Xde Orang Tau

citenye b'laku pd 19 ogos..nk dijadikan cite,aq ni mmg ketagih seks..tp xt'ingin nk wt bnde bkn2 la..b4 dis,aq slalu gak la wt phone sexs ngan boy aq..ntah cmne,ktorg putus..so,aq kapel balik ngan boy lme aq..b4 ktorg putus dulu,aq pnah jnji nk bg dia rabe aq..tp xksmpaian cz dh putus dulu b4 temujnji ktorg tu..so,bile dh kapel balik,dia mntk la..aq xnk..ms 17 ogos tu,dia ajk jmpe tp aq xnk..kbtuln krdt aq xde..so,dia call ngn bg msg..dia kate dia tunggu aq kt blkg kdai yg b'dpn ngan uma atuk aq..dlm msg dia,dia ckp jgn smpai dia t'tunggu2..dlm 8.30mlm,aq mntk izin nk kuar..so,aq jmpe la dia kt tmpt yg dijnjikn..mse tgh bual2,dia ajk aq gi blkg sket..aq tau npe dia wt cmtu..aq ikut tp still jauh lg ngan dia..tgh bual2 ni,dia tarik aq..pstu dia peluk pinggang aq..erat sgt..dia mntk tetek ngan pepek aq..aq xbg..dia merayu..last2 aq bg tp kt luar je..pstu cpt2 aq chow b4 dia mntk lbih2..mlm tu dia bg msg ckp lau dia jmpe aq lg,dia nk rse tetek aq sbb besar dia kate..maklum la..saiz 38..aq pn xtau cmne aq leh t'ajak dia tdo ngan aq..mule2 ktorg plan nk wt ringan2 je..tp xjd sbb dia ade keje sket..mlm tu,aq ajak dtg uma atok aq..tp smpai pkol 1,bapak aq xtdo lg..aq nekad..1.30pg lau dia tdo ke x tdo,aq ajak boy aq yg sebaye ngan aq tu msuk uma..brani giler aq time tu..pkol 1.25,aq kuar snyp2 gne pintu blkg..aq tgk dia dh de kt dpn kdai..aq anto msg sroh dia park moto blkg uma aq..then,aq msuk uma n bkk lmpu bilik blkg..bile dia smpai,aq sroh dia tnggu kt bilik tu..aq g ttp pntu blkg tu..bile aq g kt bilik tu,dia tgh baring..dia ajak wt kt c2 tp aq xnk..aq ttp lmpu..tbe2 je dia peluk aq dr blkg n kiss aq..aq ckp,sbr la..then aq kuar..nk tgk bapak aq dh tdo lum..dia lum tdo time tu tp aq g panggil boy aq sroh msuk bilik aq..bapak aq xprasan..bile aq msuk,dia kunci kan pintu n mntk aq ttp lmpu..xsbr btol la dia tu..bile aq dh ttp lmpu,dia ngan slambe baring kt katil aq..aq dtg ddk kt sblh dia..dh tu dia suruh aq baring sblh..then ktorg b'pelukan n kiss..tgn dia mule mryp..tgn aq pn sme jgk la..time tu pepek aq dh bsh dh..konek dia pn dh tegang..dia bkk kn bju n coli aq..xyah tnggu lme..dia trus isap tetek aq cm bdk kecik..rakus.....aq dh xleh nk thn time tu..dia kiss aq b4 dia bkk sluar n sluar dlm aq..malu tu malu..tp nk wt cmne kn..dia baring atas aq..aq rs dia pn dh xthn..dia msukkn jari kt lubg aq.."b...sakit..."aq jerit prlhn..pstu dia stop bile tgk awek ksygn dia ni thn sakit..dia peluk aq blik..dlm nada gersang,ktorg bual2 jap b4 dia mntk izin nk keje kn pepek aq..mule2 dia kiss aq pst dia jilat leher smpai ke bwh..yg pling aq xthn,dia syok giler mainkan pepek aq..dia hisap,nyonyot,gigit..sume la dia buat..pstu dia sua kn konek dia..tgh2 aq kolom,dia pancut sket..aq trus cabut..mate dia kuyu time tu..aq peluk dia..dia bisik kt aq,dia nk jolok pepek aq ngan konek dia..aq tolak baik2..tp dia pujuk..lastly,dia dpt jgk pe yg dia nk..mmg ktorg plan nk wt ringan2 je..so,dia just msukkn kpale konek dia dlm pepek aq..skali skale dia tekan jgk..kuar msuk kuar msuk..then dia pancut ats bdn aq..aq mntk stop..sbb aq tkut kot2 t'mengandung..dia lap konek dia b4 dia wt lg cm td..smpai 3 kali pncut,dia stop...dia peluk aq..n ktorg jnji xkn curang..tgh sdap2 pluk2,mak dia call..gelabah gak dia time tu..tp ktorg abis kan sesi ktorg dulu b4 aq yg sruh dia balik..xlme lg aq nk nikah ngan dia..kire nye ktorg ni t'golong dlm group kawin dulu bru nikah..pe2 pn,status aq still lg anak dara b4 aq nikah dgn dia..dia pn dh b'ubah..xmcm dulu..solat cukup tau skrg..cume aq je yg nakal kdg2 cz slalu kne kn dia...hope hbgn ktorg yg dh 9thn ni kekal slame nye...