Milah

okay lah aku dok baca hangpa punya cerite aku pun teringat lah satu cerita aku masa aku baru lah nak belaja r buat seks nie . masa tu aku baru aje lepas spm so aku bekerja dengan mak pak aku sendiri .aku nie rider so aku suke ler kuar malam malam , kekadang race kekadang aku gi minum minum kat warong kat satu tempat nie mane bleh bagitau kan nanti pecah ler pulak port aku hehehehehehh
dalam beberape hari tu aku maleh nak race so aku pun pi la melepak kat satu warong nie, tak pernah aku gi warong tu , tak ler kecik sangat warong tu name warong tu die taruk restoran ape ntah aku dan tak ingat dah.

masa aku melepak tu atkde orang lain selain member aku jer mase tu kami dua orang je kat situ yang minum biasak ler kan mase tuh dah dekat kul 2 pagi dah so mane ade orang kan .
lagipun memang restoran tu tutup lambat sebab die bukak pun lambat.
mase tu ade ler dua orang pelayan ler (waiter ler konon)
yang sowang nih awek siam, die ler yang datang amik order yang sowang lagi tengah layan blues kot sebab aku tengok die macam menagis je kat krusi balh sane jauh ler sket dari tempat kami duduk tuh.
nak dipendekkan cite die nie dah clash ngan balak die so aku saje je nak test aku cakap bior aku je yang jage die die tak menolak plak

so hubungan aku nagn die semakin rapat , kalau aku gi kl aku bawak ler die jalan jalan dalam van mase tuh aku apelagi ringan ringan ler dengan die yamg member aku sowang lagi nih kat kusi belakang plak tengah syok mengulum ngtan awek siam tuh.

adeler satu ari tuh aku tak keje so aku pun pi lah umah si awek nie mase tu aku terserempak ngan die kat tengah on the way nak gi umah die ,die kate die nak gi keje awal, so aku kate tak payah ah ikut aku gi minum ke ape ke ,so die pun tak mengelak, aku pun bawak die ke umah aku, kat umah aku aku ushar line dulu tengok clear sebab jiran aku ntah gi mane ntah so aku pun mule ler srembamng sembang nagn die lepaoih tu aku pun rapat punye rapat aku terus cium die kat pipi die tengok aku semacam je aku tak peduli lepaih tu aku try buat french kiss ngan die plak die mule mule tak membalas lepiah tu mase die dah stim die pun apelagi mebalas kucupan ku denbgan rakusnyer sekali mase tu aku tak ler banyak pengalaman sangat dalam buat sex nie , adeler sket sket

so lepaih tu aku pun naik syek aku raba tetek die macam yang selalu aku buat ngan die tapi kali nie dengan lebih lamam sambil kami tengah bercium, masu tu aku dah tak trahn dah aku lepaskan mulut die dan terus bukak baju kebaya die perghhh baru ler aku dapat lihat dengan jelas tetek die punye ler lawa kulit sawo matang. hmmmm terliur aku sebentar lapas tu aku pun bukaka kancing die dan baringkan die atas katil aku terus aku terkam tetek die , ape lagi nyot nyot ler aku kat tetek die die pun ape lagi ahhh ahhh ahhh ahh punye ler sedap die kate selalu dapat rabe aje tak stim sangat kali aku nyot terus die terangkat angkat tu baru nyot tu , makin lama makin tegang ler die punye tetek dah puas kat situ plak aku nak gi kat cipap die die tahan aku ingat die tak kasi rupe rupenye die terus londeh shaort aku terus hiap aku punye kote perghhh tak pernah aku rase nyilu dan sedap sebegitu walaupun aku melancap nikmat tak terkata,lepas 15 minit die kulum kote aku au tak tahan lagi aku cakap nak keluar dah die tak peduli terus die kulum trus kote makin laju lagi die kulum, sampai ler aku kuar mani ,,

lepas tuh aku tarik kote aku yang masih mengang tuh sambil tangan aku mencari kancing skirt die dapat aje tewrus aku bukak dan terius aku sembam kepaala kau kat panties die ,aku main main kat jari aku kat luar panties die dulu , mase tuh die dah start nak stim balik dah aku pun terus tarik penties die dan die pun tolong aku dengan mengangkat badan die sket , dah bukak ape lagi aku pun terus jilat pantat die walaupun aku tak tau nak jilat kat mane aku pun try ler mase kat biji die tu aku jilat aku tengiok die ler stim terangkat angkat badan die aku pun terus lagi jilat biji ape ntha name die tuh sampai ler satu ketika tu aku tengok die macam kene kejutan lelktrik kejang semacam aje aku bukan tau ape aku [pun redi je nak masukkan tiang sakti aku ke dalm lurah berpaya die tuh mase tuh aku tengoik die pejam mate die aku pun masukkna ler tiang aku pelan pelan aik takde respon pun , aku pun ape lagi terus melakukan dayungan baruler aku tau yang die dah tak bermaya dah lebih kurang 3 kali climaks sebelum aku masukkan tiang aku ,

aku pun tak buangt mase lagi terus aku ayun berbunyi cup cuppp cuppp cupp
berlaga aku ngan die aku terus melaju kan lagi dayungan aku die pun arghhh arhghhh sedap bang sedap laju lagi bang, aku pun tengah leth tu aku teruskan gak sampai ler die kemuncak untuk kali keberape ntah aku blum lagi aku tak peduli terus je aku anyak die samapi ler aku klimak s dan klimak s yang termat sedap sekali samapi aku terlentok kat atas badan die penat sangat kot ;

mase tu die pun tengok aku dan senyum pas tu die kate syok ler die nak lagi aku kate nanti nanti ler aku letih sangat

bersambung..........