X-Boyfriendku

Hello..netters semua.apa khabar?korang musti tertanya-tanya kenapa pompuan plak yg hantar cerita ni...sebenarnya aku nak korang semua tau cerita antara aku ngan x boyfriend aku...nama dia aku panggil tengku(nama dia panjang tau,sepanjang kote dia).begini,dulu,aku yang ngorat dia dulu masa kami dok training kursus pramugari-pramugara kat maa..... masa tu,kami masih bebudak lagi....masing-masing masih dara...(dia,allahuallam)
So,dipendekkan cerita,aku ngan dia pun bercinta masa kelas" safety.....:"camni,masa tu aku punya adminstator tengah sibuk bagi arahan...aku pulak dok sibuk mengelamun pasal dok "blowjob"dia..... tiba-tiba,adminstator aku tu menghentikan lamunan aku yang dok ralit blow si tengku.potong stim betullah aku rasa masa tu aku nak cekik-cekik batang kote adminstator aku tu.....apalagi,aku kena ulang balik apa yang dia cakap....aku tak boleh ulang,so dengan muka machonya si tengku tadi mengulangi ayat si fucker adminstator aku.nasib baik dia ada.....and kami pun mula bertegur sapa antara satu sama lain. sejak hari tu,kemana-mana kami berdua saja.
Hinggalah pada satu hari,tengku ingin menghantar aku pulang.aku tidak keberatan memandangkan kami sudah lama bersama.hajat di hati nak ringan-ringan saja,maklumlah selama ni kami sering ringan-ringan di dv8 ataupun di hard rock. maka,dengan senyuman lebar selebar pussy aku,tengku mengahantar aku sampai depan rumah. aku menyuruh tengku masuk sebab abang dan mama aku tiada dirumah. aku menyuruh tengku duduk sementara aku pergi menyediakan minuman untuk menghilangkan dahaga tengku pada diri aku.heheh.....ada can bagus!...... aku dapat rasakan yang pussy aku dah bergerak- gerak tanda mahu ringan-ringan.aku mengagak tentu tengku pun sama.batang kote dia tentu sudah mengeras.
Aku segera membawa air tadi ke depan agar kami cepat-cepat meringankan diri masing- masing.sepantas kilat tengku menyambar tanganku lalu mencium dan membelai tanganku dengan penuh ghairah."dear,u punya tangan lembut"aku hanya tersenyum sambil memandangnya.dalam hati, aku merasa bangga.kemudian,dia membelai erat rambut ku.aku terasa pussyku semakin melimpah.aku dah tak tahan.aku segera mencari bibir nya dan mencium rakus...aku memang sukakan seks ganas...tak cukup dengan itu,aku menyentap kasar kemejanya. aku mencium dan menjilat seluruh badan tengku. dia kelihatan kegelian dan matanya hampir layu. kemudian,aku membuka pulak seluarnya dan memang jelas kelihatan kotenya yang tegang itu. aku segera membuka spender tengku dan segera "blowjob"tengku jr.kepalanya amat besar macam kulat dan batangnya memang panjang giler!aku rasa maunya 8 inci....comm'on dear!blow me.....i hungered for your fucking tuch!aku terus memblow kote dia..
Tengku menolak aku ke sofa dan giliran dia pula membuka baju dan menjilat seluruh tubuhku.dengan ukuran 40 d,aku mampu menumpaskan nafsu mana-mana lelaki sekalipun.breast aku memang besar dan putih ...tengku yang amat geram dengan breast aku tidak mudah melepaskan peluang.dia memang arif dalam bab menghisap dan mengigit aku punya breast sampai naik merah.dia menarik panties aku dengan gigimya.aku merasa pussyku semakin berair macam tanah becak.dia mula mengacukan kotenya ke pussyku."r u ready,dear?'"yes,i am...aku menjawap..tengku memainkan kotenya ky pussyky. sikit-sikit dia mula membenamkan kotenya ke dalam pussy tembamku."aduh,sakitnya dear"aku mengaduh sakit."sabar sayang,tak lama lagi sedaplah.."tengku memberi jaminan.setelah lama menahan sakit,aku mengaduh kesedapan."sedap dear..ahhhhhh.......... fuck me,fuck me harder,"aku menjerit.tengku mula menghentak kotenya ke dalam pussy aku.rasa sakit dan sedap mula bercampur baur.aku merasa aku akan klimaks.aku menyentap pinggang tengku dengan kakiku dan aku mula mengemut."dear.i'm cumming"aku separuh menjerit..but i"m not yet..balas si tengku..tengku macam tidak hiraukan jeritan ku.. dia terus mendayung..kotenya...oooyessssssss.... aku seperti terasa air mani tengku terpancut ke dalam pussyku....mmmm.....sedapnya..apabila dia terasa yg air mani dia tidak keluar lagi..dia terus menarik keluar kotenya dari pantat ku itu..oh...dear u r so good... tengku terus mencium mulutku..kami berdua terus tertidur kerana keletihan yg teramat sangat...
Itulah kisahnya antara aku dan x-boyfrien aku si tengku.. sekarang kami sudah berpisah kerana jadual penerbangan yg berbeza..sekarang ni..aku ligat utk bermain dgn kapten pulak..ok..next time aku story kat korang lagi..kali ni macam mana aku main dgn seorang kapten yg dah tua bangka..heeheee.....