Posts

Showing posts from October, 2012

Aku Kena

Aku nak citerkan kat korang fasal pengalaman aku kena rogol dgn kawan kawan suami aku. aku nie baru kawin, tapi takda anak masa tu,ntah camana masa hari ulangtahun perkawinan aku yg pertama kami diraikan dlm satu majlis sederhana oleh kawan pejabat suami aku. kawan suami aku pulak ada yg bujang dan ada yg dah kawin. aku nie pulak dikategori dlm wanita yg ada rupa dan bodylah, walau tak secantik ratu dunia tapi kalau lelaki tengok mesti menoleh 2 kali, bukan perasan tapi kenyataan kerana aku selalu mendapat pujian dr kawan- kawan suami aku sebab itu aku tahu malah ada yg berani ajak bergurau cara lucah dgn aku, tambah lagi kami laki bini open minded dan taklah terlalu kolot sgt, setakat nak ucap konek dan nonok tu biasalah terpacul dr mulut aku, tapi aku ni setakat berani cakap je, kalau ada yg cuba-cuba nak peluk aku atau ambil kesempatan aku melawan juga, bagi aku, nonok aku tu hanya utk lelaki bernama suami.so malam tu aku pakai baju seksi sikitlah...dengan tali halus dan leher leba…

Aku dan Mohsin

aku sangat sayangkan mohsin.dari kali pertama aku jumpa dia sampailah sekarang.aku masih ingat betapa susah untuk aku mendapat tempat di hati mohsin.bertahun lamanya aku tunggu akhirnya mohsin akur....dia turut jatuh hati pada aku.
kami bercinta dan sangat bahagia.awalnya, mohsin tak mahu terlibat dalam percintaan kerana takut hanyut dibuai nafsu.tapi apabila hati sudah sayang, ternyata sukar mohsin mengekang kemahuannya untuk menyentuh aku
hari itu masih aku ingat....buat kali pertama aku mengadakan hubungan seks.kami keluar dating disekitar ibukota.semasa berjalan - jalan,dapat aku rasakan mohsin teransang apatah lagi aku berkelakuan sangat manja pada waktu itu.tangan mohsin meramas - ramas tanganku.kadangkala tangannya merayap kebuah dadaku.aku relakan saja sebab nikmatnya tak terkata.
sampailah kami melewati kawasan yang agak sunyi di tingkat atas kompleks membeli belah tersebut...mohsin terus menarik tanganku ke kwasan yang agak tersembunyi.
dia merangkulku erat....mengucup bibir…

Aku dan Kak Linda

Aku nk citer nie, kisah aku main dengan bini orang , aku akan cerita macam aku dapat main dgn diorang ni,
Linda Oh Linda aku citer latar belakang dia cikit, nama dia linda ( bkn nama sebenar ), satu opis dgn aku, aku gelarkan dia akak linda, umur dia 2 th tua dr aku, sudah kahwin, suaminya akak linda berkeje di merata tempat ( out station ), kadang2 sampai 2- 4 bulan tidak balik. kak linda sudah menpunyai seorang anak hasil daripada hubungan kak linda dengan suaminye tp bentuk tubuh kak linda masih power, macam orang belum mempunyi anak lagi.

Ceritanya begini,
Opis tempat aku dgn kak linda keje kena tukar ke tempat baru. Opis lama tu jadi tempat simpan barang aje.
Kak linda jumpa aku,
minta aku tolong temankan dia pada esok pagi pergi opis lama untuk cari 1 document yang di minta oleh org atasan,
Aku kata oklah.
Pada esok pagi, aku dgn kak linda pun pergi opis lama dgn menaiki kereta aku,
Dalam pejalanan aku mengusik kak linda, aku kata kan kita macam sepasang kekasih,
Tak hingin………… katanya…

Adik Perempuan Ku

Kisah benar ketika aku berumur 18 tahun dan adikku 13 tahun. Aku tidak pernah ada pengalaman mengenai seks dan tidak pernah tahu macam mana melakukan seks tetapi aku tahu pada masa-masa tertentu ada nafsu yang tidak ku fahami.
Ketika kecilku, berumur 8 tahun, kakak pernah meminta aku melakukan sesuatu yang ku rasa pelik tapi menyoronokkan. Mama dan ayah pergi ke kebun kelapa. Tinggallah aku dan kakakku dan dua adikku yang masih kecil. Kedua adik kecil ini tertidur di bilik.
Aku ketika itu berada di dapur. Tiba-tiba kakak datang dan membaringkan tubuhnya ke satu sudut dapur yang agak terlindung daripada pandangan. Aku melihat kakak mengangkang kakinya.
“Joe, kasi masuk di sini (sambil menunjukkan lubang kemaluannya)”.
Aku tidak begitu faham. Kakak menunjukkan kemaluanku dan berkata, "ini, buka seluar dan kasi masuk sini!"
Lalu tanpa mengerti aku membuka seluar dan melihat batangku yang kecil dan lembik. Aku cuba memasukkan berkali-kali tetapi tidak dapat kerana batangku lembi…

Abu Sayang Mak

Namaku abu, dan apa yang ingin kuceritakan disini adalah pengalaman seks pertamaku dengan emakku sendiri. Kisah ini terjabu dengan tidak sengaja..
Emakku adalah seorang surirumah tangga sepenuh masa dan bapaku adalah seorang lawyer yang sentiasa sibuk dengan urusan pejabatnya. Emakku mempunyai
tubuh badan yang sederhana dan buah dada yang cantik dan kulit yang putih. Aku hanyalah anak tunggal mereka dan kami tinggal di rumah bungalow 2
tingkat di selatan tanah air malaysia. Emakku gemar berkebun dan menanam pokok bunga di depan halaman dan belakang rumah bungalow kami. Di belakang
rumah ada sebuah stor untuk menyimpan peralatan seperti cangkul, skop dan alat pertukangan.
Aku pula berumur 21 tahun dan bekerja di sebuah kilang elektronik tidak jauh dari rumah kami. Satu hari, aku malas hendak pergi kerja dan aku duduk
saja di rumah berehat dan tidur saja. Bila aku bangun pukul 5 petang, cuaca dah mendung dan aku pergi melepak di kerusi rehat di halaman rumah kami.
Aku melihat emak aku sedang…

Abang Tiri Aku

eristiwa ini berlaku pada tahun lepas akhir pada tahun lepas di mana ako sendirik tidak pasti tarikh yang tepat.. waktu itu ako baru sahaja menduduki peperiksaan spm.. mak ako telah lama bercerai dengan ayah ako dan mengambil keputusan untuk berkahwin lagik dengan duda anak sorang dari johor yang ako sendiri kurang paasti. memandangkan ako budak skolah asrama penuh ako tidak dapat mengikuti perkahwinan mak ako dan sememangnya ako tak hendak menghadirinya..
selepas itu, kami sekeluarga tinggal serumah baru ku tahu yang papa baru ku ader seorang anak lelaki yang tua setahun darik ku . namanyer faizal dan orangnya pendiam dan berkulit sawo matang.ako pada ketika itu sudah pon mempunyai seorang teman lelaki tetapi ako hanya ringan ringan ngan boyfren ako . biasalah kan setakat french kiss tak pernah lebih dari itu.
bilik ako dan bilik abg ako berkongsi satu bilik air di mana dia boleh ke bilik ako dengan menyeberangi toilet tersebut. bilik parents ako berada di tingkat bawah,.
pada mulanya a…

Abang dan Ida

Aku Am, anak sulong dalam sebuah keluarga yang sederhana. Bertugas sebagai pegawai pemasaran hartanah. Mak bapak aku memang sibuk memanjang. Ada kat rumah time malam je. Time siang yang ada cuma aku dan adikku serta orang gaji.
Orang gaji aku mbak murni. Dah agak tua. Tengok pun tak selera. Setahun 2 kali balik indon. Adik aku pula Ida, satu-satunya adik yang aku ada. Sekarang dia bertugas sebagai junior eksekutif.
Pada masa itu, aku menuntut di kolej swasta dan adik aku bersekolah tingkatan 4. Beza umur kami 2 tahun je. Hubungan kami memang akrab. Kisah ini terjadi bila mak aku ambik cuti dan temankan bapak aku pergi conference di Australia selama 1 bulan. Siap honeymoon sekali lagi daa.. Ketika itulah hubungan terlarang antara aku dan adikku bermula sehingga kini. Aku sendiri tidak menyangka akan melakukan perbuatan terkutuk itu dengan adikku sendiri. Malah, sebelum itu aku sendiri akui aku langsung tiada berniat serong kepada adikku. Namun pada hari itu, sejarah yang menyatukan hat…

Abang Angkat

Kisah nie adalah kisah pengalaman yang tidak akan aku lupakan
dalam sejarah hidup pahit dan titik hitam hidup ku....
kisah nie berlaku kira² enam tahun lepas (1994), masa tu
aku tengah study kat kolej swasta...,
so memandangkan aku nie anak orang kaya dan anak tunggal,
aku selalu tinggal seorang kat rumah sbb parents aku pergi
ke oversea kerana urusan kerja. so pembantu rumah aku pulak
dia jenis tak kisah... sbb orang indon katakan...
well.., pendekkan cerita.. aku berkenalan dengan seorang
lelaki yang aku anggap sebagai abg angkat ku...
suatu hari, komputer dirumahku rosak, so aku call dia ,
untuk repair komputer aku sbb aku nak siapkan assignment aku
...., masa tu malam dalam pukul 9.30 mlm... dia datang ke
rumah..., lama juga dia repair komputer aku...
semasa abg angkat repair komputer aku, aku tgk CD Blue yang aku
pinjam dari kawan kolej aku..! aku tgk cd tu seorang aje...
hatiku rasa nak ajak abg angkat aku tgk sekali, tapi aku rasa
malu..., aku masih ingat lagi semasa kawan aku berikan cd t…

Bila Kawan Kemaruk

Ceritanya bermula bila aku menumpang dirumah kawan aku yang sudah berkahwin. Bini dia tu tuhan sajalah yang tahu “Comel Gila Punya” Body pulak montok. Kalau shape punggung tu peeeeeh macam itik serati jalan menonggek aje. Kawan aku ni selalu pergi outstation jadi selalu jugaklah aku ditinggalkan dengan bini dia. Pada mulanya aku taklah sangat merasa apa-apa. Tetapi lama-kelamaan sikap bini dia ni dah lain macam sikit dengan aku. Cakap dia pun dah meleret, senyum dia tak lekang dari bibir, pakaian dia dah cuma pakai baju tidor yang nipis tu aje.
Satu hari tengah aku telentang depan TV. Bini kawan aku ni tiba-tiba datang tidur tepi aku. Dia cuma pakai baju tidur nipis paras peha aje. Bila aku tengok betul-betul rupanya dia tak pakai coli dengan seluar dalam pun. Apa lagi tersirap darah aku, terkedu aku sekejap. Dekat sepuluh minit kami keras kat depan TV tu. Last sekali aku kata Dalam hati “Rugi tak capai peluang ” So aku pun memulakan perbualan “Cantik baju you, belikat mana tu.” Dia m…