Posts

Showing posts from February, 2012

Ilusiku Ternyata 1

Aku seorang lelaki yang normal, baru berusia lingkungan 40an dan isteriku menghampiri umur aku jarak 4 tahun dari umurku. Memang kami bahagia, hubungan kelamin berjalan lancar walau telah mempunyai lima orang cahaya mata. Yang bongsu berusi 4 tahun manakala yang sulong telah berusia tujuh belas tahun.
Walaupun zakar aku berukuran 3.5 inci sewaktu tegang, isteriku mencapai klimiks lebih dahulu dari aku. Sewaktu bersetubuh aku selalu berilusi jikalah isteriku disetubuhi oleh lelaki yang punya zakar lebih panjang dan besar dari aku tentu ia akan lebih berasa puas.
"Mas, abang beli 'benda' tiruan nak tak?" Aku bertanyakan kepada isteriku selepas mengadakan persetubuhan dengannya. "Suka hati abang....." balas isteriku lelah. AKu memeluknya sambil mencium pipinya, bau air mani aku menusuk kelubang hidung aku. Memang cara kami menjarangkan kelahiran dengan membuang air mani diluar. "jika yang original ada tak?" Soal isteriku membuatkan aku berfikir panja…

Imam Sesat

Masri berkawan dengan Ina sejak sekolah pondok lagi dan kini Ina bakal dinikahinya. Ina anak yatim piatu yang diangkat oleh keluarga Masri sejak kematian kedua ibu bapanya kerana dibaham harimau. Sebelum Masri menikahi Ina, keluarga Masri telah merujuk kepada Imam kampung mereka tentang segala peraturan dan persiapan yang perlu dibuat oleh mereka dalam proses menikahkan Masri dan Ina. Memang Imam kampung itu menjadi satu-satunya rujukan orang kampung Masri kerana kampung mereka agak ulu dan mereka tidak banyak berinteraksi dengan orang luar, apalagi tokoh agama dari tempat lain. Apa-apa ajaran Imam ini akan dipatuhi tanpa persoalan kerana orang-orang kampung Masri percaya sepenuhnya pada Imam tersebut. Imam tersebut memang kenal setiap orang kampung dan tahu seluruh sejarah hidup setiap orang yang lebih muda darinya seperti bila lahir, bila cukur jambul, bila berkhatan, khatam Quran atau tidak, bertunang, bernikah dan sebagainya kerana semua persoalan itu dirujuk kepadanya terlebih da…

Ipar Yang Gatal

Semasa mengikat tali pertunangan dengan kekasih ku aku sering
berkunjung ke rumahnya untuk berborak-borak dan sebagainya.
Tunang aku ada tiga orang kakak yang dah bersuami. Antara tiga
orang tu yang paling cun ialah yang nombor 3. Namanya Gee. Dia
nie tinggal berdekatan ngan rumah bakal bapak mertua aku. Walaupun
dah bersuami tapi dia kelihatan masih solid kerana belum ada
cahaya mata. Selain kecantikan dia juga ada kelebihan lain iaitu
GATAL dan PENGGODA. (utk pengetahuan dia ni gatal dan goda kat aku
sorang je) Tentu korang yang kaki stim nak tahu bagaimana aku
mendapat pagar ayunya (istilah indon)
Kisah bermula apabila aku melawat tunangku. Kami makan beramai-ramai
di meja makan. Kebetulan aku duduk bersebelahan dengan dia. Masa
makan dia gesel kaki aku dengan kakinya. Aku terkedu. Lepas tu
dia raba peha aku pulak. Aku tiba-tiba jadi kenyang.
Selepas peristiwa tu, aku semakin rajin melawat tunangku dan
peluangku pun semakin bertambah. Aku semakin rapat dengan keluarga
tunangku terutama sekali ng…

Isteri Anak Dua

Ini adalah kisah benar aku dengan Mat yang aku kenal dalam internet. Okay, biar I ceritakan sedikit tentang diri I dulu. I dah berumur 33 tahun, dah kawin dengan 2 orang anak, yang sulung berumur 6 tahun dan yang kedua berumur 3 tahun, Hubby I dah berumur 45 tahun. I dengan hubby I ni adalah Pensyarah kat salah sebuah IPT Awam (Tak payah tahulah yang mana satu). So most of the time kita orang ni busy buat persediaan Lesson Plan dan marking papers students. So bila ada masa terluang kekadang I akan lepak kat IRC atau pun kat ICQ dalam internet kat rumah. Ramai jugak kenalan I dalam ICQ.
Hubby I ni tak kisah malah dia galakan I sex chat dengan kawan-kawan lelaki dalam internet. Hubby I ni ada sex fantasy dia, bila kita orang make love, hubby I selalu suruh I bayangkan orang lain dan bayangkan batang orang lain dalam pussy I. So kekadang terpaksalah I reka nama- nama orang lain dan kekadang I bayangkan lecturer-lecturer kat IPT I yang lain dan student-student dalam kelas I. Bila I sebut …

Isteri Isteri Gersang

Niza terasa keinginan seksnya petang tu sungguh kuat, setelah satu minggu tak merasa batang suaminya, Ali yang sedang bekerja di pelantar minyak di luar pantai. Baju tidur Niza terselak di bahagian bawah menampakkan belahan pukinya yang merah dengan bulu dicukur licin, manakala dadanya yang bulat tersembul dengan puting yang mengeras. Jari-jemari nya galak menggentel biji kelentit dan meramas dada. “Ahahhhahah...” suara erangan keluar dari mulut nya yang terasa kering. Anaknya si Amir masih nyenyak tidur, tak terganggu oleh bunyi- bunyian emaknya yang sedang rancak melancap. Niza terus mengorek lubang pukinya yang basah dan licin oleh air yang terbit dari kenikmatan. Matanya terpejam, lidahnya menjilat-jilat bibirnya sendiri. Tiba-tiba Niza teringat cerita lucah di internet di mana perempuan Jepun itu dengan nikmat menjolok lubang pukinya dengan timun yang besar. Lalu Niza pun bangun menuju ke dapur dan mengambil sebiji timun yang dibelinya di mini market. Sambil memilih mana satu tim…

Isteri Jiranku

Nama aku Zimi. Umur aku telah pun masuk 37 tahun. Cerita ini terjadi sewaktu umur ku 27 tahun dan aku telah berkahwin mempunyai orang anak yang masih kecil. Isteri ku tidak bekerja dan sepenuh masa berada di rumah. Dua anak ku tinggal di kampung. Hanya yang kecil berumur 4 tahun ada bersama aku. Aku bekerja di jabatan kerajaaan di KL. Aku menyewa di satu kawasan perumahan kos rendah. Oleh kerana isteri ku adalah seorang suri sepenuh masa, maka jiran ku yang mempunyai anak yang belum sampai setahun telah menyuruh isteri ku menjaganya kerana pada masa tu susah untuk mencari pengasuh. Tambahan pula keduanya bekerja.
Di KL, masa untuk keluar rumah adalah seawal 5.00 pagi. Maka selalunya suami jiran ku yang menghantar anaknya ke rumah ku dan aku ke pejabat lewat jam 7.30 pagi. Selalunya isteri aku yang menunggu kehadiran jiran ku itu di bahagian bawah manakala aku tidur di bahagian atas. Kadang-kadang isteri ku tidur di bawah kerana katanya senang terjaga di waktu jiran ku menghantar anakn…

Isteri Kawan Baik Ku

Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan. Ya lah, lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin - ya! pada isteri orang lain.
Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat perempuan yang telah berpunya. Kalau anak dara tu senang lekat sebab dia pun sedang mencari jugak. Isteri orang ni lagi susah nak tackle, dan apabila dah dapat bukannya boleh bawak keluar sesuka hati di taman. Kena sorok-sorok dan senyap-senyap dari pengetahuan suaminya dan masyarakat yang lain.
It is the thrills and the adventures of cheating with another man's wife are the ones that made it really erotic.
Aku mula mengenali nafsuku ini bila aku bertemu Zarina, isteri rakan karibku Kamal, semasa kami belajar di overseas. Zarina ni memang cantik orangnya. Kulitnya yang sawo matang beserta dengan rupa paras gadis kampung Melayu menyebab…