Posts

Showing posts from December, 2010

Tukar Isteri 2

"Assalamu'alaikum" "Wa'alaikumsalam. Eh, Amir.. Masuk.. jemput masuk" kata Zainal yang kebetulan berada di garaj kereta sedang mengilatkan kasutnya. Amir masuk melalui pintu pagar rumah Zainal yang sememangnya tidak berkunci itu. "Wah... kilat betul kasut kau Nal..." kata Amir. "Biasalah, hujung minggu... Kalau tak kilat nanti Sarjan marah" kata Zainal yang merupakan kopral polis. "Bini kau mana Nal?" tanya Amir.
"Ada kat dalam. Dia baru balik kerja tu." kata Zainal. "Baru balik kerja ye... Aku sebenarnya ada....." kata-kata Amir terhenti sebaik melihat Hayati yang masih beruniform jururawat keluar ke garaj. "Eh... Amir rupanya.... akak ingat siapa tadi.." kata Hayati. "Eh kak Yati... Baru balik kerja ye.... saja je nak jenguk abang Enal ni buat apa petang- petang... Baby mana?" tanya Amir.
"Ada kat dalam tu ha. Tengah kena layan dengan akak- akaknya.... Akak baru balik kerja ni yang…

Tukar Isteri 1

Amir kelihatan serba tak kena. Duduk salah berdiri pun salah. Anak lelakinya yang berumur 7 tahun kelihatan masih leka bermain dengan permainan video di lantai ruang tamu. Hatinya berkecamuk antara marah dan sedih. Semuanya kerana rakaman CCTV tersembunyi di rumahnya yang memaparkan aksi keberahian sepasang manusia di segenap sudut rumahnya.
Mata Amir memandang ke jam di dinding. Dia tahu di situ terletak kamera pengawasan yang dipasang secara sembunyi-sembunyi. Malah bukan di situ sahaja, di dapur, bilik tidur, tangga, garaj kereta dan belakang rumah turut diletakkan tanpa pengetahuan isterinya. Amir mengangkat punggung menuju ke bilik kerjanya. Isterinya sedang memasak di dapur melihat Amir dan tersenyum melihat suaminya itu.
Amir membalas senyuman isterinya. Sebaik pintu di tutup, Amir membuka komputernya dan melihat kembali rakaman- rakaman cctv yang membuatkan hatinya serba tidak tenteram. Dari satu video beralih ke satu video. Berbagai gelagat dapat di lihat di skrin komputernya…

Umi Gemuk yang Seksi

Namaku Zali. Sebelum berkahwin, aku tidak pernah menjalinkan hubungan sulit dengan mana-mana perempuan. Apatah lagi melakukan persetubuhan. Sekiranya nafsu ku tidak tahan, aku hanya melancap sambil membayangkan beberapa orang wanita yang memberahikan ku. Namun hidup ku berubah selepas aku berpindah ke sebuah rumah sewa di sebuah taman di daerah X.
Aku tinggal serumah dengan 3 orang kawan. Hanif (bukan nama sebenar) bertugas di stesyen petrol sebagai cashier. Bertugas mengikut syif dan kadang-kala tidak balik ke rumah kerana tidur di rumah ibunya yang berhampiran. Seorang lagi teman serumah ku bernama Ali (bukan nama sebenar), bertugas di hotel sebagai receptionist. Juga bekerja syif.
Sepanjang aku berpindah di rumah sewa baru, aku terlihat beberapa kali seorang wanita berjalan kaki bersama anaknya di hadapan rumah ku. Terutamanya selepas aku pulang dari kerja. Orangnya walau pun tidak terlalu cantik, namun sedap juga mata memandang. Bertubuh gemuk dan berlemak di sana sini tubuhnya. J…

Ustazah Anak Aku

Hai kengkawan semua. Ari tu saya dah hantarkan cerita terkini iaitu kisah di Tingkat 16.Kini, Aku, Lan..kembali dengan sebuah lagi karangan yang menceritakan tentang satu lagi "sexual Escapade" aku. Kalau yang tak kenal akan diriku.. akulah yang menuliskan cerita tentang Sekretari, Pregnant Lady, Insurance Part 1 dan Part 2, dan Tingkat 16. Aku kembali dengan satu lagi cerita untuk memenuhi ketagihan para peminat setia site 18sx.
Sepertimana yang u all dapat baca dari tajuk .. I ni memang dah berkahwin. Siap mengaku lagi kan? What is there to hide. Anyways.. Tajuk tu memberi tahu U all yang I dapat juag memeuaskan nafsu I ngan seorang ustazah yang boleh dikatakan .. alim giler.. Dia pulak ngajar anak aku mengaji.. kat rumah aku.
Nama dia.. Ustazah Zila. Dia ni bukan lawa sangat tapi, muka dia bersih, licin dan yes.. gebu, Dia ni pakai mekap sikit aja.. lipstik merah.. dan bedak sikit kat pipi. Minyak wangi yang dia pakai sah.. minyak atar yang seakan akan bau wangi wangian je…

Ustazah Suriati

Aku, Fahmi, Firdaus dan Rahim sudah bertekad untuk melakukannya kali ini kerana tidak tertahan lagi dengan dendam nafsu yang membara terhadap Ustazah Suriati, guru Agama kami di sekolah. Awal-awal lagi semasa waktu pelajaran Sains kami telah mencuri sedikit Clorofom dari makmal dan dimasukkan ke dalam botol ubat yang dibawa oleh Rahim dari rumah. Sekarang kami menunggu masa yang sesuai apabila semua pelajar telah pulang kami akan mengerjakan Usatazah di bilik ERT selepas dia bersembahyang zohor.
Ustazah Suriati selalu pulang lewat kerana rumahnya agak jauh dari sekolah. Dia akan bersembahyang zohor dahulu dan kemudian baru pulang ke rumah. Pada masa tersebut kawasan bilik ERT akan lengang kerana ia agak jauh dari pejabat sekolah. Oleh kerana sekolah kami hanya satu sessi maka pada waktu itu kawasan tersebut akan sunyi dan tiada orang.
Ustazah Suriati sudah bersuami dan mempunyai dua orang anak. Walaupun sudah berkahwin namun potongan badan dan kulitnya yang putih membuatkan kami tidak…

Uuuu Sedapnye

satu hari macam biase, aku mandi kat bilik.aku ni anak tunggal so tinggal sorang je la kat rumah.dalam sehari2 kehidupan aku,mak bapak aku selalu balik lambat.satu hari mase nak mandi,aku nampak rumah jiran aku bercahaya."ni mesti baru pindah ni".sebab rumah tu dulu takde orang tinggal.aku pun mule le menyibuk sape yang pindah, diketahui ade one family pindah rumah.ahlinye pulak ade sorang kakak umur dalam 20,23 camtu.ade lagi adik die,pompuan pulak tu.umur die pulak cam 13 atau 14.dari hari ke hari aku pun mule le intai cause bilik diorang bertentangan ngan bilik aku.diorang nie jiran belakang rumah je.paling syok skali kakak nie suke biar langsir die open,jadi dapat la aku tengok die bukak baju.tapi half naked je,bogel dalam tandas.
hari2 tengok makin geram dahla badan cantik,tetek besar tambah lagi ngan kulit putih melepak.adik pun same.due2 aku intai.satu hari aku lupe tutup langsir aku.mase tu aku nak mandi dan tengah2 mandi,kakak tu masuk bilik die.agaknye tak perasan …

Vera, Mira, Mely yang Dahsyat

Aku dulu kuliah di Fasilkom Universitas swasta di Jakarta. Sekarang sudah buka toko komputer. Teman-teman cewekku pada bilang kalau aku cakep dan menarik. Pertama aku mengenal yang namanya seks pada saat aku SMP kelas 2 lewat film-film porno yang kutonton di rumah sendiri sambil sembunyi-sembunyi. Aku merasakan seks sendiri pada saat aku kelas 2 SMU, dimana teman-temanku mengajakku ke diskotik. Temanku Alex sangat berpengalaman dalam hal seks.
Di disko itu aku bersama 5 teman aku yang lain membooking tiga cewek. Semuanya seksi dan menarik. Cewek pertama, Vera namanya. Alex yang pertama menggarap dia, tanpa disuruh, Vera telentang. Kedua kakinya di buka lebar-lebar, dadanya dibusungkan hingga punggungnya melengkung. Alex mulai beraksi. Dengan keras dan ganas, dia meremas payudaranya seperti memeras santan kelapa. Vera mendesah sekaligus menjerit kesakitan, tetapi Alex tidak perduli.
Setelah puas memeras payudaranya, Alex beralih ke vagina Vera yang tengah terkuak lebar. Dan tanpa basa-…

Waiter

Hai, aku Zafri, lebih mesra dipanggil Zack. Aku nak ceritakan pengalaman pertama aku dalam seks.
Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company di PJ. Aku tak der la handsome sangat, cuma sebagai anak kampung dari Pantai Timur, dah biasa main bendang tambahan pula masa kat U aku main Rugby, so body aku pun boleh tahan laa. Sebab tu ramai Minah nengok nak kena sondol jer heheheheheh
Pengalaman pertama aku masa aku kat U. (Tapi sebelum actually aku dah banyak kali dengar, nengok, baca pasa seks ni. Cuma praktikal jer belum.) Masa tu cuti semester akhir..tiga bulan. Sebagai anak orang miskin kan, aku buat part time kat sebuah hotel kat sini sebagai waiter. (nak tolong mak ayah aku). Masa nilah aku mula belajar tentang seks dalaam erti kata yang sebenarnya.
Masa tu waktu pagi. Aku di minta menghantar sarapan ke satu bilik di tingkat lapan (kalau tak silap aku). Aku ketuk pintu dan minta kebenaran …

Wanita Desa Itu Bernama Erni

Cerita ini kumulai saat ban mobil yang kukendarai bocor tertusuk paku dalam perjalanan ke luar kota.
Huuhh.. ternyata kunci roda yang ada tidak pas dengan baut roda mobilku.. Sehingga dengan kesal ku susuri jalan ditengah terik matahari menuju sebuah rumah yang terparkir sebuah angkot tua, semoga saja pemiliknya punya kunci roda yang pas dengan baut ban mobilku.
“Assalamu alaikum...!” sapaku dengan wajah sedikit memelas didepan pintu rumah yang sedikit reot, maklum di kampung yang jauh dari kota.
“Wa alaikum salam.” terdengar jawaban seorang wanita namun belum nampak batang hidung yang punya suara. Mendengar suara itu kuberanikan diri sedikit melongo kedalam rumah itu....Opss...ternyata ada seorang wanita kira-kira berusia 25 tahunan sedang menyusui anaknya..
Oh.. my God lumayan juga parasnya untuk wanita ukuran di kampung ini, dan tentunya yang membuatku terkesima buah dadanya yang indah tampak terbuka sedang diisep sama anaknya yang masih berusia balita.
“ Maaf mbak .. apa saya bisa pinj…