…

Main Bersama Awek

Aku ingin berkongsi pengalaman pertama aku bermain dengan perempuan. Ini bukan
fantasi dan memang betul-betul terjadi.

Disebabkan aku bekerja syiff, tidur aku tak menentu. Kalau kerja pagi aku tidur
malam dan kalau kerja malam aku tidur sianglah. Nak jadikan cerita jiran aku tu
adalah sebuah keluarga kecil lebih kurang 3 orang anaknya. Yang bungsu 3 tahun,
kedua 12 th dan yg ketiga anak gadisnya, berusia 18th. Jika aku pulang kerja syif
malam aku senang membasuh terus pakaian aku dan akan aku sidai di ampaian yang
bertentangan dgn bilik anak gadisnya yg sulung. Setiap kali aku menyidai kain
bajuku, aku perasan ada sepasang mata di celah2 tingkap cermin memerhatiku. Tapi
aku syak mesti anak gadisnya itu. Tekaan aku rupanya tepat bila maknya memanggil
"Yati!!!!", lantas bergemalah satu suara dari bilik itu dan menyahut,
"ya, mak!!!". Aku pendekkanlah ceritaku ini. Entah macamana pada hari yang lain
aku menyidai kain bajuku, anak gadisnya juga menyidai kain ba…

Keghairahan Jiranku

KOTA INDAH- Aku Roy (bukan nama sebenar) ingin menceritakan pengalaman yang mengghairahkan aku pada ketika itu.pada waktu itu aku baru jer meningkat umur 17 tahun iaitu form 5.aku baru mula nak berjinak2 ngan dunia seks.tapi masa tu tak berapa sangat.aku nak cerita sikit tentang jiran rumah aku sebelum ni.sebelum nie ada sorang pemuda cina yang duk.aku ngan family pun memang mesra ngan pemuda tu tapi tiba2 suatu hari tu aku dengar cerita dia ke hutan tapi tak keluar2 dari hutan tu.kami semua pun menganggap yang dia dah takde lagi sebab dah lama tak balik.jadi,keluarganya pun menyewakan rumah yang diduduki oleh pemuda tu pada orang.mula2 aku pun tak tahu siapa yang nak menyewa rumah tu.sampai ar satu hari tu aku ternampak dan terdengar ada dua orang gadis sedang berbicara ngan keluarga pemuda tu untuk menyewa rumah tu serta bertanyakan tentang bayaran yang perlu dibayar tiap2 sebulan.aku lihat kedua2 gadis tu memang boleh tahan cantik.aku tengok diorang berdua dari atas ke bawah banyak…

Kerana Kau

Aku berkenalan dgnnya melalui ruangan irc...utk pengetahuan semua..aku sudah bersuami...ada anak seramai 4 org..dan aku masih muda...dia juga sudah beristeri..punya anak seramai 6 orang...setelah pemergian suami ku ke luar negara,atas urusan pekerjaan,dan menetap di luar negara selama setahun,aku jadi sunyi dan rindu,lalu akupun menjinakkan diri dgn ruangan chat...utk menghilangkan kesunyian pada mulanya,di sinlah aku berkenalan dgn lelaki ini,namanya Adam.Adam berumur 31 tahun,semasa aku berkenalan dengannya,aku suka padanya,dan suka berkawan dengannya,kerana bagiku Adam berwatakan dewasa,tidak setanding dengan umurnya,kami akhirnya bertukar nombor telefon dan berbual panjang,beberapa waktu lamanya.Sehinggalah pada suatu hari kami mengambil keputusan untuk berjumpa.Sebelumnya kami pernah membuat fon sex dan menyatakan perasaan rindu di telefon...dan bila tiba waktu berjumpa memang lah adatnya..kami berasa malu..tetapi sempat juga menghulurkan tangan tanda salam perkenalan..atau mungk…

Kemutan Terbaik

Hai, nama aku salim. Aku ni keje sebagai driver kat sebuah syarikat pengangkutan di sebuah negeri P. Kisah ni berlaku waktu aku mula2 masuk keje kat tempat aku keje sekarang ni. Kat tempat keje aku ni adalah 4 orang pekerja wanita, yang lain semua lelaki. Dalam 4 orang ni adalah sorang pekerja wanita ni yang aku minat sangat. Nama dia Ina. Ina ni dari segi pewatakan dia nampak kasar sikit. tapi bila melihat pada lirikan matanya, ternyata dia seorang gadis yang manja dan ayu. Mungkin sikap dia yang kasar itu terpaksa dia buat - buat memandangkan ina ni keje di kalangan lelaki. So kenalah tegas sikit. Pada awal perkenalan, antara aku ngan dia hanya sekadar orang atasan ngan orang bawahan. kira dia ni macam ketua akulah. Sebab dia yang mengatur jadual kerja aku sebagai pemandu. Nak dijadikan cerita, pada suatu malam tu, ina terpaksa keje syif malam menggantikan sorang staff lelaki yang bercuti. Kira - kira jam 2 pagi, aku menerima panggilan dari dia untuk memulakan perjalanan aku ke dest…

Jeslina Anak Melayu

Hai kengkawan.... I nie nak cerita kisah benar yang terjadi keatas diriku.
Ceritanya bermula apabila i tamat sekolah. kisah ini terjadi dirumah i. I tinggal di sebuah rumah teres dekat sungai dua . Sebelah rumah I ader sekumpulan mamat ITM. Mereka studi dekat ITM permatang pasir. mereka tinggal berlima.Mereka datang daripada lain2 negeri.
Kisahnya bermula semasa cuti sekolah yang dahulu. Semasa I sedang menyidai baju. Icuma pakai kain batik aje masa tu.Baju untuk disidai aderla sebaldi . Ini termasuk lah underwear coli dan lain2 lagi kepunyaan ibu I dan i sendiri. Semasa sedang menyidai kain itu, ikatan pada kain batik I hampir terlucut. I melepaskan baldi dan memegang kain I. Semasa itu jiran I ini sedang melepak di parking lot rumah mereka. Semasa kain nak terjatuh , maka banyak lah mata2 yang melopong untuk melihatnya. Salah seorang dari mereka telah terlihat peha I yang putih itu. dia lalu membuat bunyi mulut untuk menarik perhatian I. tetapi I buat tak layan je. Selapas selesai sid…