About

Best Sangat

pakwe aku dgn aku baru couple 8 bulan. selame 8 bulsn ni, kitorang byk main ringan-ringan. kadang-kadang dia rabe aku punye tetek, kadang-kadang die hisap, jilat, gigit aku punye tetek. dia selalu la geram dgn tetek aku. kalau ada chance, dia ramas puas-puas. kadang-kadang gak tgn dia masuk seluar aku and dia finger-fuck aku sampai basah tgn dia. dia jugak pernah jilat aku punya pantat. mak aih.. stim gila bila lidah dia jilat-jilat aku punya pantat.ah ah ah keluar dari mulut aku. dia pernah gesel-gesel dia punya kote dengan pantat aku. seronok nak mampus.. lagi aku ah ah, lagi geram dia kat aku, lagi ganas dia dengan aku. satu hari ni, rumah aku takda orang. adik-adik aku pergi ikut bapak aku shopping bawak maid aku. mak aku pulak time tu tgh kerja kt ofis dia la. aku cakap kat pkwe aku, aku sorang kat rumah dan aku ajak dia datang. dia datang pakai shorts dengan t-shirt. bila aku da kunci pintu, dia pandang aku semacam lepas tu dia dukung aku naik bilik aku dan berdiri betul-betul tgh bilik kat bawah kipas. aku jln nk tutup pintu and aku pergi balik kat dia. dia peluk aku kuat-kuat and kiss mulut aku. tgh kitorang kiss, tgn dia merayap kt blkg baju aku yg ada zip, dia tarik perlahan-lahan. aku lupa nak cakap, aku time ttuh tgh pakai dress paras lutut. tgn aku pulak tarik baju dia.. aku menang dulu. dapat aku tengok body pakwe ake. mantap seh. lepas aku dapat bukak baju dia aku peluk dia and jilat tengkuk dia. aku tau dia stim kalau aku kacau tengkuk dia. dia pusing badan aku and tarik baju aku sampai baju aku jatuh kat lantai. tinggal la aku punya pakaian dalam. dia bukak hook bra and berdiri depan aku..dia peluk aku lagi dan aku dapat nikmati kekerasan kote dia. dia tengok aku sambil buka bra aku. bila dah terserlah tetek aku yang takde la besar sangat, dia peluk dan terus kiss aku.. sambil tuh dia angkut pergi katil king size aku. bila sampai atas katil, dia bukak seluar dia tinggal boxer dia yang dah basah. dia himpap aku and terus kiss aku. then, dia turun kat leher aku pastu turun kat tetek aku. dia hisap tetek belah kanan sambil tgn dia ramas-ramas tetek belah kiri aku. 'ah.. ah.. ah' keluar dari mulut aku.. dia gigit-gigit, hisap, jilat tetek aku. stim gile nak mampus. aku tekan kepala dia kat tetek aku sebab aku suka dia hisap puting aku. pastu dia tukar hisap tetek kiri pulak. bila dia dah puas, dia kiss dua-dua tetek aku pastu dia kiss perut aku. dia pandang aku. 'ayg, abg naj bukak boleh kan?' aku angguk. 'abg, kalau abg rogol ayg pun ayg rela. ayg abg punya' dia tarik panties aku dan campak kat lantai. dia jilat pantat aku puas-puas. memang basah nak mampus. dia jilat-jilat, aku kepit kepala dia dengan kaki aku. 'abggggggggggggggg..............' 'ah..ah..ah..' 'lagi bg.. lagi.. sedap bg..' dia bangun and tengok aku punya pantat dan masukkan jari dia.. dia finger-fuck aku gila-gila.. pastu dia jilat balik pantat aku.. sampai dia puas, dia naik balik kat aku.. 'abg, ayg nak hisap kote abg..'muka dia happy gila. aku tolak dia ke tepi dan aku naik atas dia. aku gesek tetek aku dengan dada dia. best nak mampus.. aku jilat badan dia dan aku bukak boxer dia. aku tak lepas peluang terus aku jilat batang pkwe aku yang tertonjol depan mata aku.. aku masukkan dalam mulut aku dan aku hisap.. sedap!!! dia pancut 4 kali dalam mulut aku. dah lama lepas tu, aku naik dan kitorang buat 69, lepas tu dia fuck aku.. kitorang buat sex 10 kali dalam bilik aku dan 2 kali dalam bilik air. .................... brsambung dalam best sgt