Rooftop Quickly

Februari 2012 member aku yang juga Boss aku ajak klua minum di Terrace Bar Zouk...Dalam pikiran dier hanya satu agenda...nak try "score" malam tu. Aku ikut jer....tak heran sangat since aku dah kahwin anak pun dah due.
So dalam kul 10 aku sampai kat Zouk naik cab dan called boss aku. Member dah start tonggang dah dan ader table. So aku join la....Tak lama lepas tu Boss aku dah start toink danmemulakan operasi...
Lepas minggle around terjumpa group of girls. 3 orang. Bleh tahan hot three of them...aku tengok jer dari jauh sebab jaga table...tah apa punya ayat Boss aku pakai dia managed to persuade diorang datang meja aku...Aku introduced myself...
"Hi, AJ" sambil menghulurkan tangan...
Diorang pun memperkenalkan diri sebagai Tasha, Anis dan Meera....Boss aku pun mula bersembang dengan those girls...aku tak layan sangat sebab mase tu team fav aku tengah main dekat TV....sambil minum...sambil dengar dengar...rupenye diorang ni budak Coll ambik LAW dekat one of the famous coll dekat Sunway.
So as hour pass si Tasha ni banyak kali try break the ice tanya aku macam macam. Cuma aku layan gitu gitu jer sebab aku tengok die ni macam Boss aku nye "designated target".
Sampai kul 3 akhirnya Boss aku dah nak belah...ayat tak menjadi nampaknye tapi dapat lah nombor bdak 3 orang ni....then we say goodby to each other aku bawak Boss aku ke kereta dier. Tanya die "bleh bawak tak?" dia kata "ok" "Frust tak dapat habuan sampai sober". Aku gelak jer dia tanya aku "nak tumpang ker?" aku tolak lagipun out of the way, Boss aku dok Damansara aku duduk Ampang...Lepas die belah aku pun jalan kelua dari parking lot ke Jalan Ampang nak cari teksi..
Tak sampai lima minit aku tercegat kat situ satu Mini sudah berenti depan aku...aku tak nampak sape bawak sampai die turun tingkap rupenye si Tasha..
"AJ nak tumpang?"
"I nak balik Ampang"
"Ampang mana?"
"Taman TAR"
"Come then, rumah I kat Kemensah"
"Tak menyusahkan ker? Out of the way skit?"
"Takpe, anyway I insist"
So aku pun lompat masuk...save duit aku...
Dalam kereta kitorang pep talk lil bit the n Tasha tanya aku..
"Why u macam sombong dengan kitaorang tadi?"
"Eh mana ade...I cakap dengan all of u ape"
"Tak sangat...Boss u celoteh u dok sebok tengok bola...ada 3 hot girls pun nuat bodo jer"
aku ketawa kecil "Takde...my team tengah main..i memang gila bola sikit...mak mertua lalu depan belakang pun I tak perasan kalau tengok bola.." aku buat lawak..
Tasha gelak sambil kata "Ohhh u ni dah kahwin laaa". "patut tak layan"
Aku hanya mampu senyum kambing...
"mesti ya wife a fine women kalau 3 awek satu tabble pun taknak layan"
"Hmmm...high school sweet heart" aku jawab...
"Ohhh....must be something great about u kalau dari high school"
"Tengok orang laaaa...." aku gelak
"Nak tengok boleh?"
Aku terdiam....biar benar budak ni....
"What u mean Tasha?"
"Alaaaa...buat tak tahu lak..."
Ini dah rezeki datang bergolek....
"Well...my house is absolutely no no" aku senyum pancing...
"My house pun tak boleh...my parents ade..." ni yang susah kalau dengan budak coll ni...
"Too bad then" aku senyum..
"Nooo....i just need to shake this stressed away..."" Dapat quickie pun takpe"
"Are u drunk?" aku tanya..
"Lil bit tipsy" dia jawab...
"Adventurous?" aku tanya lagi
"Hmmm...how adventurous is adventurous" dia jawab...
"I have a secluded place....kalu u berani laaa"
"Mana?"
"Top floor stairs at my condo...u can see whole KL skyline from there"
Aku bleh nampak excitement in her eyes...dia senyum kat aku "We need to stop at 7Eleven then"
Aku paham maksud die...dan aku pun mula buat kerja jahat aku...
Si Tasha ni pakai short skirt aku pegang peha dia....and slowly aku menjalar ke pussy die....die diam jer aku raba dan selak panties dia dan finger die....dah basah...
"Well u are excited" aku cakap kat Tasha...
dia hanya mampu mendengus kecil...ini aku lakukan dari GE Mall jalan ampang sampai ke Ampang point....
Aku suruh dia parking tepi aku jilat jari aku dan aku paksa dia jilat jus die sendiri lepas tu aku turun ke 7E beli condom dan air...
masuk balik kereta terus pecut ke condo aku...sampai jer sana aku ajak dia turun....aku cakap naik lif ke tingkat 9...aku naik kemudian...takut gak jiran nampak....
tasha keluar dulu aku pergi check mailbox...3 minit lepas tu aku naik...sampai tingkat 9 dia tunggu tepi lif....terus aku tarik dia masuk tangga sebelah lif naik atas ke rooftop....
Sampai rooftop jer terus dia terkam aku...we french kiss for a while sementara dia meraba adik aku dan aku finger dia..kemudian aku tolak dia ke dinding aku tarik panties dia and im down on my knees attacking pussy die.
tasha merengek rengek perlahan....dalam lima minit aku cakap "your turn...."
Tasha bukak seluar aku dan menjelma la adik aku depan dia. terus dia terkam dan bj macam tiada hari esok...
Aku mula mula taknak bukak seluar semua takut guard naik...tapi dah tak tahan aku bukak gak....cuma tasha jer fully clothed minus panties...
aku cakap "thats enuf..or ill cum in ur mouth"
"Well why not?" dia cakap...
"If u really want it...ill give it to u afterI screw u"
dia senyum dan sarongkan condom.......
dia menyandar kat dinding sambil mengangkangkan kaki dia sedikit...dan aku masuk kan adik aku...
"Dammnn girl u are tight" memnag ketat...maklumlah...baru 21 tahun...
"Dammnn u are big"
Aku mula sorong tarik sambil berdiri....sabil tu aku meraba tetk dia dan french kiss dia...
Dah nak 5 minit lenguh aku henjut aku duduk atas small curb dan aku tarik dia suruh main posisi dia diatas...Tasha menurut....dia merendah kan diri nya sampai seluruh batang aku tenggelam dalam pussy die...mula mula slow...kemudian dia macam tak tentu arah...makin lama makin laju...rengekan dia pun makin kuat sampai aku kena tutup mulut dia...
"AJ...im cumming...."
Badan dia bergetar....aku boleh rasa air dia meleleh membasahi pangkal batang aku....dia makin slow..
"Im not done yet" aku bisik ke telinga dia...
Aku pusingkan badanya dan aku doggie die...fav position aku kalau nak pancut...
aku henjut dia dalam 3-4 minit tiba tiba...
"AJ...this is so good...im cumming again"
Wow...budak ni menag banyak air jugak....melihat Tasha menggeletar kesedapan menaikkan nafsu syawatku lagi...
"Now dear..are u thirsty?" aku bertanya...
Dia hanya senyum dan mengangguk...
"Then come and get it..."
Tasha memusingkan badanya....dan teurs melutut depan aku...dia cabut condom yang aku pakai....dan teurs menghisap batang aku...
sambil memnadang aku dia berakata "I just love men's cum....gimme all that u have"
aku makin terangsang maka terpancutlah mani aku kedalam mulut tasha...dia cuba menelan kesemuanya tapi aku pancut terlampau banyak ada meleleh kelua dari tepi mulut kecil nye....
"god thats is a good fuck"
Sambil menjilat saki baki mani aku....dia hanya manangguk...
"next time that we meet AJ...let’s get a proper room shall we"
Aku hanya menangguk...Selpas sesi quickie itu kami berpakaian semula...aku berikan dia air yang aku beli sembil menikmati keindahan KL waktu malam...sebelum bailk kami berpeluk sambil bericum....aku terangsang dan tasha memnag adik aku...
"Oh well what we have here..u stil have a Boner"
Aku cuma tersenyum..."What do u expect when i got a young hot lady in my arm?"
Tasha senyum "Cant leave u like this...anyway i came twice...so it will be fair"
Skali lagi dia melutut...unziped my pants...dan bj aku sampai aku terpancut untuk kesekian kalinya dalam mulut Tasha...
Selepas itu Tasha pulang dan kami saling berhubung sampai sekarang...dia dah jadi full time swing partner aku...kalau aku rasa nak aku call dia...kalau dia rasa nak....dia call aku...port selalunya one of the 4 star hotel kat town....ade gak rasa nak buat bini no 2 tapi dia taknak....our relationship is precious kata dia...kalau we have string attached it will ruin the excitements....
Aku tak kisah...janji aku dapat awek muda untuk melepaskan nafsu aku...