Shira

aku masa tuh 18. kita dulu skola sama. shira kira mcm adek angkat aku lar. shira baru jejak 15. tapi bdn.. fuhh! bleh tahan lar. 160, 36b (sal aku dah pernah tgk coli dia masa lepak pat rumah dia) , 25, 34dia suka joget. aku pernah nampak dier joget. seksi time dia joget....
masa tuh tgh cuti skola. tiba2 shira kol aku. "abg nari free? nak lepak ngn shira pat rumah? shira sorg. family pegi KL." oleh krana takde plan aku hari tuh. aku pon pergilah rumah dia.
aku sampai rumah dia dlm pukol 1230 mlm. bila aku ketok pintu, dia pon tros bukak pintu dgn pakai nitegown je. geram jugak aku tgk. aku pon dah lama tak cocok pompan. so kira tgh sakit lar adek aku. hehe. pas tuh kita pi tgk tv n borak2. beh dia kata dia nak mandi. so aku pon lepak ar cam pat umah sendiri. lagipon bukkan nyer pertama kalai aku pi rumah dia.
lepas mandi dia kluar toilet dgn tuala je. adoii.. mencanak konek aku dibuatnya. tiba2 dia kata dia nak try dance baru. dia nak aku komenlar. aku tanye tak pegi salin baju dulu? dia kata takpe. nanti pon peloh joget. so aku kata ok.. dia buka lampu yg dim. buat suasana romantic gitu lar. n dia on lagu gak. dlm hati aku kata.. wahh dashyat dance baru dia kalau mood setting gini. aku pon tunngu lar dia start..
bila dia start, dia main2 dgn rambut dia. cam pornstar gitu. fuhh aku takle kata ar. pastu dia makan rapat pat aku. aku pon mcm tak tentu arah. pasal dia kira cam adek aku gak. tiba2 dia duok atas aku.. aku terperanjat. nasib baik aku tak tolak dia. dia tros joget lapdance. gesel2 pat adek aku yg makin keras tuh. pastuh dia pelok aku. n cium2 leher aku. bau harum.. maklomlah baru mandi.. aku tanyer. biar btol dance baru cam gini. dia jwb "sbenar shira ajak abg dtg bukan nak lepak. shira nak abg pecahkan dara shira." dgn nada yg manja dia kata dgn muka yg seksi.
aku punya terperanjat. "biar betol kau ni?" "betolah" dgn jwpan tu, dia bgn dan tros tarik tualanyer. begitulah aku nampak dua bukit yg cukup putih gebu dan punat yg keras warna coklat. cipapnya dicukor bersih.. fuhh! tandok aku pon kluar lar.. "belom kena isap dah keras punat?" aku tanyer. "dah hornyy nie.. lekas lar bang..." dia pujokk aku. aku pon tunggu apa lagi. aku tros tarik dia dan kami cium. lidah kami begelut ganas. sambil tu aku pon urot2 tetek dia n gentel punat dia. dia mengerang abes. "abg, shira nak isap btg abg.." dia minta izin. "kalau nak self service ar amik." aku kata dgn selamba. dia teros pegng konek aku dan gosok dgn lembut. sedap oi.. dia buka sluar aku dan tertwa kecil. "cute lar konek abg takde bulu" aku cukor pasal rimas tgk bulu aku. haha. di apon melancap konek aku. "besarnyer konek abg. koyaklah cipap shira gini" padahal baru 6 inci. blom dia tgk konek negro lagi.. "hehe, dah2 jgn byk ckp. isap btg tuh.. nanti lemau biarkan lama2" gurau ku. dia pon tros kulum konek aku. mak ai. punyalah sedap. hangat btol mulot dia. anak daralah katakan. btol peh isap dia. dgn pelir2 skali dia jilat. dlm 5 minit gitu dia kata "abg, shira dah tak tahan. pls fuck me!"
aku pon suro dia baring atas meja. meja dia yg mcm rumah jepon. jadi rendahlah. aku pon kopek kaki dia. dah lecak dah cipap dia. aku ludah kpala butohaku dn aku gosok pat cipap dia. "u ready?" "yess! pls fuck me!" rayu shira. aku pon masokkan perlahan2 btg ku. ketat! walaupon basah tetep ketat! "ahhh! abg.. pelan2.. shira blom season lagi ni" aku pon pelan2 masokkan dan aku rasa ade benda yg menahan konek aku. "tahan tau. sakit sikit ni. aabg nak masokkan semua ni" aku nasihat dia. sku pon cium mulot dgn dia dgn ganas dan tros aku cocok. "aduh!" dia jerit perlahan. aku kata kalau sakit abg berhenti. "jgn! letak je pat dlm. perlahan2. shira tau first time sakit" wahh. dha pandai dia.
aku pon hayun dgn perlahan. punyalah sedap. lama2 dia mula mengerang kesedapan. aku pon makin laju. "ahh.. ahhh.. fuck me faster!" dia pujokku. aku pon hayun makin laju. aku isap dan urot2 tetek dia. lepastuh aku suro dia pusing. buat doggy plak. makin kuat dia mengerang. "faster! faster! i'm cumming!!" dia jerit. aku pon bantai lar. terkemut2 cipap nyer bila dia cum. aku pon suro dia baring balik. aku cocok dia laju2. aku angkat kai dia tingi dan cocok dia dlm2. bising jugak si shira ni.
dlm 10-15 minit gitu.. "i'm cumming again!" jerit shira. aku pon rasa aku dah nak sampai dn aku hayun lagi laju. "ahhh! ahhh! ahhhh! aaaaaaahhhhhh!! abbbgggggg!!" jerit shia. dgn itu aku pon pancutkan dlm air mani aku. kemuttan cipap nya dashyat. lagi dashyat dari yg pertama. aku pon cium mulot dgnnya.
"abg tak takot shira ngandong ke?" dia tanya dgn muka yg risau. aku kata "tak pape lar. pasni shira pi cuci dlm cipap." aku dah byk kali buat. semua ok je. tak ngndong pon. korg try kalau tak caya.
mlm tuh tak tido kami. aku jilat jugak cipap nya sampai dia cum lagi. dan dia isap btg aku sampai aku pancut dlmmulot dia dan dia telan abes. sejak hari tu. bila ader peluang kita main. walaupon aku adek awek dn dia ade balak. kalau tak main pon dia isap btg aku. dan skarg ni. dia dah tgh pgl2 nama aku ni. sampai jumpa lagi!! =)