Kau Curang 3

Sementara itu. Lydia mengetuk puintu. "Masuk!" suara Farid. "Hmm.... not baddd..." kata Farid lagi sebaik saja Lydia gadis pelayan resort itu melangkah masuk.
"Nama you Lydia? Ganesh beritahu you apa tadi...." farid memerhatikan Lydia yang sedang membuka butang seluar jeans nya.
"Ya...Lydia. Dia kata lepas kerja datang ke mari dan layan you..." Lydia senyum dan menarik pula T shirtnya. Push up bra? Hmmm...
"I tanggalkan ok...hehehe!" pinta Farid. Tak perlu mintak pun, sure Lydia akan berbogel depan dia. Buah dadanya kelihatan lebih besar dari dalam gambar hphone Ganesh tadi. Putingnya pink... dan buah dada nya besar dan tegang...
"Apalagi?" Farid bersandar di kepala katil dan menggosok gosok batangnya yang kian keras.
"Captain kata, I kena bagi pussy I pada you hari ni..." Lydia merenung ku dan perlahan lahan memusingkan badannya. Dia topless tapi mash lagi memakai panties kecik. Memang cantik dan sexy gadis kacukan chindia ini.
"Apa lagi you nak buat dengan I ni... pada I...?" tanya Farid.
Lydia melangkah dan melutut di atas katil. "I boleh hisap batang you... lama, kalau you nak, I boleh make you klimaks dan pancut kat face I..." Lydia senyum.

"Then apa lagi....?" Tanya Farid. Lydia rapat dan mencapai butang seluar Farid. Farid hanya memerhatikan saja.
"You akan fuck pussy I ni...." dia duduk di depan Farid dan membuka pehanya. Pehanya putih melepak gebu.... "Ni... fuck di sini... dan juga di belakang, kalau you nak...hehehe!" Betul sundal first class Lydia ni. Nampak muka baik je.... macam muka budakboleh buat isteri lah....
"I can fuck you ass?" tanya Farid. Lydia menangguk dan menarik seluar Farid. Kemudian gadis muda itu tersenyum... "tak pakai seluar dalam....." Lydia tunduk dan meletakkan batang Farid ke pipinya.... di jilat jilatnya kepala takok Farid. "Hmm... macam baru lepas main je...." kata Lydia. Dia terbau kesan2 sex Farid dan Dilla.
"Hmm.... teruskan menjilat... hisap... suck me Lydia!" Farid mengarahkan Lydia.
Lydia menghisap dan menjilat.... "Hmm... beast batang abang ni.... tak berapa panjang... hmmm..." gadis muda itu kembali menghisap. "Tapi... kepalanya besar bang... macam penumbuk.....hmmmmm!!!" Lydia terpaksa menganga bear untuk mengolom sepenuhnya kepala bulat besar Farid. farid menolak lagi... ke dalam. Hampir tercekik Lydia.
"Ohhh Lydia... pandainya you ni.... sedut you is really amazing baby!" kata Farid bersandar di kepala katil dengan Lydia yang topless itu melutut di celah2 pehanya. tangan Farid mencapai pula buah dada Lydia. Diramas2nya... "Hmm...kenyal baby! Boobs you ni." Lydia terus menghisap dan menjilat.... dijilatnya bahagian bawah kepala takok farid... itu membuat farid memejam mata mengeloh pajang. 'Ohhh...Lydia... bestnya u jilat kat bawah tu... ohhh!!" Lydia tersenyum..... dia puas hati pasangannya suka apa yang dilakukannya.
"Buka panties you baby! I nak pussy you.... kita 69!" farid tak tahan. Dia memang suka menjilat pussy Dilla. Sejak kawin dulu dia suka jilat.... tapi jarang dia lakukan kemudiannya... mungkin ini sebabnya Dilla mencari batang lain? Ah! Takkira lah..... pussy Lydia ni dah tentu lebih best lagi... dan sudah tentu Kepten Ganesh sedang memberi fokus pada pussy Dilla...
Di bilik sebelah. Dilla menggeliat seperti cacing kena bakar.... Ganesh dah sekian kali membuat dia klimaks dengan hanya menjilat dan menyedut pantatnya. "Hmm... best pantat Melayu ni... " Ganesh tersenyum. "I punya bini dulu tak bagi lah I jilat pantat dia. So, I cari lah yang boleh bagi I jilat!" kata Ganesh tersenyum.
"Ohhh best you ni... misai tebal you tu mengesel clit I! Buat lah lagi....pleaseee!!! I nak klimaks lagi ni.... banyak lagi air I nak pancut ni.!!!!" Dilla dah hilang kawalan. Dia tak rasa takut lagi... "Abang Farid dah tak eat pussy I lagi lah!!! Dia baru mula jilat I balik baru baru ni....!!"
"Abang Farid?" tanya Ganesh. Dia menegak....
"Ala... jilat lah lagi please..." pinta Dilla.
"Dia tu husband you ke?" tanya Ganesh.
"Ye lah... you ni siapa?"
"I ni... Ganesh... kawan dia... kenapa dia buat you begini?" Ganesh nampak concern pulak.
"Pleaseeee... Ganesh.. I nak lidah you kat bawah tu... or lepaskan I... I nak hisap batang hitam you tu!" kata Dilla. Bunyi macam pompuan sundal Bangkok saja..... masa dia bertugas dalam TLDM dulu, selalu dia memantat pussy di luar negara... antara yang best di Bangkok!
"Yeah... dia hubby I. Fuck! tak pe lah! Dia yang ikat I begini, kemudian dia bagi pussy I ni, pussy yang dia punya ni, pada you... so, tak apa lah tu!" kata Dilla.
Ganesh tersenyum. "OK. I lepaskan you, tapi you jangan lari, ok?" katra Ganesh.
"Kalau you lepaskan ikatan ni... I akan beri you blow job yang paling best you pernah terima... I nak ramas2 manja buah you tu... dan hisap batang gelap you tu... lancap2 kan batang you tu... tak potong kan? kalau tak sunat memang senang you pancut....kalau I lancap2 kan.... bagi you handjob!" kata Dilla tersenyum manja memikat.
Ganesh melepaskan ikatan Dilla. Dilla tersenyum. "Suckme baby... apa nama you?"
"Call me Dilla. Come here, biar I buka seluar you....errr..."
"I Ganesh."
Dilla membuka seluar bekas pegawai TLDM itu. "Ohhh! lagi gelap ...hitam legam!" Dilla melopong melihat batang gelap yang tak bersunat itu di depannya. Dia belum pernah melihat batang Hindu! Ganesh baring dan "Come here Dilla, naik atas I... I nak pussy you tu. You hisap..." Dilla senyum.
Dilla merangkak atas badan sasa kepten. "Kita 69 ye, kepten?"
"Yes sayang... kita 69!" Maka dengan kata2 tu, Dilla mengangkang di atas mulut Ganesh. Bila tersentuh saja misai tebal Ganesh pada bibir pantatnya... Dilla mengerang. "Hmmm...bau pussy you buat kan I lebih horny Dilla!" dan ganesh mula menjilat dan menjilat!
"Mulut dan lidah Dilla pula menumpukan pada batang ganesh. Hitam pun hitam lah... kata hati Dilla... yang pasti nya aku akan klimaks kalau benda ni masuk ke dalam lubang pantat aku ni... "Ohhh kepten!!!" Dilla mengeloh sebelum sempat Dilla mula menjilat.
"Ahhhh...!!! Ohhhh!!! best you ni keptennnnn!... misai u buat I crazyyyy!!!" Dilla
tak tahan bila misai Ganesh menggesel gesel kelentitnya. Dia pasti akan klimaks
lagi sekali....
"Ohhh.... Dilla. Ahhh!!!" Ganesh juga terasa nikmat batangnya dihisap begitu kemas.
Dilla memegang dengan dua tangan... panjang batang Ganesh... hitam legam. Contrast
sangat dengan kulit cerah kuninglangsatnya itu... terutama tangan Genesh yang
memaut pada pehanya itu....nampak sangat kontrast warnanya...
Setelah beberapa lama.... Dilla pun klimaks. Banyak air pantatnya memancut
keluar... dan membasahi muka Ganesh. batang Ganesh belum lagi nak memancut. Sama
ada dia ni dah main baru2 ni atau dia boleh tahan lama... kata hati Dilla.
Selalunya kalau I buat dan hisap macam ni, dah pancut dah ni! kata hati Dilla.
Mereka berehat sebentar. Dilla melepaskan batang Ganesh dan dia memusing kan
badannya... kini dilla menyarap atas badan Ganesh... merekakiss. dan berehat
sebentar. "Best Ganesh... you eat me well lah... dua kali I klimaks ..." kata Dilla
senyum puas... tapi masih lagi belum puas. Dia nak merasakan bagaimana batang besar
Hindu tu keluar masuk pantatnya...
"I nak rasa batang you kat dalam Ganesh!" kata Dilla manja.... "Nak you fuck I
ni..."
"Hmmm.... I nak enjoy dgn you ni Dilla...hehehe!! isteri Farid rupa2 nya?" Ganesh
tersenyum saja. Dia tak pernah dapat pussy isteri orang Melayu. Selalu nya yang
mudah isteri Cina dan India macam dia. Senang je. Isteri org Melayu susah nak
dapat! dan Ganesh tak mahu sia sia kan peluang ini.
Ganesh menolak ke tepi peha Dilla. "Come, masuk dari atas... you kat atas...masuk
..." kata Ganesh.
Dilla pun membukakan pehanya... bibir pantatnya terbuka sama. Dia baru saja kena
fuck tadi...oleh Farid. Dilla memegang batang panjang Ganesh... kepala takoknya itu
digeseknya supaya basah dan licin. "Ohhh!!! " mengeloh Dilla dan menelan air liur
bila dia mengacukan kepala takok hitam itu ke lubang pantatnya. Ganesh memain
mainkan buah dada Dilla. diramas2 dan dijilat2nya. Ini menambah kenikmatan pada
Dilla.
"Ohhh!!! Dah masuk Ganesh...dah masukkk!!! Arhhhh!!!" dalam bunyi suara Dilla...
dan Ganesh perlahan lahan menolak masuk... melepasi bibir pantat basah Dilla. Dan
setelah kesemuanya dah terbenam dalam lubuk Dilla... Ganesh mengeluarkan
kelohannya. Kemas dan ketat kemutan pertama Dilla...Dilla mengetap bibir bila
batang Ganesh mula masuk....belum pernah dirasainya begini...
"Ohhh !!!! baby... batang I dah masuk!!!" Dan mereka mula bergerak, Dilla naik
turun membenam dan menarik keluar batang Ganesh... dia mengawal pergerakan turun naik...sehingga dia dapat menyuaikan saiz batang gelap hindu itu. ganesh tak perlu gerak banyak.... dia terasa perahan dan kemutan pantat Dilla. Masa Dilla bergerak naik Ganesh mengerang. Nikmatnya kemutan pantat Dilla... itu saja yang terbit dalam kepala ganesh. Apabila Dilla bergerak ke bawah , dilla pula yang mengerang.... mana tak mengerang , hampir masuk penuh batang hitam legam itu ke dalam pantatnya...
"lain betul rasanya pussy you ni...besttt!!! ahhh!!! " warna pink dan hitam legam
bercampur....
Kemudian setelah Dilla dapat menyuaikan saiz batang gelap Ganesh, dia pun mula
bergerak laju sikit! "Ohhh!!! Fuck! Fuckkkk!!!" isteri Farid dah mula naik horny.
Punggung Dilla bergerak gerak turun naik...dan setelah serasi dengan saiz batang
Ganesh.... Dilla menurunkan pussynya habis... habis hilang batang Ganesh ditelan
pussy Dilla..... "Ohhh!!! Penuh pantat I ni... you Inidan fucker!!!" kata Dilla dah
mula hilang kawalan. Dia berhenti seketika dan mula mengayak ayak....mengayak
ayak... dilla nak rasa sepuas nya.... dia nak kelentitnya bergesel dengan bulu
batang Ganesh... bulu2 kasar tu akan membuat dia klimaks kalau bergeseran lama
gitu. Diayak dan diayaknya. matanya pejam....bibirnya terbuka sedikit... mengerang
dan mengeloh.
"Yes! baby! Yes baby! Itu dia... macam tu..." Ganesh meramas buah dada kenyal
Dilla dan memaksanya kebawah... Dilla mengerang sambil mengayak ayak ...
dilanyaknya betul kelentitnya itu ke bulu kasar Ganesh.
"Ayoyo!" terkeluar kata kata Tamil dari mulut Ganesh. Dia pun dah mula dilanda
kegairahan. "So tight baby! " Ganesh mengeloh. "tak pernah rasa batang macam ni you
Indian fucker!" kata Dilla.
"Ayo yo!!! Just fuck you Malay fucker! Pussy you ni I punya hari ni!!!" bunyi geram
si Ganesh. Dia mula menolak ke atas. Membuat Dilla mengerang. "Ohhh!!! Dalammm
nyeeerr!!! Mati lah akuuu!!!" suara Dilla boleh didengar dari luar bilik!
"Nahhh ambik ni... pantat Melayu memang best!!!" kata Ganesh lagi.
"Ahhhh!!! Batang Hindu kau tu pun besttt!! Ohhh!!!! Fuck!!!!" Dilla tak sempat
menghabiskan ayatnya, batang Ganesh mula menujah ke atas semula... kuat dan kasar, sangat dalam masuknya. Mereka mengulangi aksi sebegitu.... dari suara mereka, memang mereka puas...

Di bilik sebelah.
Lydia menonggeng dan farid masuk dari belakang..."Ohhh!!! Lydiaaa.... " farid
mengerang. "Ohh mister Farid...sirr... ohhh pelan pelan sir... Dya nak rasa nikmat
niii!!!" Farid mula menyorong dan menarik perlahan lahan. Setelah beberapa kali...
Farid mula menyorong tarik dengan pantas... bergegar gegar buah dada
Lydia...apabila ditujah begitu. Lydia mengerang danmengeloh... "Fuckkk mee!!
hard!!" dan farid mula laju. Lydia klimaks lagi.
Lydia klimaks beberapa kali dengan Farid masih lagi gagah keluar masuk pussynya.
"Ohhh Sirr!!! I dah nak sampai lagiii!!!" Lydia mengepit dan mengemut. Pehanya
mengepit pinggang Farid, dan pussynya mengemut... hingga kan sensasi yang amat
sangat dirasai oleh Farid semasa dia menarik batangnya keluar.... lubang pussy
Lydia membasahi dan membanjiri lubang terokaan Farid. Farid memperlahankan
tujahannya setiap kali Lydia mencapai klimaks. Dia horny melihat Lydia mengeliat
dan mengerang semasa dia klimaks.... tanganLydia menggentel dan menarik putingnya semasa dia mengerang kenikmatan.... matanya pejam dan mulutnya terlipong menarik nafas panjang semasa dia klimaks... diperhatikan oleh Farid semua itu.
Setelah reda, farid tersenyum. 'Ohhh bessstt sirr!! Sedap giler.." kata Lydia.
Batang Farid masih terbenam.
"Panggil I abang ok?" Kata Farid. Lydia menggesel gesel tundun dan kelentitnya...
"Ohhh!!! Feels so good sirr...abanggg!!!" kata Lydia di antara dia menarik nafas.
Farid tahu ketika itu semua anggota Lydia lemah longlai... pehanya berhenti
mengepit dan terbuka... begitu juga dengan ruang lubang pussy nya... farid menolak
masuk dan membenamkan sedalam mungkin... dan rebah mengucup bibir sexy Lydia.
Mereka kissing lama..... lidah Lydia merayap masuk mulut Farid. Farid membalas.
Buah dada besar Lydia diramas2nya... "Ohhh abanggg!!!.... dalam nya batang abanggg
masukkk!!!"