Kau Curang 4

Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style. Jari-jari
Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20
tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan
ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang
panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar.
Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia.
"Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak
rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir
pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus
saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot
Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan
lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan
mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid
dipancut pantat Lydia.
Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia
menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari
hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia.
Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang...
mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus
perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam
tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid
menjilatnya begitu.
Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!!
Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya.
Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah
dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada
kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya...
dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas
nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya
tak mencapai kepuasan.
Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa
kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.
"I love it when you klimaks tadi, Lydia. " Farid memang puas dengan pelukan erat
dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks. Masa itu dia rasakan batangnya
kemas dikepit....
"Thanks sir... you buat dan bagi I klimaks banyak kali...you r my best
lover...heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas. Dia baring dengan terkangkang... air
mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya....

"You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid.... dia meraba raba buah dada
Lydia...
"Tak lah... I baru kerja di sini...kenapa sir?"
Mereka berbual....
Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali...
pantatnya dah basah banjir... Ganesh tak henti henti menujah, kadang2 laju, kadang2
perlahan... dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang... Ganesh jarang
mendapat perempuan Melayu... Dilla adalah orang yang ke3. Setelah lebih kurang 45
minit memantat Dilla isteri Farid, Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy
Dilla. "Ohhh!!! I'm cumming Dilla..." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla. "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee....janganlah..." Dilla cuba memprotes.
Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam.
"Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang
berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla. 'Ohh!!
banyak nya captain.... Ohh!! kena dagu I... kuatnya you !! Ohh!! banyaknya...!!!"
Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari
batang Ganesh.
"Ohhh Dilla....that was good baby! " kata Ganesh.
"Ohh!!! banyaknya captain.... so much sperm inside me...on me....!" kata Dilla
menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya.
"Suckme Dilla...hisap lah...kasi bersih!" kata Ganesh.
Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya... membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh. "Hmm... ohhh sensitif cock tip I tu Dilla...pelan
pelan sikit sedut tu... Aghhhhh!!!!"
Mereka berehat sebentar. Dilla tidak diikat semula. malah Ganesh membawa Dilla ke
bilik mandi dan mereka mandi bersama. Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun
dan dibersihkannya. "I nak you lagi Dilla... I think after your holidays dengan
husband you ni... you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh.... you datang ke
bilik rehat I..." kata Hindu itu... sambil dia membersihkan body Dilla. "Entah lah
captain..." itu saja jawab Dilla.... hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh
Ganesh... ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari
belakang... dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla
dirobek semula... ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla, dia tahu Dilla suka
batang di dalam pantatnya... dan dia terus menujah dan menarik... sehingga Dilla
mencapai klimaks berkali kali lagi.

Satu jam kemudian, Ganesh keluar bilik. Farid sedang menghisap rokok di luar... depan bilik. "Ok tak?" tanya Farid.
"OK? Lebih dari OK lah...best betul. Thank you Farid." mereka berjabat tangan.
"And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain.
"Ohhh dia best. I tak pernah adakan sex dengan orang lain..."
"Ohh yes, I tahu, Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?"
"Yeah...dia tak guna punya pompuan. Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara.
"Ok, I faham.... seorang wifetak boleh macam tu lah... tapi I tak mahu kata apa apa lah, ini hal private you, my friend." ganesh menepuk nepuk bahu Farid. "Tapi kalau you dahtak nak, you divorce je dia, or you 'jual' je dia kat I...hehehe!!!"
Mereka ketawa sama sama. "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok.... macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid.
Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh.... "ya..ya... I nak wife you tu... you lepaskanlah dia. Jangan dendam sama dia lagi lah...." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid.
"kalau you nak... harganya mesti lah tepat... " tambah Farid. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla. Sakit hatinya masih lagi terasa, walaupun di suatu masa dulu, dia pernah mencintai Dilla.... dan begitu juga Dilla.
Sambil mereka berbual, Lydia keluar bilik dan memeluk Farid. "Best sir! Thank you..." kata Lydia dan dia beredar dari situ. Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu. lalu Farid kemudiannya masuk bilik.
"I jumpa you nanti...." kata Farid.
Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh.
"Yeah... bagus..." Farid mengangguk.
"I pun kena balik, my friend. I will see you later tonite..." Ganesh senyum dan beredar .
Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla. "I dah jual you pada beberapa klients I..." itu lah kata2 permulaan Farid. Mereka bergadur. Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid. Dan Farid , dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya.
"Dengan I , you tak puas?" suara Farid tinggi. Ditolaknya Dilla ke katil, Dilla
rebah terlentang atas tilam, kaki terkangkang... farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu.
Dilla naik berang. "Ye bang...! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut, abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek... Abang biarkan Dilla." farid mendengar rintihan isterinya.....dia mula sedar. Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya.
"Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu
takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla, Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong....
Teresak easak suara Dilla menangis, menyembam ke bantal...bontotnya bulat sexy.
Farid hanya memandang saja.... terdiam. Dia mula membuat refleksi... dalam mindanya... memang benar apa yang dikatakan Dilla.... aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain...aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya. Dia cuba memujuknya. Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu!
Farid memeluk badan Dilla. farid berbisik sesuatu... tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda. Lama juga Dilla nak reda menanggis... tetapi Farid pandai memujuk... dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki, terutama si suami.
Pada masa itu lah batang Farid mula keras....dia menanggalkan seluar dan bajunya... dia memeluk Dilla dari belakang... Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan. Dilla masih sayang pada suaminya... yang dicarinya hanyalah batang jantan... utk memuaskan nafsunya. Mereka berkucupan dan meraba raba... mereka kemudiannya mandi bersama... Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan. Bila mereka dah bersiap sedia... tiba2 pintu bilik diketuk .
Farid keluar - diluar, dua adik beradik menunggunya. "Ohh! You ni the Singh brothers?"
"Yes.. I am Kuldip dan this is sarjit, kamini twins!" kata Kuldip. Merekanampak macam sama...berturban dan berjanggut panjang... umur dalam 40an. Mereka senyum.
"We come to fuck the Malay girl you promise us." kata Sarjit.
"Ohhh!!! I'm sorry. I have to cancel. I will return your money... RM2000 for the whole nite , right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya.
"Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah.
"I'm sorry..err... I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore... she went away with another client just now." Farid cuba berbohong.
"No! saya tak boleh terima itu jawapan. Saya sudah bayar you! " kata Kuldip.
"Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah.
tengah mereka bertengkar itu, tiba tiba. "Abang... jum lah... " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik. dah mandi dan wangi... di tepi pintu.
'Eh! Ini lah perempuan itu. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla.

Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik. Dengan badan saiz besar mereka, senang saja mereka berbuat begitu. "Aku tahu , kita dah janji...Kuldip. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu...wang kau tu akan aku bayar balik lah. Wife I ni dah tak nak lah."
"Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit....lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla.
Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid. "Aku tak kira lah, kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem... yang I tahu, you dah promised. And kami dah bayar... tahu?" Kuldip nampak marah. farid takut nak berbuat apa apa.
Mereka mula nak berkasar... tapi Dilla mententeramkan merekabertiga. "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah..." kata Dilla. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu.
"Oh? If you buat terms baru, I pun nak buat terms baru lah. I nak husband you ni berada di dalam bilik ni.... saksikan apa yang kami nak buat pada you..hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid. Farid nampak gelisah. Dilla masih dipegang oleh Kuldip. Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip. "besar juga boobs you ni Dilla..." bisik Kuldip pada telinga Dilla. Farid tak nampak apa yang berlaku.
Besar mereka ni, kalau dipukulnya aku, mampus aku ni.... biar je lah mereka fuck Dilla, lagipun aku akan simpan duit tu, danDilla pun bukan protest pun... dahkena beberapa batang lain dah... tak kan lah dua lagi make a diffrence... kata hati Farid. Sarjit dan Kuldip memang besar, lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar...dengan lenganbesar..berbulu... mesti anu mereka pun.... err?
Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid....dia berbisik. "Biar je lah bang... nanti kalau dipukulnya kita, kita juga yang rugi..." farid dengan kesal mengangguk. Dia tahu, batang dua orang benggali ni besar. Dari gayanya, Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni.
Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam.... kini bila keadaan dan perasaan dah berubah... dia mula kecut dan takut!